Ο OGAE GREECE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ LINDITA HALIMI!

Μόλις 20 μέρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της Eurovision και ενώ οι πρώτες πρόβες ξεκινούν σε λιγότερο από 2 εβδομάδες,  o OGAE Greece  συναντά την φετινή εκπρόσωπο της Αλβανίας LINDITA HALIMIΠροερχόμενη από μια παραδοσιακή «φίλη» της Ελλάδας στον διαγωνισμό, η Lindita θα βρεθεί για λίγες μέρες στην χώρα μας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017  στο «Baroù» (Δράκου 19, Κουκάκι, Πεζόδρομος Συγγρού-Φιξ) στις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και για όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την Αλβανή εκπρόσωπο.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 | 20:00| Baroù | Δράκου 19, Κουκάκι, Πεζόδρομος Συγγρού-Φιξ

Με εκτίμηση,

OGAE Greece

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “Ο OGAE GREECE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ LINDITA HALIMI!”

 1. Allan

  Να πούμε και ένα «ευχαριστώ» στη γειτονική χώρα, που είναι ο πιο σταθερός μας συμμάχος τα τελευταία χρόνια (μαζί με Αρμενία και Κύπρο, εννοείται). Και το ότι είμαστε μαζί στον ίδιο ημιτελικό θα μας ευνοήσει σίγουρα.

  1. EurovisionFan

   Η Αλβανία ποτέ δε μας κρέμασε βαθμολογικά (με εξαίρεση χρονιές που δεν είχαμε καλά τραγούδια και πήραμε χαμηλό βαθμό πχ 2014 το 2 που πήραμε το καθόρισε η επιτροπή τους)
   Στον ημιτελικό σίγουρα θα μας δώσει 12 ή αν όχι 12 στη χειρότερη ένα 8 θα το πάρουμε!

 2. All Alone In The Danger Zone

  Γλυκύτατη η Lindita! Καλή επιτυχία στη φίλη Αλβανία!

Comments are closed.