EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Σλοβενίας!

Αμέσως μετά το διάλειμμα η σκυτάλη της πρώτης πρόβας δόθηκε στην Σλοβενία. To όλο στήσιμο θυμίζει τον εθνικό τελικό της χώρας. Στην σκηνή της Eurovision και στην ίδια πόλη επιστρέφει μετά από 12 χρόνια ο Omar Naber, με το τραγούδι On My Way. Λευκοί, μαύροι, μπλε φωτισμοί περιβάλλουν τον Omar, με τον ίδιο να φορά γκρι σκούρο λαμέ κουστούμι, χωρίς γραβάτα. Αν εξαιρέσουμε κάποιες μικρές φωνητικές αστάθειες, σε γενικές γραμμές η ερμηνεία του χαρακτηρίζεται καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ένας πολυέλαιος κατεβαίνει από το πάνω μέρος της σκηνής κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ο πολυέλαιος δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ με κάτοπτρα.

Φωτογραφίες: eurovision.tv

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Σλοβενία έχει κάνει την καλύυερη χρήση της σκηνής μέχρι τώρα. Πράγμα που αποδεικνεύει ότι δεν χρειάζονται ακριβές παραγωγές και κόλπα για να εντυπωσιάσεις. Για εμένα θα προκριθεί σίγουρα.

  2. Αν δεν προκριθεί η Σλοβενία (που αδικήθηκε πολύ με τον ίδιο εκπρόσωπο το 2005), θα είναι μία ακόμα τεράστια αδικία γι αυτόν τον χαρισματικό καλλιτεχνη!!!

  3. Όπως στους γάμους. Ανάψανε όλους τους πολυελαιους.
    Τίποτα το ιδιαίτερο από την Σλοβενία, όπως αναμενόταν…

  4. Κρίμα για τη Σλοβενία που έχει ένα αδιάφορο τραγούδι με έναν πολύ συμπαθητικό καλλιτέχνη!

  5. Αυτό το παιδί κατ’αρχάς έχει κακό γούστο στο πως ντύνεται. Είναι πια τριαντάρης + και συνεχίζει να εμφανίζεται πολύ κιτσάτος λες και ψώνισε από τα μαγαζιά αρχής Πατησίων. Ένα αυτό. Σα φωνή είναι συμπαθητικός, έχει ένα στυλάκι ψιλοτσαμπουκά ok no problem, απ’ό, τι είδα το παίζει cool στο Κίεβο μήπως αντιστρέψει τα μέχρι στιγμής χλιαρά δεδομένα. Τι να πω; Όταν στο reprise της νίκης του στη Σλοβενία έπιασε τα..@@@@ του άρχισα να πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι και πολύ καλά…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ