OGAE INTERNATIONAL POLL 2017: Η ψηφοφορία του OGAE Δανίας!

Το 21o club του δικτύου OGAE International που μας ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του στο OGAE International Poll 2017 είναι ο OGAE Δανίας, του οποίου τα μέλη αποφάνθηκαν τα εξής:

  • 1 βαθμός: Ισλανδία
  • 2 βαθμοί: Φινλανδία
  • 3 βαθμοί: Πορτογαλία
  • 4 βαθμοί: Βουλγαρία
  • 5 βαθμοί: Αυστραλία
  • 6 βαθμοί: Γαλλία
  • 7 βαθμοί: Εσθονία
  • 8 βαθμοί: Σουηδία
  • 10 βαθμοί: Βέλγιο
  • 12 βαθμοί: ΙΤΑΛΙΑ

Ο Francesco Gabbani, με 17 δωδεκάρια, παραμένει απόλυτος leader του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθούν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, η Blanche και ο Robin Bengtsson. Αναλυτικά, το Top-3 του OGAE International Poll 2017, μέχρι στιγμής:

  1. Ιταλία: 239 βαθμοί
  2. Βέλγιο: 162 βαθμοί
  3. Σουηδία: 156 βαθμοί

Ακολουθεί εντός της ημέρας η ανακοίνωση της ψηφοφορίας των OGAE Νορβηγίας και Πορτογαλίας. Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το OGAΕ International Poll 2017!

Πάνος Ζαχαράτος

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 Σκανδιναβικες χωρες + 1 που θεωρειται σαν Σκανδιναβικη περιεχει η ψηφοφορια των Δανων. Και μετα σου λεει δεν υπαρχει γειτονικη ψηφος. Βεβαια οταν αλληλοψηφιζονται οι βορειοι ειναι αντικειμενικοτητα ενω οταν ψηφιζομαστε με Κυπρο ειναι αφορμη για γιουχαρισματα. Κωλοευρωπαιοι

    • Ε ναι είναι απόλυτα φυσικό μεταξύ των Βόρειων…. σε παρακαλώ (!) Αλλά βλέπεις με μας και τη Κύπρο ξαφνικά διαμαρτύρονται όπως επίσης και στην ανταλλαγή 12ριων μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας…

      • Επειδη εχω εμπειρια λογω δουλειας με αυτους τους λαους, σου λεω με βεβαιοτητα οτι ειναι σκατοψυχοι. Λαμογια μεγαλα απλα ξερουν να τα κρυβουν.

    • Με αυτά που γράφετε αποδεικνύετε ότι και εμείς οι Έλληνες κωλοευρωπαιοι είμαστε, από τη στιγμή που βριζετε ολόκληρους λαούς και βγάζετε τον οχετό σας και τα κόμπλεξ σας, έτσι γιατί σας κατέβηκε ή για μια Eurovision.
      Και με αφήνει εντελώς αδιάφορο το ότι ζησατε κάποιοι εκεί και υποτίθεται ότι ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι λαοί ενώ εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι οπότε δεν δικαιούμαι να μιλάω. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ή οι Σκανδιναβοι. Απλά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να είναι ανικανοι να συμπεριφερθουν στοιχειωδως με αξιοπρέπεια σε χώρες που τους έχουν φιλοξενήσει. Αλλά και γενικότερα η έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν λαό είναι απαράδεκτο. Και δεν είναι άλλοθι ότι επειδή κάποιοι μπορεί να συμπεριφερονται άσχημα απέναντι σε εμάς, αυτό σημαίνει ότι καλά κάνουμε και κάνουμε κι εμείς τα ίδια.

      • Ποιος σου στερει το δικαιωμα να λες την αποψη σου;
        Δεν με εχει φιλοξενησει καμια χωρα. Ειπα οτι εχω δουλεψει ΜΕ ατομα απο αυτες τις χωρες και μπορω να εχω αποψη και οσο και να μην σου αρεσει αυτο που θα πω, παρα τις πολλες παθογενειες της χωρας μας και τα “κουσουρια” του νεοελληνα παραμενουμε απο τους πιο καλοψυχους και φιλοτιμους λαους της Ευρωπης.
        Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μου μπορεις απλα να τα προσπερασεις. Δεν σε εχρισε κανεις μετρητη της αξιοπρεπειας του καθενος.
        Καλη συνεχεια

      • @Eurofan Vol2 χωρίς να θέλω να το παίξω πολυταξιδεμένος (δεν είμαι άλλωστε), έχω ταξιδέψει στις μισές χώρες της Ευρώπης περίπου. Μπορεί η ματιά μου και η εμπειρία μου να είναι περισσότερο επιφανειακή και από την πλευρά του επισκέπτη αλλά έχω την καλύτερη άποψη για τους Σκανδιναβούς και τους βόρειους γενικά. Σουηδοί, Φινλανδοί, Νορβηγοί, Ισλανδοί, Ολλανδοί, Δανοί έχουν εξαιρετική παιδεία, ευγένεια και συγνώμη αλλά δεν τους φτάνουμε σε πολλά επίπεδα. Ειδικά για τους Σουηδούς μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Από κει και πέρα καλές και κακές εξαιρέσεις υπάρχουν σε όλες τις χώρες. Οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι.

        Και βέβαια το ζητούμενο εδώ μέσα δεν είναι το ποιος είναι ο πιο καλόψυχος ή ο πιο σκατόψυχος λαός. Ήταν άκυρο και άτοπο το σχόλιο σου και όλα αυτά για τη βαθμολογία της Eurovision!

      • giannismits
        Συμφωνώ απολύτως. Αυτό ακριβώς είπα και εγώ, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι διατεθειμένος να τα καταλάβει αυτά που λέμε.

      • Άσχετο…
        Και για τον ίδιο λόγο που επικαλείσαι, γιατί να μην πάει στο Βέλγιο ή στη Σουηδία ή στην Πορτογαλία ή στο Ισραήλ, ή στη Βουλγαρία ή… στη Ζιμπαμπουε. Χαχα! Ότι να ναι!
        Υ.Γ. Γράψε Ελληνικά, μας έβγαλες τα μάτια.

  2. Γεννημένος νικητής ο Francesco! !Σαρώνει παντού! !! Κερδισε 2 συνεχόμενες φορές στο San Remo και πάει και για την Eurovision!!#ROME2018

  3. Εντωμεταξύ βλέποντας τα περσινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των OGAE μου φαίνεται απίστευτα υπερβολικό που η Γαλλία ήρθε πρώτη με 425 βαθμούς! Το 2015 η Ιταλία με το Grande Amore ήρθε πρώτη με 367. Σκεφτείτε πως το Euphoria ήταν πρώτο με 375 βαθμούς ενώ το Fairytale με 304. Οπότε οι 425 βαθμοί (η μοναδική συμμετοχή με πάνω από 400 πόντους) του Amir μου φαίνονται αστείοι!

    Άραγε ποια θα είναι η τελική βαθμολογία για τον Francesco?

    • Το 2012 και κυρίως το 2009 είχαμε λιγότερα OGAE σωματεία σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές εξού και η χαμηλότερη βαθμολογία του Euphoria, Fairytale κτλ.
      Φέτος υπάρχουν 44 σωματεία οπότε το ταβάνι αποτελούν οι 528 πόντοι!

      • Α έτσι εξηγείται! Και πάλι βέβαια οι 425 πόντοι της Γαλλίας πέρσι ήταν τρελή υπερβολή.
        Λες ο Francesco να φτάσει κοντά στους 500?

        Όπως και να έχει αυτά είναι για εμάς. Στην πραγματική ψηφοφορία θα σαρώσει άραγε? Έχω μεγάλη περιέργεια και ανυπομονησία!

  4. Με βρε Δανια σε ολη την γειτονια εδωσες την νορβηγια τι την αφησες απ’εξω;
    Κατα τα αλλα το 5 στην αυστραλια και το 7 στην εσθονια το θεωρω υπερβολη…

    • Γενικά η Νορβηγία είναι πολύ υποτιμημένη φέτος και το βρίσκω άδικο. Ο Σουηδός κλώνος του Justin Timberlake τι παραπάνω έχει; Α ναι, ξέχασα, η Σουηδία είναι η νέα “βασίλισσα” της Eurovision, οπότε πρέπει όλοι να υποκλιθούμε και να της χαρίσουμε απλόχερα βαθμούς! Για τη “φτωχή” γειτόνισσα Νορβηγία, ούτε λόγος!

  5. Πολυ κακία και θυμός στα comments….η ESC έχει ως σκοπό να ενώνει τους λαούς όχι να αλληλοβριζόμαστε! Χαλαρώστε…δεν είναι η μόνη χώρα που έδωσε πόντους σε Σουηδία και Εσθονία! Και εγώ πέρσι δεν καταλάβαινα πως γίνεται να αρέσει το ”If I were sorry” και πως το ”Ηeroes” νίκησε αλλά ο Robin φέτος μου φαίνεται εντυπωσιακότατος ανάμεσα σε βαρετές μπαλάντες….και έχω ξεσκίσει να ακούω το κομμάτι του (among others) καθημερινά όταν περπατάω! Έχει ωραίο ρυθμο για περπάτημα – γυμναστήριο και στην τελική οι αριθμοί σε spotify και youtube δεν λένε ποτέ ψέμματα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ