Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2017!

Ο Άγιος Μαρίνος θα εκπροσωπηθεί από τον Jimmie Wilson και την Valentina Monetta. Το τραγούδι τους έχει τίτλο Spirit Of The Night, με στίχους των Steven Barnacle και Jutta Staudenmayer ενώ η σύνθεση είναι του Ralph Siegel.

Η Valentina Monetta γεννήθηκε στον Άγιο Μαρίνο το 1975. Η ενασχόλησή της με το τραγούδι ξεκίνησε στα 20 της χρόνια. Υπήρξε μέλος πολλών συγκροτημάτων όπως οι Tiberio, Parafunky και Harem-B. Το 2001 συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό Popstars.

Το 2008 προσπάθησε για πρώτη φορά να εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι “Se Non Ci Sei Tu” το οποίο απορρίφθηκε από την κρατική τηλεόραση. Το 2012 της γίνεται απευθείας ανάθεση και κατακτά την 14η θέση. Επανέρχεται το 2013 με το τραγούδι “Crisalide (Vola)” όντας μία από τις αγαπημένες συμμετοχές των φαν. Καταλήγει στην 11η θέση του ημιτελικού και επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά το 2014. Καταφέρνει να φέρει την χώρα της στον μεγάλο τελικό για πρώτη φορά κατακτώντας την 24η θέση. Αξίζει να σημειωθεί οτι όλες τις οι συμμετοχές (μέχρι και σήμερα) αποτελούν σύνθεση του Ralph Siegel ο οποίος μετρά πάνω από 20 συμμετοχές ως συνθέτης στον διαγωνισμό και περίπου 50 υποψηφιότητες σε εθνικούς τελικούς και πάλι ως συνθέτης. Ακόμα, κάθε χρονιά που συμμετείχε κατάφερνε να σημειώσει ρεκόρ θέσης για το κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου.

Ο Jimmie Wilson είναι Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός μιούζικαλ. Σπούδασε υποκριτική στο Hollywood και πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Sisterella του Michael Jackson. Αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να υποδηθεί τον Barack Obama στο μιουζικαλ Hope! – Das Obama Musical και το 2012 συμμετείχε σττον διαγωνισμό Must Be The Music στην Πολωνία.Σήμερα συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορες παραστάσεις και live shows. Έχει στο ενεργητικό του 6 singles.

Ο Άγιος Μαρίνος λόγω αποχώρησης της Ρωσίας θα εμφανιστεί 10ος (αρχικά 11ος ) στον Β΄ημιτελικό της Eurovision 2017 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

[πηγή φωτό: celebmix.com]

Στίχοι:

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ντιβα βαλεντινα επιστρεφει!!! Σιγουρα οχι η καλυτερη συμμετοχη της αλλα ομολογω οτι το τραγουδι για εμενα ειναι αυτο που λεμε “guilty pleasure”(οπως και το περυσινο i didn’t know)…αλλα ως εκει θα το ακουσω μια δυο φορες απολαμβανοντας το αλλα μετα δεεεεν!στα θετικα τα ντισκο στοιχεια και οι πολυ ωραια δεμενες φωνες τους,στα αρνητικα οι στιχοι και η καπως φθηνη συνολικη εικονα! ωστοσο δεν ειναι η χειροτερη συμμετοχη για φετος…νομιζω οτι ο αγιοςμαρινος θα μεινει παλι εκτος τελικου.στο televoting κατι θα κανει πλησιαζοντας τη 10αδα(11η-13η θεση)αλλα στις επιτροπες δυσκολα θα αποφυγει το bottom3…ετσι ακομα ενας αποκλεισμος γυρω στην 14η με 16η θεση.

  2. Για μένα το πιο αδιάφορο για φέτος, αλλά μπράβο στην Monetta που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Αγίου Μαρίνου σαν εργολαβία. Δεν έχω κάτι άλλο θετικό να πω είναι η αλήθεια, είναι πολύ disco για μένα και η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω πως θα πάει καλά.
    Ωστόσο εύχομαι καλή επιτυχία!
    Υ.Γ.: O Siegel πόσων χρόνων είναι;;

  3. Οι eurofans είναι τόσο χαρούμενοι που επέστρεψε η Βαλεντινα που ίσως πετύχει τη 2η πρόκρισή της σε τελικό. Βέβαια, το μεγάλο “αγκάθι” και σε αυτή τη περίπτωση είναι οι επιτροπές

  4. Που να χτυπάν τον πισινό τους κάτω η ΣανΜαρινιώτισσα και ο Αμερικάνος, στο γνώριμο cheerful disco mood, πρόκριση δε βλέπουν!

  5. Η αμήχανη στιγμή που ο guest star Jimmie Wilson είναι ό,τι πιο φρέσκο έχει να παρουσιάσει αυτή η συμμετοχή…Έλεος με τη Valentina και τον Siegel. Κατανοώ πως οι επιλογές για ένα κρατίδιο όπως ο Άγιος Μαρίνος είναι περιορισμένες αλλά όλο αυτό έχει καταντήσει παρωδία!!!
    Όπως και να’χει, άλλη μια φρικτή συμμετοχή!
    3/10
    #17/18
    #40/42

  6. Για ακόμη μια φορά η Monetta επιστρέφει στον διαγωνισμό!! Το τραγούδι δεν το λες και χάλια απλά είναι πολύ ξεπερασμένο πια σαν ήχος/ είδος μουσικής. Αποτελούν καλό ντουέτο φωνητικά αλλά γενικά είναι πολύ αδύναμη συμμετοχή κι όσο καλή και να είναι η σκηνική παρουσία έχει λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Του χρόνου πάλι Βαλεντίνα μου!!

  7. Πάλι εκτός τελικού το Σαν Μαρίνο… Από εμένα 39η θέση συνολικά, 16η στον ημιτελικό και 4/10.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ