ΙΣΠΑΝΙΑ: απόψε αποφασίζει – ο τελικός Objetivo Eurovision!

Reino de España is calling! Απόψε το Βασίλειο της Ισπανίας, αποφασίζει ποιος θα αποτελέσει τον 57ο εκπρόσωπό του για την Eurovision μέσω του Objetivo Eurovision. Ο εθνικός τελικός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί σε στούντιο του TVE στην Μαδρίτη, με παρουσιαστή τον Jaime Cantizano. Συνολικά έξι (6) συμμετοχές, θα διαγωνιστούν για το χρυσό εισιτήριο που θα οδηγήσει μία από αυτές στο Κίεβο της Ουκρανίας. Πέντε (5) συμμετοχές επιλέχθηκαν εσωτερικά από τον TVE ενώ είχε προηγηθεί η επιλογή της πρώτης συμμετοχής μέσω της οντισιόν Eurocasting.

Τρεις ξεχωριστοί προσκεκλημένοι από το παρελθόν της Ισπανίας στην Eurovision, θα παραστούν στον αποψινό τελικό. Κατά την διάρκεια του σόου θα απολαύσουμε την ερμηνεία των Karina esc 1971, David Civera esc 2001 και Barei esc 2016.

Οι διαγωνιζόμενοι του Objetivo Eurovision με σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Manel NavarroDo it for your lover (επιλέχθηκε εσωτερικά)
  2. Leklein Ouch!! (επιλογή Eurocasting)
  3. Paula Rojo Lo que nunca fue (επιλέχθηκε εσωτερικά)
  4. Mario JeffersonSpin my head (επιλέχθηκε εσωτερικά)
  5. Maika BarberoMomento crítico (επιλέχθηκε εσωτερικά)
  6. MirelaContigo (επιλέχθηκε εσωτερικά)

Το πάνελ της κριτικής επιτροπής θα αποτελείται από τους Javier Cárdenas, Xavi Martínez και Virginia Rodríguez. Ο νικητής του Objetivo Eurovision θα προκύψει από την συλλογική ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής με βαρύτητα 50-50. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει μόλις οι διαγωνιζόμενοι ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Σε περίπτωση όπου το συνδυασμένο αποτέλεσμα κριτικής επιτροπής – κοινού αποδώσει ισοπαλία, ο νικητής θα καθοριστεί από την επιτροπή.

Τον τελικό μπορείτε να παρακολουθήσετε από το TVE1 και TVE2 και διαδικτυακά από το RTVE.es εδώ και ώρα Ελλάδας 23:05.

Παραμείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μια απο τις πιο αδικημένες χωρες στο διαγωνισμό!ελπιζω φετος να παρει την γλυκια εκδικηση της τερματίζωντας ψηλα στον πίνακα!
    θελω να κερδισει μια εκ των maika babrero η mirela!
    οπως και να εχει καλη επιτυχία στην αγαπημένη μεσογειακή χωρά!

  2. Μπορώ να πω από τώρα ότι η Ισπανία μαζί με το ΗΒ δε θα απασχολήσουν το τοπ μου ιδιαίτερα φέτος. Γαλλία και Ιταλία ξεχωρίζουν για άλλη μια χρονιά από τις big 5!

  3. Το τραγικό είναι ότι το contigo κ το ouch φαντάζουν αριστούργηματα μπροστά στα άλλα 4
    Τουλάχιστον με μια αξιοπρεπή εμφάνιση ένα από τα δύο θα μπορέσει να είναι κοντά στην 20δα

  4. Προτεινω να γινει μια κληρωση να επιλεγει ενα οποιο να ναι και να αρχισουν τις προετοιμασιες για κατι δυνατο του χρονου,απο τωρα κι ολας!χαμηλο πολυ το επιπεδο στον ισπανικο τελικο φετος…ισως η πιο “αδυναμη”εθνικη επιλογη για την ωρα…
    Προσωπικα θεωρω οτι θα παιχτει μεταξυ το “contigo”λογω λατινοποπ ακουσματος κι γλωσσας και του “ouch”καθως εχει καποια καλα στοιχεια-δεν εννοω φυσικα αυτο το εκνευριστικα επαναλαμβανομενο “ouch”.
    Παντως το bottom 5 ειναι αναποφευκτο…
    Στα θετικα οτι φετος δε θα υπαρχουν-πολλοι-ισπανοι fans που θα κανουν λογω για νικη της χωρας οπως το 2015 κι 2016(τραγουδια που φανταζουν διαμαντια μπροστα σε αυτα που χει να επιλεξει η ισπανια φετος)

  5. Νομίζω πως όλα τα τραγούδια παίζουν για τη νίκη εκτός της Paula Rojo. Ας σταλεί το καλύτερο, εξάλλου δεν είναι τυχαία η σειρά εμφάνισης που επέλεξε η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας…
    Όσον αφορά του χρόνου όλο και πολύ ακούγεται το γεγονός να επιστρέψουν οι Azucar Moreno…

  6. Οι συμμετοχές της Ισπανίας των τελευταίων 8 χρόνων τουλάχιστον, φαντάζουν αριστουργήματα μπροστά στα 6 κάτω του μετρίου φετινά τραγούδια. Παρ’ το ένα και χτύπα το άλλο. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος και προτιμώ το Ouch που αν δεν είχε αυτό το εκνευριστικό επαναλαμβανόμενο Ouch θα το έλεγα συμπαθητικό. Όπως και να έχει η Ισπανία φέτος είναι καταδικασμένη έτσι κι αλλιώς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ