EUROVISION 2017: Δεύτερη πρόβα Αγίου Μαρίνου!

Οι πρόβες συνεχίζονται εδώ στο Κίεβο, και στη σκηνή ανεβαίνουν οι εκπρόσωποι του Αγίου Μαρίνου για τη δεύτερη πρόβα τους. Οι τραγουδιστές φοράνε διαφορετικά ρούχα από την πρώτη πρόβα, της ίδιας όμως λογικής. Μαύρα δερμάτινα με γκλίτερ. Η Valentina φοράει και πάλι καπέλο, ενώ ο Jimmie και πάλι βγάζει το τζάκετ του. Μαζί τους επί σκηνής τρία άτομα στα φωνητικά. Πολλά και ζωηρά χρώματα τριγύρω, δημιουργούν μαζί με το τραγούδι μια ιδανική ντίσκο ατμόσφαιρα. Οι τραγουδιστές αν και φαινομενικά δεν ταιριάζουν, έχουν τρομερή χημεία και μαζί με τις πολύ καλές φωνητικές τους επιδόσεις, συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα συμμετοχή.

OGAE Greece Team
Φωτογραφίες: eurovision.tv

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορώ πως μερικοί λένε ότι η Βαλεντίνα το’χει. Πιο άχαρη κίνηση επί σκηνής κι εντελώς ατημέλητη δεν παίζει αλλού. Αυτή και ο Slavko.

  2. Kαι όμως μου αρέσει! Παλιομοδίτικο, με επιρροές από την disco των 70ς, πινελιές της europop των 80s (Sandra,Modern Talking κ.α) και μια παλιακη αισθητική….μουσικά και φωνητικά το απογειώνουν! Δεν είναι τιποτε σπουδαίο, καμία καινοτομία, κανένα εφε…αλλά μου αρέσει! Το προτιμώ απο τις πολλές μπαλάντες, τις μοίρες στο backround και τις άνευρες μουσικές! Θέλω να περασει! Και μάλλον μόνο εγώ το θέλω, αλλά απο πείσμα και κόντρα στα στοιχήματα το θέλω περισσότερο. Και περισσότερο από των Σκοπίων που live είναι πατάτα! Τελικό στην Valentina!!!!

  3. 7η μέρα
    Και οι διακοπές των προβών εξαιτίας των διοργανωτών καλά κρατούν…
    Σειρά είχε η Κροατία…

  4. δεν ειναι κακο!! κεφατο και ακουγεται ευχαριστα ! το προτιμω χιλιες φορες απο της πορτογαλιας που ειναι κοιμησιαρικο

    • Και εγώ κοιμησιαρικο το βρίσκω το πορτογαλικό τραγούδι αλλά φλερτάρει με τη πρωτιά το άτιμο

  5. Τώρα κατάλαβα γιατί η Βαλεντινα πήγαινε με μπαλάντες τα προηγούμενα χρόνια. … Γιατί με τα χορευτικά τύπου disco δεν το χει…. χορεύει σαν 15χρονο σε παιδικό ή σε αποκριάτικο πάρτυ … το καπέλο τι το θελε;

  6. Ότι τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνη του μεγαλύτερου μουσικου διαγωνισμου με τσαντάκι και καπέλο και συζητάμε ακόμα αν θα περάσει ή όχι ειναι τραγικό. Νext

  7. Παιδιά εγώ σας το λέω: της Βαλεντίνας της αρέσουν τα ταξίδια κι έχει βρει τζάμπα ταξιδιωτικό γραφείο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ