EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Ελβετίας!

Σειρά της Ελβετίας για την πρώτη πρόβα της. Στη σκηνή έχει στηθεί μια υπερυψωμένη πλατφόρμα με γυριστή σκάλα, απ’όπου κατεβαίνει η τραγουδίστρια η οποία φοράει μια εντυπωσιακή μακριά κίτρινη τουαλέτα. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος φοράνε λευκά, ο ένας κάθεται στο πιάνο και ο άλλος στα ντραμς. Στο φόντο αρχαία ρωμαϊκά σύμβολα σε κίτρινους και μωβ χρωματισμούς, μέσα σε σύννεφα Το τραγούδι χειροκροτήθηκε μέσα στο press center.

OGAE Greece Team
Φωτογραφίες: eurovision.tv

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το τραγούδι αν ερμηνευθεί σωστά έχει προοπτικές για κορυφή. Βέβαια μιλάμε για μια χρονιά που υπάρχει ένας Ιταλός που προς στιγμή τα σπάει γενικώς. Πάντως, η Ελβετία θα κερδίσει σύντομα, είμαι σίγουρος, και μάλιστα το φετινό της μπορεί να ανοίξει το δρόμο για αυτό.

  2. Η κατρακύλα γι’αυτό το τραγούδι ξεκίνησε από τότε που έγινε το revamp. Mακάρι να το παρουσίαζαν όπως στον εθνικό του τελικό. Με εμφάνιση χωρίς υπερβολές και μια Miruna που ήταν σαν οπτασία. Αυτό που βλέπω στην πρόβα είναι κιτς και από τα χρώματα θα πάθουμε καμιά επιληπτική κρίση.

  3. ωραίο τραγούδι φέτος από την Ελβετία..συμφωνώ και εγώ οτι η πρώτη εκτέλεση ήταν ..καλύτερη…και επειδή μιλάμε για διαγωνισμό που κρίνεται και στις λεπτομέρειες οπωσδηποτε αναγκαία η αλλαγή ρούχου…το κίτρινο δεν είναι και το super χρώμα για σκηνή διαγωνισμού..

  4. Μπορεί και καλύτερα.Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο στη φωνή όσο και στην σκηνική παρουσία του

  5. Γενικά δε με ενθουσιάζει η συγκεκριμένη συμμέτοχη.. Το τραγούδι θεωρώ ότι είναι αρκετά μέτριο κι εμφανισιακά απ’ότι είδα τίποτα το σπουδαίο.. Ειδικά αυτό το κίτρινο φόρεμα είναι απαίσιο!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ