EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Σερβίας!

Τρίτη ημέρα προβών στο Κίεβο, και πρώτη σήμερα στη σκηνή για την πρώτη πρόβα της ανεβαίνει η Σερβία που θα ανοίξει και τον Δεύτερο Ημιτελικό. H Tijana φοράει λευκό μπλουζάκι και παντελόνα αλλά μάλλον δεν θα είναι αυτά τα ρούχα που θα φοράει την επόμενη Πέμπτη. Φωνητικά είναι αρκετά καλή, ενώ στο background, σε όλο το video wall έχει επιλεχθεί το υγρό στοιχείο όπως και στην Ελλάδα. Βρίσκεται μόνη της στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια του κομματιού εκτός από την τελευταία στροφή όπου εμφανίζεται ένας χορευτής και αυτός ντυμένος στα λευκά που τη συνοδεύει μέχρι το τέλος του τραγουδιού.

φωτογραφίες: eurovision.tv
OGAE Greece Team

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι σαν να βλέπω την Ira losco απο πέρσι με το walk on water…. φωνητικά το χαος

  2. Δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει και φέτος κάτι η Σερβία. Ο αποκλεισμός είναι πολύ κοντά. Από τα αδιάφορα το πιο αδιάφορο…

  3. Φωνητικά ασταθής πολύ .Δεν ξέρω αν είναι η ίδια ,ή αυτή που κάνει τα φωνητικά ,αλλά είναι κρίμα να καταστραφεί έτσι ένα αρκετά συμπαθητικό τραγούδι!

  4. Μόνη της στη σκηνή;; Και βγαίνει μόνο ένας χορευτής στο τέλος;; Αν και δε μ’ άρεσε ούτως ή άλλως το τραγούδι, περίμενα ότι η σκηνική παρουσία θα είναι αρκετά δυνατή.. Και φέτος ελάχιστα πράγματα θα καταφέρει η Σερβία ( κρίμα για πέρυσι, το τραγούδι της Sanja ήταν από τα αγαπημένα μου).. Νομίζω ότι η Σερβία χρειάζεται και πάλι έναν Zeljko..

  5. Τα φωνητικά θέλουν πολύ δουλειά δεν είναι έτοιμοι να βγουν στον ημιτελικό έτσι. Η σκηνή μοιάζει άδεια και δε το καταλαβαίνω αυτό. Θα έπρεπε να υπάρχουν 2 χορευτές όπως το video clip. Το backround επίσης δεν με ενθουσίασε, θα προτιμούσε κάτι σε κόκκινο. Γενικά απογοήτευση η πρώτη πρόβα της Σερβίας η οποία είναι πρώτη στο φετινό μου top 42.

  6. σε αυτην δεν της βγαινει η φωνη στη προβα και η ντεμυ είναι αφωνη και σαν σκιζει γατα??ασε με σε παρακαλω….

  7. Σερβία θα σου τραβήξω το αυτάκι. Δεν πιστεύω να περιμένεις να μπεις στον τελικό? Α!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ