ΚΥΠΡΟΣ: Αυτό είναι το promo single του “La La Love”!

Έτοιμο για να δοθεί στην κυκλοφορία είναι το promotional cd single της συμμετοχής της Κύπρου στην Eurovision 2012. Ο OGAE Greece εξασφάλισε τις φωτογραφίες του cd και σας τις παρουσιάζει.

Το cd περιλαμβάνει το τραγούδι “La La Love”, με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ήβη Αδάμου στη σκηνή του Μπακού. Η φωτογράφηση για το single έγινε από την καταξιωμένη Ρούλα Ρέβη, ενώ η τελική επιμέλεια του artwork ανήκει στον Chris Jantzen. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία αφορά την προώθηση της συμμετοχής, εν όψει του διαγωνισμού, και πρόκειται να διανεμηθεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και τους διαπιστευμένους fans που θα βρεθούν στο Αζερμπαϊτζάν, τον ερχόμενο Μάιο.

Παράλληλα, η νεαρή Ήβη βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών της, καθώς σύντομα ξεκινά το promo tour για την συμμετοχή της στην φετινή διοργάνωση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε ευρείας επισκεψιμότητας μουσικό website της Ιταλίας, η εκπρόσωπος της Κύπρου αποκάλυψε πως πρόκειται σύντομα να επισκεφθεί τρεις ή τέσσερις χώρες, στα πλαίσια της καμπάνιας για την προώθηση του “La La Love”. Ανάμεσα στις χώρες αυτές βρίσκεται και η Βουλγαρία, στον εθνικό τελικό της οποίας θα πραγματοποιήσει guest εμφάνιση, στις 29 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα, το “La La Love” φαίνεται να σημειώνει σημαντική επιτυχία στα ραδιοφωνικά airplay charts αρκετών χωρών, αφού ήδη βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Φινλανδία και φυσικά, Κύπρο.

Θανάσης Νάκος

Πηγή: Ivi Adamou OFFICIAL PAGE

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, η Ήβη. Η κοπελίτσα που μήνες πριν από τον Κυπριακό τελικό μιλούσε μόνο για τον πολύ φίλο της Άλεξ Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη του Ogae! Η νίκη βέβαια του πολύ φίλου της Άλεξ ήταν απλή σύμπτωση. Δεν πιστεύω να υπάρχουν κακιές γλώσσες που να μιλούν για στημένο τελικό; Τσ τσ τσ

    • Htane stimmenos OXI giati nikise afto anamesa sta tria. Kirios giati evalan afto mazi me dio adiafora kai afisan apekso to ”Remembering the summer nights” pou stalthike apo Souidous GIA THN IVI KAI TH EUROVISION ….Alla na xasei ti niki o alexakos mas, e oxi nte….

  2. Έτσι έτσι, θέλω να δω επιτέλους ξανά την Κύπρο σε δεκάδα και πεντάδα… Η νίκη φέτος είναι δύσκολο πράγμα αφού από ότι φαίνεται όλες οι συμμετοχές θα είναι πολύ δυνατές!

  3. Σταματείστε τις γκρίνιες και τη μιζέρια και να ευχηθούμε ολόψυχα στην Ήβη και την ομάδα που θα την πλαισιώσει στο Μπακού, καλή επιτυχία και μια πολύ υψηλή θέση στον τελικό!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΚΥΠΡΟΣ !!!

  4. Ωραία ντίσκο, ωραίο πιπίνι και η Ήβη και φωνή και κορμί. Επιτέλους δυνατό κομμάτι, αν τον κουνήσει και λίγο στο τουμπερλέκι τον έχει τον τελικό! Άντε forza Ηβάκι!!!

  5. Ωραία ντίσκο, ωραίο πιπίνι και η Ήβη και φωνή και κορμί. Επιτέλους δυνατό κομμάτι, αν τον κουνήσει και λίγο στο τουμπερλέκι τον έχει τον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ