ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απόψε ο 3ος ημιτελικός! – Tα Αποτελέσματα [UPDATED]

ukraine 18022017

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ημιτελικών για την διοργανώτρια Ουκρανία. Δύο νέες συμμετοχές πρόκειται να προκριθούν στον τελικό για να συναντήσουν την TAYANNA, τον Salto Nazad, την Illaria και τον Rozhden. 8 διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για τα 2 εισιτήρια του τελικού  στο  Polytechnic Institute στο Κίεβο με την εξής σειρά εμφάνισης (πατώντας στους τίτλους των τραγουδιών μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια)

 1. Payushchie TrusySinging pants
 2. O.TorvaldTime
 3. Anastasia PrudiusFlow
 4. Vitaliy KozlovskiyI’m your light
 5. KadnayFreedom in my mind
 6. MelovinWonder
 7. Green GreyFuture is now
 8. Vivienne MortIniy

Μετά τον «χλιαρό» σύμφωνα με τους φαν 2ο ημιτελικό και την TAYANNA να μοιάζει με αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο 3ος ημιτελικός ίσως κρύβει κάποιες εκπλήξεις που θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό. Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Sergiy Prytula. Το αποτέλεσμα θα προκύψει, όπως και στους προηγούμενους ημιτελικούς, κατά 50% από τηλεψηφοφορία (televoting) και κατά 50% από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Jamala (περσινή νικήτρια του διαγωνισμού), τον Andriy Danylko (Verka Serduchka) – εκπρόσωπο της χώρας το 2007 και τον Konstantin Meladze (συνθέτης και παραγωγός). Οι 2 κορυφαίοι βαθμολογικά θα προκριθούν στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου.

Η κριτική επιτροπή

Καλεσμένος απόψε θα είναι ο Manel Navarro, εκπρόσωπος της Ισπανίας, ο οποίος θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι του Do It For Your Lover.

Το σόου ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στα επίσημα κανάλια στο youtube των NTU και STB μόλις η ζωντανή μετάδοση γίνει διαθέσιμη (λίγα λεπτά πριν τις 19:00).


Τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο τρίτος ημιτελικός της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού στην Ουκρανία. Το σόου διακόπηκε, προγραμματισμένα, για 1 περίπου ώρα προκειμένου να υπάρχει αρκετός χρόνος για το televoting. Αρχικά ψήφισε η κριτική επιτροπή, στη συνέχεια ο Manel Navarro ερμήνευσε την ισπανική συμμετοχή Do It For Your Lover και στο τέλος ανακοινώθηκε η βαθμολογία του κοινού. Οι 2 νικητές της βραδιάς που θα συναντήσουν τους 4 φιναλίστ του πρώτου και δεύτερου ημιτελικού, στον τελικό είναι οι:

ukraine
Από αριστερά: ψηφοφορία κριτικής επιτροπής, κοινού και σύνολο

Η ισοψηφία μεταξύ Melovin και Kadnay «έσπασε» καθώς υπερίσχυσε η γνώμη του κοινού που ψήφισε τον Melovin στην πρώτη θέση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε μια εβδομάδα από σήμερα, το επόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου για τον μεγάλο τελικό της Ουκρανίας.

[πηγές φωτογραφιών: esctoday.com, wiwibloggs.com, youtube.com]

 

Written by 

Related posts

One Thought to “ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απόψε ο 3ος ημιτελικός! – Tα Αποτελέσματα [UPDATED]”

 1. Ntinaki

  τι κρίμα που το μοντέλο έμεινε εκτός τελικού…
  και δε ψηφίστηκε από κανέναν σχεδόν…

Comments are closed.