ΚΥΠΡΟΣ: Οπτικοποίηση της συμμετοχής!

Όσοι είναι “φίλοι” με τον ταλαντούχο Hovig στα διάφορα social media (Facebook Page, Instagram) και όσοι τον ακολουθούν σε αυτά, θα είδαν σίγουρα ότι από εχθές, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου έχει στρωθεί για τα καλά στη δουλειά! 

Μετά την αποκάλυψη του τίτλου του τραγουδιού έπειτα από μία διαδικασία γρίφων και σταδιακών αποκαλύψεων στοιχείων, την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του κομματιού και τα διάφορα ταξίδια που έκανε ο τραγουδιστής σε Σουηδία, Ουκρανία και Αγγλία, σειρά τώρα έχει η οπτικοποίηση της συμμετοχής!

Από εχθές λοιπόν, ο Hovig και η ομάδα της Κυπριακής αποστολής στη φετινή Γιουροβίζιον έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το επίσημο video clip του τραγουδιού “Gravity”. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Hovig στα social media, το video clip του τραγουδιού κινείται σε σκοτεινούς φωτισμούς ενώ θα υπάρχει και συμμετοχή μπαλέτου σε κάποια πλάνα ενώ λόγω του τίτλου δεν αποκλείονται και πιθανά “διαστημικά” εφέ. Ο ίδιος, ντύνεται επίσης με ρούχα (από τους No Name, Piazza Italia, Adidas Evagorou, Intimissimi) σε σκούρες αποχρώσεις επιλέγοντας συγκεκριμένα μαύρο παντελόνι, μπλούζα σε αντίστοιχη απόχρωση και μαύρο δερμάτινο τζάκετ.

16641019_1397288470313423_5204331181711620140_n 16681821_1397107656998171_4110379652015445550_n

To “Gravity”, που υπογράφει ο Σουηδός Thomas G:son αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την πρώτη μέρα του Μαρτίου ενώ ο ίδιος ο Hovig ενδέχεται να φιλοξενηθεί στον Ελληνικό Τελικό με την Demy ως επίσημος καλεσμένος.  hovig gson

Πηγή Φωτογραφιών: Leica Cyprus, Προσωπικό Instagram Profile του Hovig 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανυπομονούμε να ακούσουμε το τραγούδι της Κύπρου μας! Φαίνεται, λοιπόν, ότι και η Κύπρος φέτος προσδοκά για ένα καλό αποτέλεσμα στη φετινή διοργάνωση και το δείχνει περίτρανα!!! Καλή επιτυχία!!!

  2. καλη επιτυχια στην κυπρο μας. για αλλη μια χρονια θα προκριθει στον τελικο και ευχομαι αυτη τη φορα να βρεθει σε υψηλοτερη θεση

  3. Ευελπιστώ σε πολύ ωραία κι επαγγελματικά πράγματα από την Κύπρο μας φέτος. Η φωτογραφία με τη χορεύτρια πολύ εντυπωσιακή και, αν έχουν καλή βάση και το τραγούδι είναι δυνατό, φαίνεται ότι θα κάνουν πρωτοποριακό στήσιμο. Εύχομαι καλό πλασάρισμα στον τελικό από τους Κύπριους! 🙂

  4. Eπαγγελματική δουλειά και οργάνωση και απο την Κύπρο μας φέτος! Μου αρέσουν ολα οσα ακουω και διαβαζω για το τραγουδι και τους συντελεστές και εχω εμπιστοσύνη στο Hovig! Εύχομαι ολα να είναι καλύτερα των προσδοκιών μας! Καλή επιτυχία και στην Κύπρο μας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ