ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ποια είναι η αμοιβή του Salvador για κάθε συναυλία!

 

Γενικά στην οικονομία, το εμπόριο και την ελεύθερη αγορά ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Σε λιγότερο από 1 μήνα μετά τη νίκη του στη Eurovision, έχει σημειωθεί κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης του Salvador Sobral για συναυλίες, με αποτέλεσμα το κασέ του τραγουδιστή να έχει διπλασιασθεί για κάθε του εμφάνιση.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV Mais, ο νικητής της Eurovision λαμβάνει πλέον αμοιβή μεταξύ 4 και 10 χιλιάδων ευρώ για κάθε του συναυλία!

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που η αμοιβή του Salvador κυμάνθηκε σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, όπως στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Ovar (55.000 κατοίκων). Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε συνολική δαπάνη ύψους 24.500 ευρώ που περιελάμβανε την αμοιβή του τραγουδιστή για μία εμφάνιση, το στήσιμο της σκηνής, την αμοιβή των τεχνικών, την ενοικίαση ενός πιάνου Steinway Β, μια ηλεκτρογεννήτρια, την τοποθέτηση 1.000 καθισμάτων, καθώς και την καθαριότητα της Arena Dolce Vita πριν και μετά τη συναυλία.

Στα 27 του χρόνια και μόλις ένα μήνα μετά τη νίκη του στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σηκώνοντας την Πορτογαλική σημαία στο υψηλότερο βάθρο της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής, ο Salvador Sobral δεν προλαβαίνει να κλείνει συμβόλαια για συναυλίες, πολλές από τις οποίες γίνονται SOLD OUT σε λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων.

Με το καλοκαίρι να είναι ακόμη στην έναρξή του και με δεδομένη την τεράστια ζήτηση για συναυλίες σε ολόκληρη την Πορτογαλική επικράτεια, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι ο Salvador Sobral εξαργυρώνει και με το παραπάνω την Ευρωπαϊκή του επιτυχία.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν μια ευγενική προσφορά του ΣΔΟΕ Πορτογαλίας!!!

    • Χαχαχαχα καλοοο.Φημες λενε οτι ειναι καλεσμενος σε εκδηλωση απο τον βασιλια της Σουηδιας .

  2. prwti fora sti istoria tou thesmou eixame tetoia kathari niki me basi tin psifoforia ( sarose )kai to tragoudi den akougete katholou
    ma xara to epaixe arwstoulis kai thisaurise eixe kai tin ypostirixi tis xwras tous ,oxi opws edw oxi oti to tragoudi mas ….. telos padon
    egw pados to ipostirixa poli therma
    kalo kalokairi na xoumai
    mou lipei to xekatiniasma xaxaxa

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ