EUROVISION 2017 : Πρώτη πρόβα Βουλγαρίας!

Ο Kristian Kostov που βρίσκεται μόνος επί σκηνής, εμφανίστηκε ανέτοιμος φωνητικά στην πρώτη δοκιμή της πρόβας (ειδικά στις ψηλές νότες), ωστόσο φάνηκε να βελτιώνεται στη δεύτερη. Στην τρίτη δοκιμή εμφανίστηκε ακόμα καλύτερος.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση του θυμίζει look Justin Bieber και φορά ένα φουτουριστικό ένδυμα (θα μπορούσαμε να το πούμε και διαστημικό) με σακκάκι σε ίσια γραμμή σε βαθιά μαύρη απόχρωση που καλύπτει λευκή ενδυμασία, ενώ το σακκάκι καταλήγει σε λευκά μανίκια από τα οποία εξέχουν εμφανώς τα χέρια.

Επί σκηνής το μοτίβο που επικρατεί είναι σε σκούρους μπλε, γκρίζους και μαύρους χρωματισμούς με αστραπές που προς το τέλος του τραγουδιού εξελίσσεται σε καταιγίδα (κάτι που τράβηξε την προσοχή της Valentina Monetta η οποία ενώ έδινε συνέντευξη έτρεξε προς το stage για να παρακολουθήσει και στο τέλος χειροκρότησε).

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική εντύπωση, θα υπάρχει ως τηλεοπτικό εφέ στατικός ηλεκτρισμός που θα φαίνεται σαν να βγαίνει από το σώμα του καλλιτέχνη. Υπάρχουν αρκετά κοντινά πλάνα ενώ υπάρχει κι ένας πολυέλαιος επί σκηνής.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη χώρα η οποία έκανε τρεις πρόβες επί σκηνής ενώ οι υπόλοιπες έκαναν δύο.

Ορίστε μια μικρή εικόνα από την πρώτη πρόβα της Βουλγαρίας :

https://youtu.be/tUOVUlJIPnI

Ogae Greece Team

Πηγές : www.esctoday.com

www.eurovision.tv

30 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν δεις τα στοιχήματα θα αλλάξεις γνώμη! Καθώς η διαφορά Ιταλού με 1.57 έναντι του Βούλγαρου με 9 και 10 είναι τεράστια. Έχουμε τον απόλυτο νικητή και μιλάω για την Ιταλία.

      • Τη διαίσθησή μου έγραψα. Τα στοιχήματα (αν παρακολουθείς χρόνια θα το ξέρεις), πέφτουν μονίμως έξω. Για να μη σου ‘πω και για τις ψηφοφορίες ogae, πόσο εκτός πέφτουν. Όλα κρίνονται, από την εμφάνιση το βράδυ του τελικού και το “γκελ” που κάνει το τραγούδι στο κοινό. 🙂

      • Κώστα,γεγονός είναι ότι έχουμε ιστορικό χαμηλό σε απόδοση νικητή eurovision. Αλλά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά… αυτό το ιστορικό χαμηλό είναι εκεί που είναι γιατί ο κόσμος ποντάρει πάνω του, για κανέναν άλλο λόγο. Αν οι εταιρείες στοιχημάτων γνώριζαν ήδη τον νικητή, δεν θα τον πρόσφεραν για στοιχηματισμό, τόσο απλά. Πέρσι τέτοια εποχή ο Sergey Lazarev ΄΄έπαιζε΄΄ στο 1,80-1,90. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι. Δεν λέω ότι θα γίνει φέτος το ίδιο, αλλά από τις σκηνικές παρουσίες που έχουμε δει, ο Ιταλός έχει σκληρό ανταγωνισμό. Και αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι πολλοί ψήφοι που θα πήγαιναν στην Ρωσία θα πάνε στην Βουλγαρία λόγω καταγωγής του Kristian, τότε σίγουρα ο Ιταλός δεν παίζει μόνος του…

    • Τα στοιχήματα πολύ δύσκολα πέφτουν έξω στα ΜΕΓΆΛΑ φαβορί και μάλιστα όταν το φαβορί είναι στη πρώτη θέση για 2-3 μήνες και με τέτοιες αποδόσεις! !

  1. αχ μου αρεσει παρα πολυ η συμμετοχη της βουλγαριας. το παιδι ειναι χαρισματικο και ταλαντουχο. ειναι μολις 17 χρονων και εχει λαβει μερος στο voice kids της ρωσιας και εφτασε μεχρι τον τελικο του x factor της χωρας του. ειναι πολυ μικρουρης και γλυκουλης μωρε. εχει κερδισει ηδη τη συμπαθεια ολων μας. σιγουρα top 3. τραγουδαρα, συγχρονος ηχος. τον θελω νικητη

    • επισης, να προσθεσω οτι η βουλγαρια ειναι μια χωρα που δεν εχει ιστορικο επιτυχιων και απο περσι που επεστρεψε μετα απο απουσια 2 χρονων εχει καταφερει να ειναι ανταγωνιστικη με υψηλο επιπεδο συμμετοχων. απο τις 10 συμμετοχες της (2005-2016) εχει προκριθει 2 μολις φορες (2007 και 2016) με πλασαρισμα στο top 5. φετος θεωρω οτι θα προκριθει πρωτη στον ημιτελικο της και στον τελικο θα καταρριψει νεο ρεκορ και θα βρεθει στο top 3. καλη επιτυχια στη γειτονα χωρα η οποια μας στηριζει βαθμολογικα. τις οφειλουμε μια υψηλη βαθμολογια φετος. το αξιζει!

  2. Νομίζω ότι πολλοί περίμεναν να δουν κάτι πιο εντυπωσιακό…Θα μπορούσε να προσθέσει κάτι πάνω στη σκηνή ή τουλάχιστον να επιλέξει καλύτερο background. ..Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ που αύξησε ακόμα πιο πολύ τις πιθανότητες νίκης της Ιταλίας!

    • οταν εχεις τραγουδαρα δε σε απασχολει το background. αν ειναι δυνατον. διαγωνισμος τραγουδιου(;) ειναι

      • .Euro-vision είναι! ! Αν ήταν μόνο αυτό που λέτε, τότε θα μεταδιδοταν μόνο από το ραδιόφωνο..Όπως και να έχει παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα στις μέρες μας. ..Εκτός κι αν το τραγούδι και η φωνή του καλλιτέχνη είναι κάτι το πολύ τρομερό. .Προσωπικά ούτε συγκλονιστικη ερμηνεία βλέπω, ούτε συγκλονιστικο κομμάτι που θα του δώσει την νίκη! ! Μονο αν το μαγειρέψει πάλι η ebu.

  3. Παίζω κάθε χρόνο στοίχημα.φετος απέχω.τις τελευταίες τρις χρονιές κουβά.2015-2016 άλλο ο κόσμος και άλλο οι επιτροπες.πιστευω και φέτος ότι θα γίνει το ίδιο.ο μικρός παίζει να το σηκώσει.θα τα φτιάξουν οι επιτροπές καλα.οσο για τις αποδόσεις παιχνιδάκια είναι αυτά.
    Πάντως δεν θα είναι άσχημο αν νικήσει.μια χαρά τραγουδάκι είναι.

    • Συμφωνω εν μερει μαζι σου.Πθστευω οτι αυτο το σενάριο παιζει κ για Σουηδία. Πως εξηφεις ομως την μαζικη υστερια για Ιραλια; Ο γοριλας φταίει; Γιατι το occidentalis karma δεν ειναι ανωτερο του beautiful mess κ του I cant go on.Επιπλεον η γιουροβιζιον χρειαζεται hit και μονο τα δυο προαναφερθεντα μπορουν να σταθουν ραδιοφωνικα.Σε οσους γνωστους φιλους κ οικογένεια εδειξα της Ιταλιας ειπαν μπλιαχ η χαζομαρα.

      • Το ίδιο και σε μένα,σε κανέναν από τους φίλους φίλες μου δεν άρεσε το ιταλικό αλλά ούτε το σουηδικό.ενταξει η υστερία γινετε σε ιταλικό έδαφος.η Ιταλία έχει 60 εκατομμύρια,από δύο τρις φορές να μπήκαν.εγω πιστεύω ότι στο κοινό θα έρθει πρώτος στις επιτροπές τρίτος τεταρτος.υποπτευομαι ποιες χώρες θα τον ψηφίσουν Ισραήλ,Κύπρος,Ελλάδα,Αλβανία,Άγιος Μαρίνος,μαλτα,Γαλλία,Ελβετία,αυστρια.

      • Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε το απιστευτο της προσωπικοτητας του Ιταλου που σκιζει την οθονη ‘τοτε δεν αντιλαμβανεστε τι σημαίνει eurovision… λυπαμαι……

    • Και ποιος θα κερδίσει κατα την γνωμη σου; Εγω πιστεύω ο Κριστιαν εχει πιθαβοτητες νικης γιατι θα στηριχτει κ απο βαλκανια κ απο ρωσοφωνες κ απο επιτροπες

  4. Τώρα που το είδα και εγώ πιστεύω ότι μάλλον αυτός θα κερδίσει αφενός γατί είναι τραγούδι φιλικό προς τις επιτροπές και εννοείται ότι θα τα μαγειρέψουν καλά για να βγει number 1 αφετέρου είναι πολύ συμπαθής και το κυριότερο έχει μία φωνή βελούδινη. Καλός χρυσός ο Francesco αλλά … και ο Kristian δεν πάει πίσω .Αυτό ισχύει και για την Demy μας θα τρίβουν τα μάτια τους οι Ευρωπαίοι την Τρίτη και δεν το λέω επειδή εκπροσωπεί την χώρα μου αλλά απ’όλους όσους έχω δει το κορίτσι μας θα λάμψει και όλοι θα μιλάνε για την Ελλάδα απο την άλλη εβδομάδα ..

    • Δηλαδή είσαι φαν του διαγωνισμού και εγκρίνεις το μαγείρεμα? ? Μπραβο..

      • Δεν είμαι υπέρ του μαγειρέματος σε καμία περίπτωση .Και για να είμαι ειλικρινής ,θέλω και εγώ την Ιταλία καταβάθος να το σηκώσει γιατί θα γίνει σε μια πολύ όμορφη χώρα η διοργάνωση του χρόνου απλά έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αμφιβολίες για τις κριτικές επιτροπές και όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ ότι μπορεί να την ξαναπάθει η Ιταλία και έχω αναφέρει αυτήν την γνώμη και σε άλλα σχόλια όπως και σ’ένα πρόσφατο σχόλιο μου που είπα ότι θα είναι πολύ άσχημο εάν και φέτος δεν συμφωνήσει κοινό και επιτροπές ως προς τον τελικό νικητή .
        Επίσης , είχα στεναχωρηθεί το 2015 που δεν το έδωσαν στους Il Volo και το έδωσαν στο αντίγραφο του lovers on the sun και είχε γίνει ο κακός χαμός τότε. Απλά με την περίπτωση της Βουλγαρίας γίνεται το εξής :
        1) Για τα δικά μου αυτιά έχει ένα καλό τραγούδι .Αυτό είναι προσωπική μου άποψη
        2) Είναι Ρώσος και απο την στιγμή που η Ρωσία αποχώρησε οι πρώην σοβιετικές χώρες θα τον ψηφίσουν .
        3) Είναι συμπαθής στο κοινό και ΔΕΝ εννοώ ότι έχει περισσότερο γκελ απο τον Francesco.
        4) Ας μην πλανιόμαστε στο κοινό σίγουρα πρώτη θα είναι η Ιταλία και αυτό το ξέρουμε ΟΛΟΙ εδώ μέσα το θέμα όμως είναι όλοι αυτοί που απαρτίζουν τις επιτροπές.Που δεν ψηφίζουν ποτέ με αντικειμενικά κριτήρια.
        Για να ολοκληρώσω , είμαι υπερ της Ιταλίας ,μου αρέσει ο τραγουδιστής που είναι Ιταλός και γενικά έχω αδυναμία στην χώρα αυτή και στην μουσική που βγάζει και αν κερδίσει φέτος η Ιταλία θα το χαρώ γιατί της αξίζει.Αλλά όσες φορές έχω υποστηρίξει χώρα που ήθελα να κερδίσει δεν έβγαινε πρώτο και το θεωρούσα αδικία και δεν θέλω και φέτος να ξαναγίνει κάτι τέτοιο .
        Ελπίζω να σε κάλυψα .

  5. Αν και μ’ αρέσει πολύ το τραγούδι της Βουλγαρίας, νομίζω ότι δεν θα χει καμία τύχη για πρωτιά. Μπορεί να φτάσει την 4η ή και καλύτερη θέση αλλά πρώτο θα είναι το Ιταλικό. Κάτι μου λέει ότι φέτος κοινό και επιτροπή θα “συμφωνήσουν” απόλυτα!

  6. Πολύ καλός ο μικρός .Αρκετά ωραίο το πρώτο δείγμα .Μου αρέσει που η σκηνή είναι άδεια και το background σου προσδίδει κάτι το μυστηριώδες, καθόλου κακό .Πάντως θα μπορούσαν να βάλουν κάτι .Μάλλον ποντάρουν στα τηλεοπτικά πλάνα και καλά κάνουν.

  7. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η συμμετοχή θεωρείται φαβορί. Εντάξει δε λέω είναι ένα αρκετά καλό τραγούδι και μια καλή φωνή αλλά μέχρι εκεί! Νομίζω πως είναι υπερβολή και αδικία προς άλλα τραγούδια να κερδίσει το συγκεκριμένο. Ούτε με την Ιταλία ξετρελαίνομαι αλλά προτιμώ χίλιες φορές να κερδίσει παρά η Βουλγαρία. Και απ’ότι βλέπω λίγα πράγματα κι επί σκηνής. Προφανώς και θα περάσει αλλά για μένα δεν αξίζει καν 5αδα.

  8. Πολυ ωραιο τραγουδι.
    Αλλα χρειαζεται καλλιτεχνη με καλυτερη φωνη. Ο πιτσιρικας ειναι λιγος για αυτο το τραγουδι.
    Απο 3η 4η θεση και κατω. Ουτε καν 2ο.

  9. Αρμενία 2014 η Βουλγαρία φέτος. Σκότος, έρεβος, παγερός μινιμαλισμός, μαυρίλα, αστραπές και καταιγίδες. Πάμε με το ζόρι να το παίξουμε ψαγμένοι και cool, αλλά πάντα με ξένα κόλλυβα. Όπως και με την Αυστραλία, όλο αυτό κλωτσάει με το νεαρό της ηλικίας του, κάθε αίσθηση εφηβικής σπιρτάδας μοιάζει να έχει ενταφιαστεί μέσα σε ένα τσιμεντένιο κέλυφος υψηλής αισθητικής. Άμα δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα, ο φωτισμός και η πόζα γίνονται το παν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ