ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι καλλιτέχνες και οι λεπτομέρειες του Krajowe Eliminacje!

Η πολωνική κρατική τηλεόραση TVP δημοσίευσε χτες τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο φετινό Krajowe Eliminacje καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της εθνικής επιλογής. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους εντοπίζουμε τον Marcin Mroziński (esc 2010) ως Martin Fitch καθώς και την Kasia Moś η οποία στην περσινή επιλογή κατέλαβε την 6η θέσηΕντύπωση ωστόσο προκαλεί η απουσία της Margaret από την λίστα των υποψηφίων. Μετά την περσινή 2η θέση με την ραδιοφωνική επιτυχία Cool Me Down πολλοί θεωρούσαν βέβαιη την φετινή της συμμετοχή. Πιο αναλυτικά η λίστα με τους συμμετέχοντες (πατώντας στο τίτλο του τραγουδιού ακούτε τα τραγούδια)

  1. Martin Fitch Fight for us
  2. Kasia Moś Flashlight
  3. Carmell Faces
  4. Agata NizińskaReason
  5. Rafał BrzozowskiSky over Europe
  6. Isabell Otrębus-Larsson Voiceless
  7. Małgorzata Uściłowska (Lanberry)Only human
  8. Aneta SablikUlalala
  9. PaullaChcę tam z tobą być
  10. Olaf BressaYou look good

Για πρώτη φορά από το 2009 ο νικητής του Krajowe Eliminacje δεν θα προκύψει αποκλειστικά από την ψήφο του κοινού, αλλά θα υπάρξει η συμμετοχή 5 κριτών (σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπερισχύσει η ψήφος του κοινού)

  • Alicja Węgorzewska
  • Maria Sadowska
  • Robert Janowski
  • Włodek Pawlik
  • Krzesimir Dębski

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στις 21:30 ώρα Ελλάδας με παρουσιαστή τον Artur Orzech, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια. Την βραδιά θα πλαισιώνουν ως guest η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Doda καθώς και η Oliwia Wieczorek, εκπρόσωπος της χώρας στην Junior Eurovision 2016.

Η Πολωνία μετά από 2 χρόνια αποχής (2012-2013) επέστρεψε δυναμικά το 2014 και κατάφερε έκτοτε να βρίσκεται στον τελικό κάθε χρόνο και πέρυσι να κατακτήσει την 3η καλύτερη θέση στην ιστορία της (8η θέση) με τον Michał Szpak.

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απο τα 10 υποψηφια τραγουδια εχουν ηδη ανεβει τα εξης:
    Kasia Moś – Flashlight
    Agata Nizińska – Reason
    Małgorzata Uściłowska (Lanberry) – Only human
    Aneta Sablik – Ulalala
    Paulla – Chcę tam z tobą być

  2. Πολύ ωραία τραγούδια μπράβο στην Πολωνία ( καλά 2-3 εξαιρούνται)! Είμαι με Flashlight τώρα (ξεπέρασα το only human, sorry only human) αν και νομίζω θα αλλάξω γνώμη πάλι. Στο live θα φανεί ποιος θα είναι ο νικητής νομίζω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ