EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Μάλτας!

H Claudia Faniello εμφανίζεται μόνη της πάνω στο κέντρο της σκηνής με κατάλευκη τουαλέτα με παγιέτες. Το φόντο όλο στην αρχή είναι μπλε με μια απεικόνιση του προσώπου της και να μαλλία της να ανεμίζουν, ενώ κάποια στιγμή ανάβεί κάτι σαν χρυσαφένιος πολυέλαιος σε κωνικό σχήμα, ενώ πάνω στο φόντο πίσω φωτίζουν προβολείς από πάνω προς τα κάτω όχι μόνο την Claudia αλλά και ολόκληρη τη σκηνή. Η φωνητική εκτέλεση του “Breathlessly” είναι πολύ καλή, μια κλασική μπαλάντα, one woman show, που έχουμε δει πολλές φορές στο διαγωνισμό.

OGAE Greece Team

Φωτογραφίες: eurovision.tv

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντε παλι τα ιδια… εχω κουραστει να βλεπω τα προσωπα τους στο background… αυστραλια, μαυροβουνιο, τσεχια, σκοπια, μαλτα… επεται συνεχεια; μα καλα ποσο ανεμπνευστο;

  2. Για να δούμε πιο θα είναι το “πρόσωπο” της eurovision φέτος. Μετά τις Αυστραλία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Σκόπια, τώρα και η Μάλτα μας δείχνει το πρόσωπο της τραγουδίστριας στο background. Εύκολη λύση ή μηδενική έμπνευση;
    Το τραγούδι της Μάλτας στηρίζεται στην ερμηνεία. Αν δεν υπήρχαν φέτος τόσες πολλές μπαλάντες και mid tempo, ίσως και να μην περνούσε τόσο πολύ απαρατήρητο.

  3. Πράγματι, τι γίνεται φέτος με τα πρόσωπα από πίσω;; Γιατί τόση πέραση αυτό το εφέ;; Κι αυτή ολομόναχη στη σκηνή χωρίς κάτι δημιουργικό κι εμπνευσμένο επί σκηνής.. Δυστυχώς έχουμε περάσει στην εποχή που δε δίνουν σημασία τόσο στο στήσιμο πάνω στη σκηνή όσο στα εφέ και στην εξελιγμένη τεχνολογία της σκηνής. Πραγματικά έχω νοσταλγήσει εμφανίσεις π.χ. eurovision 2008, 2009 κτλ. ( όπως επίσης τις φωτιές και τα πυροτεχνήματα που αν και λίγο κιτς και ξεπερασμένα, μου άρεσαν πολύ και πλέον χρησιμοποιούν λίγες συμμετοχές).

  4. Κατ’αρχάς δεν της είπε κάποιος ότι μοιάζει με το The colours of the wind; Η Μάλτα όλο το χρόνο ασχολείται με τη Eurovision κι όλο βλακείες στέλνει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ