Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2017!

 

Η Αυστραλία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2017 από τον 17χρονο Isaiah Firebrace, με το τραγούδι Don’t Come Easy. Το τραγούδι γράφτηκε από το ντουέτο David Musumeci καιAnthony Egizi οι οποίοι έγραψαν και το τραγούδι της Dami Im, Sound of Silence.

Ο Isaiah Firebrace είναι Αυστραλός τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου το 1999 και προέρχεται από την μικρή πόλη Moama. Η φωνή του έχει έκταση 5 οκτάβες! Παίζει κιθάρα, πιάνο και ντραμς. Έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, λατρεύει την θάλασσα και τα ταξίδια. Είναι διάσημος στο instagram καθώς πλησιάζει τους 50000 χιλιάδες ακόλουθους!

Ως παιδί χαμηλών τόνων, κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι μπορούσε να τραγουδήσει, ώσπου στην ηλικία των 8 σε μία σχολική εκδήλωση, εξέπληξε τους πάντες με την δυναμική ερμηνεία ενός τραγουδιού!

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στο πρόσωπό του, όταν στέφθηκε νικητής της όγδοης έκδοσης του αυστραλιανού X Factor. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε αποκλειστεί από το X Factor (7ο) καθώς ξέχασε κάποιους στίχους κατά την διάρκεια ερμηνείας τραγουδιού. Η συνέχεια ωστόσο αναμενόταν λαμπρή καθώς το πάθος και η προσήλωση του Isaiah, τον οδήγησαν στην καταξίωση αλλά και αποδοχή από το ευρύ κοινό της χώρας του. Κατά την προσπάθειά του να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής, διένυε κάθε εβδομάδα απόσταση διάρκειας έξι ωρών από το σπίτι του μέχρι την Μελβούρνη, για να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής.

Έχει δεχθεί επιρροές από την Mariah Carey, Bruno Mars, Ed Sheeran, Sam Smith, Beyonce αλλά ήρωα για αυτόν αποτελεί η Jessica Mauboy. Η Jess τον έχει προσκαλέσει να την υποστηρίξει φωνητικά στην All The Hits Live τουρνέ της, που θα ξεκινήσει 30 Μαρτίου.

Ο Isaiah γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία και μάλιστα παγκόσμια. Το πρώτο του σίνγκλ It’s Gotta Be You έγινε πλατινένιο στην Σουηδία, ενώ έχει σκαρφαλώσει ψηλά στα chart, σε πάνω από 15 χώρες μεταξύ αυτών η Αυστραλία, Δανία, Νορβηγία, Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αυστραλία θα διαγωνιστεί 3η στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2017 στις 9 Μαϊου, που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Στίχοι:

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ώραιοι στίχοι, καλη φωνή αλλά τίποτα παραπάνω για μενα. Σαν τραγούδι με αφήνει αδιάφορο

  2. Άλλη μια υπερτιμημένη χώρα ΟΜΩΣ πέρσι έστειλε τραγούδι-μπόμπα και το αναγνωρίζω! Φέτος δεν αξίζει πρόκριση κατ’εμέ και θα ναι τρομερά άδικο αν μπει στη 5αδα του ημιτελικού μόνο και μόνο επειδή είναι η Αυστραλία. 4/10 για το τραγούδι. …

  3. Είναι ένα καλό κομμάτι, σύγχρονο και ο Isaiah έχει πολύ καλή φωνή. Αυτό! Δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας αλλά μπορεί ενδεχομένως στο live να το απογειώσει όπως η Dami Im πέρυσι. Ωστόσο δεν αμφιβάλλω καθόλου για την πρόκριση. Θα έχει τόσο καλή θέση στις επιτροπές που το κοινό δεν θα μπορεί να την αναιρέσει.
    Πάντως στο αντίστοιχο στυλ προτιμώ το Beatiful Mess της Βουλγαρίας.
    Ακόμα περιμένω την μέρα που θα στείλουν την Samantha Jade
    Kαλή επιτυχία Αυστραλία!

  4. Δεν αξιζει την προκριση γετος η Αυστραλια…
    Επισης οι στιχοι τι φαση…It dont come cheap?? Αληθεια?
    χειροτερο και απο το rain falls from above

  5. Ο τραγουδιστής είναι σα να βλέπω Ρύμπακ με περούκα α λα Στάθης Ψάλτης
    Ως τραγούδι είναι από τα καλύτερα slow/mid tempo για φέτος. Όχι απαραίτητα το πιο φρέσκο, αλλά για eurovision πρόκειται.

  6. Το τραγουδι αν και δεν ειναι κακο θεωρω οτι υπαρχουν πολλα καλυτερα στο ειδος του για φετος!η αυστραλια οπως παντα υπερεκτιμημενη(6η σε πιθανοτητες νικης…οοοκ!)αλλα μεχρι περυσι τα κομματια της σου εμεναν με το πρωτο ακουσμα κι εδιναν την ευκαιρια για εντυπωσιακα πραγματα επι σκηνης…αυτο δε μπορω να φανταστω πως θα εντυπωσιασει τον μεσο τηλεθεατη που λογικα στο televoting θα βρεθει σχετικα χαμηλα…επισης η φωνη του καλη αλλα η φατσα οχι και η πιο τηλεοπτικη!και καπου εδω θα ρθπυν οι επιτροπες να σωσουν την αυστραλια δινοντας της μια θεση στο τοπ3!τελικως ακομα μια προκριση για την χωρα,μεταξυ 6ης-8ης θεσης!στο τελικο δε νομιζω να μπει 10αδα…λογικα θα βρισκεται κοντα στη 15αδα(12η-15η θεση)

  7. Εμένα η Αυστραλία μου αρέσει και φέτος .Εντάξει όχι οπώς τις δύο προηγούμενες χρονιές ,αλλά θα είναι στη δεκάδα στο τοπ μου πιθανότατα και μετά τα live .Για την ώρα το 6/10 στο τοπ μου!Πρέπει να παραδεχθούμε πάντως ότι η Αυστραλία κάθε χρόνο στέλνει εξαιρετικές φωνές!!

    • Στο μεταξύ τώρα πρόσεξα ότι ο τραγουδιστής της Αυστραλίας είναι 17 ετών και δε του φαίνεται κιόλας! 17 είναι και ο Kristian απ τη Βουλγαρία…. Για να δούμε ποιος θα αποδώσει καλύτερα στο live

  8. de borw na katalabw giati oloi sigkrinoun ti kathe xwra me in persini simmetoxi tis …..? oti ekane i kathe xwra kaagrafete stin istoria kai pane oloi apo tin arxi xana na dwsoun oti kalitero boroune, to tragoudi den einai asximo , mia sigxroni balada me poli kali fwni , ws ekei de tha bw se diadikasia na tou dwsw kapoia thesi alla teliko prepei na paei
    kai kleinwdas thelwna pw mono 3 lexeis

    GO DEMY GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    eimai fun re paidia ..ti nakanw 🙂

  9. Τίποτα το ιδιαίτερο . Άχρωμο.
    Το παλικαράκι εχει καλή φωνή αλλά το όλο σύνολο με αφήνει αδιάφορο.
    Για μένα εκτός τελικού.

  10. Σχόλιο: Συμπαθητικό σαν άκουσμα, ακούγεται ευχάριστα. Είναι όμως μπαλάντα και όταν η μπαλάντα δε σε συγκινεί πάει να πει ότι συνολικά κάτι πάει λάθος. Προσωπικά δεν με συγκινεί καθόλου το συγκεκριμένο κομμάτι (αντίθετα π.χ της Βουλγαρίας με συγκινεί). Οκ στίχοι, οκ μουσική, καλός performer αλλά μέχρι εκεί.
    Βαθμός: 6.4/10
    Θέση: 20/43 και 9/18 στον ημιτελικό
    Πρόβλεψη: Για άλλη μια φορά η Αυστραλία θα πάει καλά. Στον ημιτελικό θα είναι οριακά εντός δεκάδας στο κοινό και 1ο ή 2ο στις επιτροπές. Άρα θα περάσει άνετα 4ο-5ο. Αναλόγως στον τελικο θα είναι χαμηλά στην 20αδα στο κοινό και 5αδα στις επιτροπές. Συνολικά θα πάρει πιστεύω μια θέση στη δεκάδα από 6-10.

  11. Ένα RnB καψουροτράγουδο από την Αυστραλία φέτος. Προσωπικά το προτιμώ από της Βουλγαρίας αλλά απ’ότι φαίνεται οι eurofans έχουν αντίθετη άποψη, γεγονός που με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια στερεί το βραβείο από την Αυστραλία για άλλη μια χρονιά. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει ακόμη ένα πλασάρισμα στο τοπ 10 (ό,τι και με τον Guy Sebastian, παρόμοια απήχηση είχε το τραγούδι του στους fans)
    Το live του Isaiah το βρήκα υποτονικό…Ελπίζω να κρύβουν άσους στο μανίκι τους και φέτος.
    7.5/10
    #8/18
    #12/43
    Καλή επιτυχία Αυστραλία!

  12. Τον τελικό τον έχει σίγουρο όπως και τη δεκάδα, πολύ πιθανόν και την πεντάδα. Σε αυτό το είδος, όμως, προτιμώ της Βουλγαρίας. Από εμένα 13η θέση συνολικά, 9η στον ημιτελικό και 7/10.

  13. Άρτια και επαγγελματική η μπαλάντα των Αυστραλών, σαφώς υποδεέστερη από τις προηγούμενες 2 συμμετοχές τους. Η πρόκριση είναι δεδομένη, αν και δεν την αξίζει φέτος απόλυτα για μένα… 5-/10, 12/18 και 22/43 με κάπως ανοδικές τάσεις

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ