Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision 2017!

Η Tijana Bogićević γεννήθηκε στις 01/11/1981 στο Novi Sad της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Η πρώτη της καλλιτεχνική απόπειρα ήταν στην ηλικία των 20 ετών με το hip hop γκρούπ Chess το 2001 και την ίδια χρονιά γνώρισε τον Vlado Georgiev, μια γνωριμία που όπως έχει δηλώσει και η ίδια αποτέλεσε καμπή στην καλλιτεχνική της σταδιοδρομία.

Η ίδια συμμετείχε αρχικά ως δεύτερη φωνή στο γκρουπ του Georgiev που λεγόταν Shanene και κινούνταν στην alternative σκηνή. Με το γκρουπ συμμετείχε σε πολλές ηχογραφήσεις και συναυλίες.

Το 2009 έκανε την πρώτη της απόπειρα να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ωστόσο δεν προχώρησε πέραν της ημιτελικής φάσης επιλογής της χώρας.

Το 2010 έγινε ευρέως γνωστή με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Tražim» (αναζητώντας) το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία και ερμηνεύτηκε σε αρκετά τηλεοπτικά talent shows τα οποία είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Το 2011 βρέθηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της Eurovision κάνοντας δεύτερα φωνητικά στην εκπρόσωπο της χώρας εκείνη τη χρονιά Nina που ερμήνευσε το τραγούδι «Čaroban».

Ακολούθησαν περαιτέρω επιτυχίες στη δισκογραφία της και κυρίως τα ντουέτα με το συγκρότημα Flamingosi και την Aleksa Jelic.

Η μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία της ηχογραφήθηκε το 2013 και ήταν η ευαίσθητη μπαλάντα «Čudo» (Θαύμα) σύνθεση του Dušan Alagić.

Στην παρούσα φάση ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα τέλη Φεβρουαρίου επελέγη από το σερβικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTS για να εκπροσωπήσει την χώρα στο 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Tijana θα ανοίξει την αυλαία του 2ου ημιτελικού της Eurovision 2017 με το τραγούδι In Too Deep σε σύνθεση των Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas, Lisa Ann-Mari Linde.

Στίχοι:

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το τραγούδι έχει αρκετή απήχηση αλλά εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει εκτός τελικού, αλλά αν συμβεί δεν θα εκπλαγώ… Με ένα “έξυπνο” staging (προσωπικά δεν έχω φανταστεί κάτι έξυπνο για το εν λόγω κομμάτι) θα τα πάει αρκετά καλά
    Καλή επιτυχία Σερβία

  2. Σιγουρα θα προκριθει! Αλλα στον τελικο πιστευω θα ειναι χαμηλα στην δεκαδα (9 – 10η θεση) ή εντος 15αδας. Αναλογως πως θα παρουσιαστει. Γενικα η Σερβοι τα χαλαμε στο στησιμο και στα ρουχα με αποτελεσμα να μην ψηφιζεται τοσο ακομη κι αν εχει καλο τραγουδι.
    Καλη επιτυχια! Σαν το περσινο δεν ειναι παντως! Η Sanja ηταν υπεροχη

  3. Αν και ξεκιναει με υποσχεσεις για τη συνεχεια μετα απο ενα σημειο χαλαει αρκετα
    Μετριο θα μπορουσε να χαρακτηριστει.
    Επισης η φωνη της(οπως αναμενοταν) ειναι χαλια.
    Θα παλεψει για να προκριθει με πιθανοτερο σεναριο να ειναι αυτο το αποκλεισμου καθως θα εμφανιστει και πρωτη στον δευτερο ημιτελικο!!

  4. Πολυ καλο τραγουδακι αλλα σε καμια περιπτωση καλυτερο απο το περυσινο αριστουργημα που πατωσε τοσο αδικα…

  5. Αρκετα καλο τραγουδακι απο τα καλυτερα φετος απλα δεν εχει κανει καποιο μπαμ οπως ελεγε και ξαλαγε η τραγουδιστρια…σε καμια περιπτωση καλυτερο απο το περυσινο αριστουργημα που πατωσε τοσο αδικα.Πιστευω θα περασει τελικο και εκει θα ειναι 15αδα!!!

  6. Για να καταλάβουμε ποσό πεσμένο είναι το φετινό επίπεδο το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο νούμερο 1 της φετινής μου κατάταξης ενώ πέρυσι την πρώτη θέση στη λίστα μου είχε (δικαίως) το LoveWave της Αρμενίας. Ωραίο τραγουδάκι με ωραίο ρυθμό αλλά δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Βέβαια σε σύγκριση με τα υπόλοιπα 42 είναι αυτό που ακούω πιο ευχάριστα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αριστούργημα. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι στην κατάταξη μου δεν κρίνω κανένα live μιας και πρόκειται για το τραγούδι και όχι για την παρουσίαση του στη σκηνή. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί σε αυτά τα θέματα. Όπως και να έχει δεν ξέρω ποια θα είναι η τύχη του, εύχομαι καλή επιτυχία στην Σερβία και τα λέμε αύριο στο Βελιγράδι όπου θα βρίσκομαι τις επόμενες μέρες 🙂

  7. Καλύτερο απο πολλά το ακουω σχεδόν ευχάριστα αν κ μ θυμίζει έντονα κατι π ακομα δεν το εχω βρει εχει ωραίο ρυθμό στο σύνολο ειναι ωραίο θ παει τελικό στάνταρ και εκει 15αδα

  8. Ούτε το τραγούδι είναι κ πολύ δυνατό, ούτε η προφορά της καλή , ούτε και φαίνεται ιδιαίτερα χαρισματική ως performer. Επιπλέον θεωρώ οτι έχει κάπως άγρια χαρακτηριστικά προσώπου για γυναίκα. Τίποτα, τίποτα η φετινή συμμετοχή της Σερβίας ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ.

  9. Ένα κοινότυπο pop mid tempo κομμάτι. Τίποτα το νέο, σίγουρα δεν είναι κακό και προσωπικά μετά από αρκετά ακούσματα ανέβηκε στην προτίμηση μου. Μου αρέσει πολύ το instrumental μέρος του τραγουδιού. Πιστεύω ότι θα βρεθεί στον τελικό.
    Από εμένα 15η θέση συνολικά, 4η θέση στον ημιτελικό και 6/10.

  10. Αδιάφορο. Πιθανός αποκλεισμός. Δε βοηθάει και η σειρά εμφάνισης. Από αυτά τα τραγουδάκια που ακούς ευχάριστα αλλά ποτέ δεν κινητοποιείσαι να ψηφίσεις. Ό,τι σώσουν οι επιτροπές (δες Μάλτα πέρσι).
    6/10
    #6/19
    #21/43 αλλά με πτωτικές τάσεις στο τοπ μου

    Υ.Γ Η Σερβία να σταματήσει επειγόντως να μαϊμουδίζει δυτικοτρόπως !

  11. Ενω δεν ειναι κακο σαν ακουσμα περναει καπως απαρατηργτο αν και λαιβ ειναι αρκετα καλη!αν κρινω απο τις μετριες σκηνικες παρουσιες που μας συνηθιζει η σερβια μαλλον σκουρα τα πραγματα και φετος…περυσι με καλυτερο κομματι εφτασε μολις 18η,φετος στη καλυτερη να αγγιξει 15αδα…στο τελικο πιστετω θα ειναι λογω βαλκανικης στηριξης κυριως αν και η 1η θεση για να εμφανιστει δε βοηθαει πολυ αλλα παλι θα περασει οριακα βεβαια (8η με 10η θεση)

  12. Σχόλιο: Δεν με ενθουσίασε ούτε στο πρώτο άκουσμα, ούτε γενικά με έχει ενθουσιάσει. Ευχάριστα ακούγεται και έχει κάποια ωραία στοιχεία αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Live πάντως μέχρι τώρα βλέπω ότι η τραγουδίστρια δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις…
    Βαθμός: 6.5/10
    Θέση: 17/43 και 7/18
    Πρόβλεψη: Πιστεύω ότι θα προκριθεί, όχι όμως τόσο άνετα όπως νομίζουν πολλοί (7η-10η θέση) αν και δε θα σοκαριζόμουν πολύ αν δεν έβρισκε την απήχηση για να περάσει. Στον τελικό μέτρια πράγματα, μια θέση χαμηλά στην 20αδα.

  13. Δεν με ενθουσιάζει η συμμετοχή της Σερβίας φέτος.. Συνηθισμένη μουσική, μέτρια φωνή..Δεν το λες άσχημο αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Θα περάσει αλλά δεν πιστεύω πως θα τα πάει αρκετά καλά ( παρόμοια κατάληξη με την περσινή συμμετοχή, η οποία κατ’εμέ αδικήθηκε πολύ).

  14. Δεν μπορώ να πω ρυθμικό το κομματάκι της Σερβίας, ακούγεται, αλλά δε νομίζω να ξεχωρίσει το Μάιο. Στα μείον η υποτονική, κατά βάση μέχρι τέλους, μελωδική γραμμή, που το καθιστούν πολύ flat, ενώ και το έθνικ solo δεν το απογειώνει το κομμάτι. Θα δυσκολευτεί ελαφρώς να προκριθεί (θέσεις 7-10), αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη Σερβία να μην περνάει τελικό και εκεί θα αρκεστεί πιστεύω σε μία χαμηλή θέση κοντά στην 20αδα. 5,5/10, 7/18 και 18/43 με πτωτικές, όμως, τάσεις

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ