ΣΟΥΗΔΙΑ: Ulrik Munther και David Lindgren στον τελικό!

Ολοκληρώθηκε απόψε ο 2ος ημιτελικός του Melodifestivalen 2012 που έγινε στην πόλη Göteborg της Σουηδίας. 8 καλλιτέχνες παρουσίασαν τα τραγούδια τους και στη συνέχεια το κοινό με την ψήφο του ανέδειξε τους 5 επικρατέστερους για τη δεύτερη φάση του ημιτελικού. Οι 8 διαγωνιζόμενοι ήταν οι:

Ulrik Munther – Soldiers
Top Cats – Baby doll
Sonja Aldén – I din himmel
Andreas Lundstedt – Aldrig aldrig
Timoteij – Stormande hav
David Lindgren – Shout it out
Mimi Oh – Det går för långsamt
Thomas Di Leva – Ge aldrig upp

Στη δεύτερη φάση του ημιτελικού περάσαν οι Top Cats, Ulrik Munther, Timoteij, David Lindgren και Thomas Di Leva. Στη συνέχεια το κοινό έστειλε στη 2η ευκαιρία (3 Μαρτίου) τους Timoteij με το Stormande hav και Top Cats με το Baby doll. Στον τελικό προκρίθηκαν οι Ulrik Munther με το Soldiers και David Lindgren με το Shout it out. Και στις υπόλοιπες θέσεις:

5. Thomas Di Leva“Ge aldrig upp”

6. Sonja Aldén“I din himmel”

7. Andreas Lundstedt“Aldrig aldrig”

8. Mimi Oh“Det går för långsamt”

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κάπου διάβασα ότι το “shout it out” ήταν για το Danny φέτος με την ονομασία “to the sky” αλλά τελικά το τραγούδησε ο David..ο οποίος αν και δεν “γράφει” τόσο, μια χαρά τα λέει..!!πάντως συνωστισμός dance κομματιών μυρίζεται για τον τελικό δεδομένου ότι αν ο Danny λογικά κατέβει και αυτός με up tempo τραγούδι (και με τo “euphoria” της Loreen παράλληλα) θα πέσουν κορμιά..από το “χορό”..στον τελικό..χεχεχε..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ