EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Αγίου Μαρίνου!

Η τέταρτη ημέρα προβών, που περιλαμβάνει τις 9 χώρες του δεύτερου μισού το Β’ Ημιτελικού, ξεκινάει με την πρόβα του Αγίου Μαρίνου και την Valentina Monetta στην τέταρτη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Μαζί της αυτή τη φορά ο Jimmie Wilson. Η ίδια φοράει ένα δερμάτινο baseball καπέλο με glitter, που βγάζει όμως στην δεύτερη και τρίτη φορά που πρόβαραν το τραγούδι, ενώ ο παρτενέρ της ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ επίσης με glitter που βγάζει στο τέλος του τραγουδιού. Οι χρωματισμοί που επικρατούν είναι μωβ, πορτοκαλί και κίτρινο. Οι δύο τους είναι πολύ καλοί φωνητικά και έχουν καλή χημεία.

OGAE Greece Team
Φωτογραφίες: eurovision.tv

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτή η κοπέλα δεν μπορεί καθόλου να κινηθεί με χάρη στη σκηνή.Στο Baku ειδικά ήταν χάλια. Φωνούλα έχει μεν αλλά μέχρι εκεί. Τώρα τι την έχει πιάσει και πηγαίνει όλο Γιουροβίζιον;

  2. Tιποτε σπoυδαιο, αλλα φωνητικα πολυ καλυτερο απο οσο υπολογιζα, και θελω παρα πολυ να περασει τελικο! Απο πεισμα στα γραφεια στοιχηματων και γιατι η Valentina ειναι η βασσιλισα της Eurovision!

    • Και η Dana θεωρούνταν Diva για τη Γιουροβίζιον αλλά το 2011 έφαγε πόρτα. Οπότε ποιος ο λόγος να περάσει η Βαλεντινα;

      • Γιατί οι Dives ζουν για λίγο ενώ οι βασίλισσες για πάντα! Για αυτό! Και γιατί αυτό θέλω!

  3. Όταν βάφεις τα μαλλιά σου κόκκινα πάνω σε ξανθο μαλλί θα βγουν πορτοκαλί. just saying

  4. H βλαχάρα (και δεν εννοώ την Ευρυδίκη από το survivor) την τσάντα τι την ήθελε στη πρόβα !!! Σε λίγο θα έχει και ρεκόρ συμμετοχών και ακόμη δεν ξέρει πως να στηθεί η κ. Valetina

  5. Πολύ πολύ κακή εμφάνιση!! Δεν το περίμενα τόσο πολύ.. Τι κακόγουστη ενδυμασία! Καπέλο και σταυρωτό τσαντάκι;; Ελπίζω να μη φορέσουν αυτά τελικά.. Αλλά τι να λέμε τώρα;; Δεν περνάει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ