EUROVISION 2017: Δεύτερη πρόβα Νορβηγίας!

Οι Νορβηγοί JOWST που επί σκηνής παρουσιάζουν την ίδια εμφάνιση με τον εθνικό τελικό τους, μόλις πραγματοποίησαν τη δεύτερη πρόβα τους. Το αποτέλεσμα τηλεοπτικά είναι αρκετά εντυπωσιακό και είναι γενικά ένα τραγούδι που σε συνδυασμό με τον ηλεκτρονικό του ήχο και τις τηλεοπτικές καινοτομίες που θα δουν οι τηλεθεατές σε ξεσηκώνει, απλά το ρεφραίν επαναλαμβάνεται σε σημείο που ίσως κουράζει. Ο DJ επί σκηνής φοράει την γνωστή ασημένια μάσκα που φωτίζει. Κατά τα άλλα μία αρκετά διεκπαιρεωτική πρόβα.

OGAE Greece Team

Φωτό: eurovision.tv

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικα ενεκρινε η ebu το αιτημα της δημοσιας τηλεορασης της νορβηγιας να επιτραπουν τα προ-ηχογραφημενα φωνητικα επειδη το τραγουδι περιλαμβανει ηλεκτρονικες φωνες που δεν μπορουν να αποδοθουν live;

    • Δυστυχώς απ’ότι άκουσα στη πρόβα υπήρχαν προ-ηχογραφημένα φωνητικά. Άρα θα το έκανε δεκτό το αίτημα τους.

    • Το γεγονός όμως ότι έγινε δεκτό το αίτημα της Νορβηγίας για προ-ηχογραφημένα φωνητικά, είναι άδικο για τις υπόλοιπες χώρες και νομίζω ότι θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο μέλλον.
      Λυπάμαι αλλά η Νορβηγία χάνει την υποστήριξή μου για φέτος!

      • Συμφωνώ. Είναι φάουλ και από την πλευρά των Νορβηγών και, κυρίως από την EBU. Αλλά από την EBU δεν περίμενα κάτι καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής.

  2. O Donnie Darko έχει ένα δίκιο βέβαια, όταν κάνει λόγο για τον ασκό του Αιόλου που πρόκειται να ανοίξει η ενέργεια αυτή της EBU να κάνει δεκτό το αίτημα την Νορβηγίας. Περιμένω να δω πώς οι αλεπούδες του διαγωνισμού, με προεξάχουσα τη Σουηδία, πρόκειται να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό στα επόμενα χρόνια! Να υπενθυμίσω ότι πέρσι, η Poli Genova είχε αναγκαστεί να αντικαταστήσει τα προηχογραφημένα φωνητικά (αυτά που ακούγονταν σαν chipmunks) με ήχο από κάποιο όργανο (φλογέρα ήταν; Δε θυμάμαι).

    • Χωρίς να είμαι σίγουρος και το 2015 η Σουηδία είχε προ-ηχογραφημένα κομμάτια στο live.
      Πάντως άδικο για τις υπόλοιπες χώρες!
      Αυτή είναι η σκανδιναβική EBU!

  3. Μια πρόταση που δεν έχει κάποια ουσία ούτε ηχητικά ούτε ερμηνευτικά ούτε ως παρουσίαση. Μια μπουρδίτσα ηλεκτροπόπ new generation -και καλά- που δεν καταφέρνει να είναι όμως!

  4. Απο την πρώτη που το άκουσα μέχρι και σήμερα πιστεύω ότι θα πάει πιο ψηλά απ’το αναμενόμενο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ