EUROVISION 2017: Δεύτερη πρόβα Ολλανδίας!

Μόλις ξεκίνησε η 7η ημέρα των προβών στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο, στο Κίεβο της Ουκρανίας. Για λογαριασμό της Ολλανδίας πρώτο ανέβηκε στην σκηνή το συγκρότημα OG3NE αποτελούμενο από τις 3 αδελφές, Lisa, Amy ,Shelley Vol (Amy και Shelley Vol είναι δίδυμες ).

Οι OG3NE εκτέλεσαν την δεύτερη τεχνική τους πρόβα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τρεις φορές ερμήνευσαν άψογα το Lights And Shadows  επί σκηνής.Έιναι ενδεδυμένες σε μαύρα χρώματα με στρας. Στο φόντο βλέπουμε μαύρα μοβ χρώματα μαζί με στίχους του τραγουδιού. Οι τρεις αδερφές είναι εξαιρετικές ωστόσο το τραγούδι τους αρκετά κοινό για να ξεχωρίσει.

Ποιες οι εντυπώσεις σας για την συμμετοχή της Ολλανδίας;

OGAE Greece Team

Φωτό: eurovision.tv

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι χώρες της κεντρικής και βόρειας έχουν μεγάλη παράδοση στα φωνητικά γκρουπ. Η Ολλανδία δε, έχει ξανασυμμετάσχει με ανάλογο τραγούδι ανεπιτυχώς όμως το 1997, γενικά όμως παίζει πολύ χορωδία στις χώρες της Ευρώπης. Βρίσκω πολύ καλλιτεχνικό το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής.

  2. Εντάξει εντυπωσιάστηκα πολύ! Το τραγούδι αυτό δεν το έδινα σημασία ως τωρα μιας και το μόνο που παρατηρουσα ειναι πως οι φωνές τους είναικαλές και ταιριάζουν μαζί παρά πολυ, αλλά ως εκεί. Τώρα αν οι κοπέλες αυτές ακούγονται σε αυτής της ποιότητας το βίντεο και σε τεχνική πρόβα σαν άγγελοι που κατέβηκαν στη γη πως θα ακούγονται από τους δέκτες μας τη βραδιά του ημιτελικού; καλή επιτυχία στις μικρές Ολλανδεζες!

  3. πιο disney εμφανιση πεθαινεις! εχουν μεινει τα κοριτσια στην junior eurovision !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ