ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Με τον “Ήχο της καρδιάς μας” στο Μπακού!

Την 10η συμμετοχή της στη Eurovision επέλεξε απόψε η Ουγγαρία μέσω της διαδικασίας A Dal (Ένα τραγούδι). Την χώρα στο Μπακού λοιπόν θα εκπροσωπήσουν οι Compact Disco με το τραγούδι “Sound of our hearts”. Από τα 8 τραγούδια που είχαν προκριθεί από δύο ημιτελικούς, το κοινό τους επέλεξε μαζί με τους Kiralys, Caramel και Gábor Heincz. Aπό αυτούς τους τέσσερις τελικά η ειδική επιτροπή επέλεξε τους Compact Disco.

[youtube id=”aTWaeyae9Hg” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα όμορφο κ γεμάτο Eurovision Σάββατο τελειώνει με 3 πολύ καλές συμμετοχές … Το Ουγγρικό τραγούδι το είχα ξεχωρίσει για το εντυπωσιακό βίντεοκλιπ του, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τους στίχους κ το όλο ύφος του τραγουδιού. Φωνητικά είναι αρκετά αδύναμος ο τραγουδιστής, μοιάζει επικεντρωμένος περισσότερο στο να τραγουδήσει καλά χωρίς λάθη παρά στη σκηνική του παρουσία .. Σίγουρα σε μια μεγαλύτερη σκηνή με κόσμο κτλ θα ακούγεται καλύτερα ..

  2. αχρωμο, αοσμο, ατονο, με μια λεξη αδιαφορο. Κριμα για την Ουγγαρια που περσι εδειξε οτι ειχε παρει ζεστα τον διαγωνισμο, φετος με απογοητευσε. Βαρετο μεχρι θανατου… Για τελικο δε το συζηταμε, ουτε με το κυαλι….

  3. Συμμετοχή-μήνυμα από την Ουγγαρία.

    Χρειάζεται μία σαφώς βελτιωμένη ερμηνεία το Μάιο για να ελπίζει σε μία καλή θέση, που, προσωπικά, πιστεύω ότι την αξίζει.

    This is the sound of our hearts, if you listen.
    This is a fever they can’t take away.

  4. ωραιο τραγουδι..ομορφη μελωδια..δεν ειναι απ αυτα που εμενα με κερδιζουν αλλα γενικα προκειται για ενα καλο κομματι..
    το περσινο ομως δεν μπορει να το ξεπερασει..ηταν το αγαπημενο μου και εχει μπει στην καρδια μου η Kati Wolf..η περσινη τραγουδαρα εστω στη studio version ηταν κορυφη!

  5. Όταν το πρωτοάκουσα εντυποσιάστηκα, αλλά στο live ο τύπος θέλει δουλειά, είναι κρίμα ένα τέτοιο τραγούδι να χαντακωθεί απο τα φωνητικά.

  6. Kaki erminia se ena oraio tragoudi, Auto einai tragoudi oxi i m@l@ki@ tis norbigias, telos panton to 2o kalutero simera dioti ego protimo Islandia, alla de tha po oti einai kai i kaluteri mallon einai teleios prosopiki gousto hehehehe

  7. Το τραγούδι είναι καλό, ο τραγουδιστής όμως απλά δεν το χει, δεν “γεμίζει” τη σκηνή. Και αυτό δεν φτιάχνει όσες πρόβες και να κάνει.

  8. Ενώ ο ήχος είναι πολύ ενδιαφέρον, το ”χάλασε” λίγο η ερμηνεία του τραγουδιστή. Ας ελπίσουμε απλά να ήταν σε κακή μέρα σήμερα(χθες!)

  9. Στο live δεν είναι καθόλου καλός ο τραγουδιστής… Το τραγούδι είναι Υπέροχο!!! Αλλά θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλειά για να βγει live… Για μένα καλύτερο 1)switzerland (Νομίζω είμαι η μόνη που τις αρέσει τόσο) 2)Denmark 3)Cyprus

  10. αξιοπρεπής συμμετοχή με ένα τραγουδιστή όμως που όπως φαίνεται εδώ δεν πολύ-πείθει..θέλει δουλίτσα..

  11. Μια καλη συμμετοχη.Ενα τραγουδι με εντονα στοιχεια electro-pop μουσικης.Οντως ο τραγουδιστης πρεπει να βελτιωσει την ερμηνεια του οπως και την σκηνικη του εμφανιση.Δεν ταιριαζει το rock style του με τον ηχο του τραγουδιου..εχει ελπιδες να περασει στο τελικο της esc με καποιες αλλαγες στο live !!

  12. Κατά τη γνώμη μου η Ουγγαρία δεν έχει καμμία ελπίδα να περάσει στον τελικό! Απίστευτα βαρετό τραγούδι μ’ έναν μέτριο κακοντυμένο ερμηνευτή!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ