EUROVISION 2017: Δεύτερη Πρόβα Αρμενίας!

Έκτη μέρα προβών και την αυλαία για σήμερα ανοίγει η Αρμενία με την Artsvik και το “Fly with me”. 

Τα χρώματα της σκηνής παραμένουν ίδια, στις αποχρώσεις του ροζ, όμως τώρα δείχνουν πιο σκοτεινά σε σχέση με την πρώτη πρόβα επειδή έχουν προστεθεί εικονικοί καπνοί. Τόσο η Artsvik όσο και οι δύο χορεύτριες που την συνοδεύουν επί σκηνής, φοράνε μαύρα ρούχα που όμως τους ταιριάζουν πολύ και στις ίδιες αλλά και στο κομμάτι. Τα χορευτικά παραμένουν ίδια, με κινήσεις παλαμών και χεριών επηρεασμένα από την Ινδουιστική μυθολογία! Κατά τη διάρκεια της γέφυρας του τραγουδιού οι κοπέλες προχωρούν προς το κοινό ενώ προς στο κλείσιμο του τραγουδιού απεικονίζεται ένα πουλί σε ολόγραμμα που απογειώνεται και πετά προς τις τηλεοπτικές οθόνες.

Χρησιμοποιούνται έντονα κοντινά πλάνα της Artsvik ενώ υπάρχουν και πυροτεχνήματα και φλόγες! Φωνητικά η Atsvik παραμένει ιδιαίτερα δυνατή και η όλη παρουσία είναι εντυπωσιακή, γεγονός που δείχνει τη πρόκριση της συμμετοχής στον Τελικό, σχεδόν σίγουρη!

14 ΣΧΟΛΙΑ

      • και η iveta αξιζε top 5 αλλα η artsvik πιστευω οτι θα κανει την ανατροπη

    • Εδώ δε μπήκε πέρσι η Iveta που είχε κλάσης ανώτερο τραγούδι και θα μπει η artsvik?
      Άλλος προσέξτε με χτυπήσει 5αδα (!!!)

      • eurovision greece
        Εννοώ τη Πορτογαλία που εκτιμώ ότι έχει και πιθανότητες νίκης (παρ όλο που το τραγούδι με κοιμίζει)

  1. Εμένα το τραγούδι ακόμα δεν μου είναι εύπεπτο και δεν βλέπω κάτι Ουάου στην παρουσίαση. Παρ’ όλα αυτά αποτελεί ένα άρτιο σύνολο που ίσως φλερτάρει με το τοπ10.
    Παιδιά δεν έχετε εντυπωσιαστεί με το hype της ελληνικής συμμετοχής. Η 2η πρόβα μας έχει ξεπεράσει στις προβολές όλες τις χώρες (πλην Βελγίου που οι άνθρωποι λογικά ήθελαν να δουν αν το πράγμα έφτιαξε γιατί αγαπούν τη συμμετοχή) Και γενικά η αναλογία likes,dislikes πάει καλά..

    • η ολλανδια εχει παρα πολλες προβολες απο τη πρωτη της προβα …το τραγουδι δεν το λες και χαλια αλλα μου ειναι αδιαφορο…τι να πεις

    • Οι προβολές αυτές που λες είναι απλά λόγω του διδύμου Κοντόπουλου και κυρίως Ευαγγελινού και της κοντινής νίκης στο televoting του Sergey Lazarev. Ναι, η συμμετοχή μας έχει εφέ. Ναι, η Demy είναι εντυπωσιακά όμορφη. Ναι, το τραγούδι μας είναι αρκετά δυναμικό. Λογικά στο televoting θα πάει καλά, αλλά στις κριτικές επιτροπές όχι. Αν θες τη γνώμη μου θα μπούμε δεκάδα…για πιο πάνω μην το σκέφτεσαι καν.

      • Μην είσαι απόλυτος. … δε ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις κρύβει η eurovision

  2. Τώρα μάλιστα! Έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.. Αν και θα προτιμούσα περισσότερους χορευτές, το αποτέλεσμα φαίνεται άρτιο, χωρίς υπερβολές και μεταδίδεται η ατμόσφαιρα και το ύφος του τραγουδιού. Από την αρχή θεωρούσα ότι είναι μια πολύ δυνατή συμμετοχή που σίγουρα θα προκριθεί. Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω θα αποτελέσει έκπληξη.

  3. Η Αρμενία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον ημιτελικό και στον τελικό ξεκάθαρα πάει και φέτος για δεκάδα.

  4. Συμφωνώ με προλαλήσαντες. Άλλη μια άρτια παρουσίαση και σίγουρη πρόκριση στον Τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ