ΕUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Π.Γ.Δ.Μ.!

OGAE Greece Team

Φωτογραφίες: eurovision.tv

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς Ελευθερία: Λογικά είναι μόνη της στη σκηνή απόρροια του στίχου και του τίτλου του τραγουδιού της. Υγ : οσοι είστε Ουκρανία, Πώς είναι η διοργάνωση? Σαν τηλεοπτικό αποτέλεσμα που βλέπεται να βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες?

    • Αυτό αναρωτήθηκε και ένας δημοσιογράφος στο press center αλλά τόνισε ότι έτσι ή σκηνική παρουσία δείχνει άδεια σαν να λείπει κάτι. Επίσης φωνητικά ήταν εκτός τόνου σε κάποια σημεία

  2. τι επαθαν φετος και βαζουν τα προσωπα τους στο background; μεχρι τωρα το εχουν κανει 4 συμμετοχες (αυστραλια, μαυροβουνιο, τσεχια, σκοπια)

      • ναι το γνωριζω. οταν εγραψα το σχολιο δεν ειχε βγει ακομα η προβα της μαλτας. επισης ξεχασα να αναφερω και τη μολδαβια

  3. Είσαι και πολύ τρελό μωρό χαχαχ!
    Ο τρόπος που το κουνάει είναι sexy , αλλά στα όρια να χαρακτηριστεί τσ@@λάκι!
    Δεν τους κατηγορώ, το έκαναν ξανά το 2006 με μεγάλη επιτυχία.

  4. Πιο βαρετή εως αδιάφορη σκηνική παρουσία σε ένα χορευτικό τραγούδι δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί. Μ’ αρέσει που πήρανε Σουηδούς για να χουν καλή παρουσίαση. Επιβεβαιώνουν οι Σκοπιανοί για άλλη μια φορά ότι δεν το έχουν καθόλου με την eurovision. Φωνητικά δεν ακούστηκε η φωνή της από το απόσπασμα αυτό για να κρίνω, αφού σε όλο το ρεφραίν τα φωνητικά την καλύπτουν ολοκληρωτικά.
    Πάντως σε έναν ημιτελικό σαν αυτόν έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης, όπως και πολλές άλλες μετριότητες.

    • ειδαμε και τη ”δικια” σου που ακουστηκε, το πως τσιριζε φαλτσάροντας σα να την πατησε ελεφαντας !! χαχα. Ολοι οι δημοσιογραφοι γελανε. Γιαυτο και η ελληνικη ομαδα αποφασισε να την σκεπασει με τα φωνητικα να μην την ακουμε την αφωνη.

      • Σε κάθε ποστ θα κατηγορείς την Ελληνική συμμετοχή και θα γλύφεις όλες τις άλλες;
        Ο.Κ δικαίωμα σου. Αλλά που και που να γράφεις και κάτι που ισχύει ε; Έτσι για αλλαγή…

  5. Δεν ακούγεται τόσο άσχημα όσο λέγατε ,αλλά εμένα μου αρέσει ραδιοφωνικά αυτό το κομμάτι .Δεν μπορώ να το δω ενδιαφέρον στην σκηνή

  6. H jana (που ειναι γλυκητατη και sexy) μπορει να μην ειναι και ο Μπαρισνικωφ στο χορο, αλλα σιγουρα δεν το εχει καθολου το χορευτικο μερος που χορευει μονάχη της η καημενη! Φωνητικα, σιγα τα ωα βεβαια, αλλα την χρυση μετριοτητα την πιανει! Τουλαχιστον περσι η αλλη η μεγαλοκοπελα, με τα “Ντοναντ της πολυ καλυτερη ηταν φωνητικα, αλλα τουτη δω…ναδα! Δεν ξερω πως μπορει να σωθει για την ωρα, κακιστο δεν το λες, αλλα ουτε και τιποτε σπουδαιο! ¨Εξακολουθω να πιστευω οτι τραγουδα σαν δευτερη φωνη ολο το τραγουδι και τα φωνητικα της δεν αντεχουν! Αν περασει θα περασει μονο λογω του τραγουδιου που αρεσει πολυ και εχει απηχηση, και οχι λογω του staging act! Το τραγουδι ηταν και παραμενει για μενα καθαρα ραδιοφωνικο! Στη σκηνη…χαντακωνεται!

  7. Το συνολικό αποτέλεσμα φαίνεται σχετικά φτωχό, ωστόσο δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά καθώς είδαμε μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Φωνητικά ήταν οκ, δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Δεν ξέρω κατά ποσό θα καταφέρει να πείσει το κοινό. Η Fyrom δεν έχει και την μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό τον τομέα.

    • Λείπει και η Αλβανία από τον ημιτελικο της Πέμπτη οπότε τα Σκόπια χάνουν ένα σίγουρο 12ρι

  8. Προφανώς είναι μόνη της λόγω του στίχου dance alone αλλά και πάλι θα μπορούσαν να το είχαν χειριστεί κάπως αλλιώς γιατί είναι αρκετά χορευτικό κομμάτι.. Τώρα όλο αυτό με τις οθόνες που φαίνεται το πρόσωπο της δε με ενθουσιάζει κι επίσης η φωνή της μετριότατη από αυτό το λίγο που άκουσα.. Ελπίζω να μην παρουσιαστεί μ’ αυτή τη φτηνιάρικη ενδυμασία και να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις στην επόμενη πρόβα..

  9. Τι να μιλάμε τώρα για μία χώρα που μετα απο τόσες χρονιές που συμμετείχε δεν κατάφερε καν να πλησιάσει τη δεκάδα. Την ίδια τη Μαντόνα να στείλουν παίζει να αποκλειστούν. Πόσο μάλλον μία Μπουρτσεσκα. Το 2012 πάντως άξιζαν για παραπάνω.

  10. Οχι και τοσο κακο οσο ολοι περιμεναμε. Φτηνο και προχειρο στησιμο σε με χρονια που η ΠΓΔΜ παει στο διαγωνισμο με καποιες αξιωσεις. Θα μπορουσαν να μην χρησιμοποιησουν πλανα του videoclip και να ενισχυσουν λιγο την χορογραφια. Τα φωνητικα της τωρα δεν ειναι και οτι χειροτερο εχουμε ακουσει αλλα σιγουρα θελουν δουλεια. Ελπιζω να εχουν κρατησει καποια εκλπηξη για την τελικη προβα. Πιστευω να περασει στον τελικο λογο τραγουδιου. Εκτος βεβαια και αν οντως το “εκτελεσει”.

  11. Πιο αδιάφορη χώρα στο Διαγωνισμό, πεθαίνεις! Αυτή και η Αλβανία. Προσωπικά το φετινό της το θεωρώ υπερεκτιμημένο αλλά και το outfit δεν είναι το sexy μιας pop τραγουδίστριας, πιο πολύ μου κάνει μπαργούμαν σε επαρχία της ΠΓΔΜ.

  12. Θα δανειστώ μια ατάκα της Φλώρας Μπαρμπαρίτσα από τους Δύο Ξένους αλλά αντί για ελληνικός θα βάλω βαλκανικός “Ζήτω ο αθάνατος βαλκανικός καρ….” καταλάβατε.

    Τώρα το αν φέτος η ΠΓΔΜ πάρει 12άρι από την Αλβανία σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, θα είναι δύσκολο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

    • Επίσης για το χορό της δεσποινίδος στην πρόβα θα δανειστώ κι εγώ την ατάκα από τους Δύο Ξένους της ΄θεϊκής Ντένης Μαρκορά: “Θέλει η `Μπουρτσέσκα` να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει!” 😀

      • Χαχα έχει όνομα που προσφέρεται για ατάκες και λογοπαίγνια. Εμείς φταίμε;

  13. Ήταν μία φοβερή πρόβα! Από τις αγαπημένες μου! Το τραγούδι είναι πάρα πολύ ωραίο και η φωνή της.

  14. Δεν με ικανοποίησε η πρώην γιουγκοσλάβα δημοκράτισσα της Μακεδονίας. Σαν κάτι να έλειπε απο την σκήνή και οι κινήσεις της ησαν δευτεροκλασάτες και υπερβολικές.

  15. Το τραγουδι ειναι πολυ καλο. Η κοπελα τραγουδαει οκ. Η ΠΓΔΜ περναει.
    Ρε κοριτσια, δεν ειναι διαγωνισμος σκηνικης παρουσιας, αλλα συνθεσης. Ξεκολλατε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ