EUROVISION 2017: Πρώτη πρόβα Ισλανδίας!

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρόβα της Ισλανδίας. Όπως περιέγραψε η ίδια η Svala λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για την πρόβα της, η χορογραφία της βασίζεται στην κίνηση των φτερών του κοστουμιού της και στη χρήση των μηχανημάτων που φυσάνε αέρα.

Στην πρόβα η Svala φορούσε μια λευκή αέρινη κάπα φουτουριστική και από μέσα αχνό εμπριμέ κολάν με λευκό μπλουζάκι από πάνω. Επί σκηνής εμφανίζεται μόνη της, φαίνεται ίσως λίγο στατική, όμως χωρίς κανένα πρόβλημα ήχου. Τα μαλλιά της είναι science-fiction με 2 μπούκλες όρθιες στο κεφάλι.

Στο φινάλε του τραγουδιού εμφανίζονται laser στο φόντο, το οποίο έχει χρώμα μπλε, όπως και στις πρόβες των προηγούμενων χωρών.

Φωτογραφίες: eurovision.tv

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι κόρη ενός βετεράνου τραγουδιστή της Ισλανδίας που εκπροσώπησε τη χώρα του χωρίς επιτυχία το 1995, του Bo Halldorsson. Αν δείτε βίντεο από το ντόπιο ετήσιο φεστιβάλ τραγουδιού -πολύ πριν ενταχθούν στη Eurovision- ο Halldorsson ήταν ενίοτε και ερμηνευτής και χορωδία και μετά πάλι ερμηνευτής και πάει λέγοντας…Τώρα η Svala, αν και κόρη τραγουδιστή, πιστεύω πως δεν το’χει φωνητικά, θεωρώ τη φωνή της ασταθή, ανέκφραστη αν όχι και ως ένα σημείο ενοχλητική. Είχε μάλιστα επιχειρήσει διεθνή καριέρα στην Αμερική προφανώς χωρίς συνέχεια. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην Eurovision ούσα 40άρα πια. Η Ισλανδία μου άρεσε πολύ παλιά. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ βαρετή και προβλέψιμη με εξαίρεση το 2009 που δικαίως πήρε τη 2η θέση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ