ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός! – Τα αποτελέσματα! [UPDATED]

ukraine 11022017

Η περσινή νικήτρια Ουκρανία συνεχίζει απόψε την αναζήτηση του 14ου εκπροσώπου της στον διαγωνισμό, μετά τον πρώτο ημιτελικό το προηγούμενο Σάββατο. Στον τελικό βρίσκονται ήδη η TAYANNA (1η στο κοινό και 2η στην επιτροπή) και ο  Salto Nazad (3ος στο κοινό και 1ος στην επιτροπή). Η δεύτερη φάση θα λάβει χώρα απόψε στο  Polytechnic Institute στο Κίεβο με 8 ακόμα διαγωνιζόμενους. (πατώντας στους τίτλους των τραγουδιών μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια)

 1. LetayWorld is calling
 2. Mila NytychMystery
 3. KuznetsovDeep shivers
 4. AghiazmaSynthetic sun
 5. DetachDistance
 6. RozhdenSaturn
 7. Panivalkova – Dokuchayu (θα ακουστεί για πρώτη φορά στον ημιτελικό)
 8. IllariaThank you for my way

Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Sergiy Prytula. Το αποτέλεσμα θα προκύψει κατά 50% από τηλεψηφοφορία (televoting) και κατά 50% από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Jamala (περσινή νικήτρια του διαγωνισμού), τον Andriy Danylko (Verka Serduchka) – εκπρόσωπο της χώρας το 2007 και τον Konstantin Meladze (συνθέτης και παραγωγός). Οι 2 κορυφαίοι βαθμολογικά θα προκριθούν στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου. Το σόου ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στα επίσημα κανάλια στο youtube των NTU και STB μόλις η ζωντανή μετάδοση γίνει διαθέσιμη (λίγα λεπτά πριν τις 19:00).


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο δεύτερος ημιτελικός της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού στην Ουκρανία. Το σόου διακόπηκε, προγραμματισμένα, για 80 περίπου λεπτά προκειμένου να υπάρχει αρκετός χρόνος για το televoting. Οι 2 νικητές της βραδιάς που θα συναντήσουν τους 2 φιναλίστ του πρώτου ημιτελικού, σε 2 εβδομάδες από σήμερα στον τελικό είναι οι:

Η βαθμολογία αναλυτικά (από αριστερά: βαθμοί επιτροπής, κοινού και σύνολο)

ukraine2 11022017

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα για την διεξαγωγή του τρίτου και τελευταίου ουκρανικού ημιτελικού. Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE GREECE!

 

[πηγή φωτογραφιών: youtube.com, esctoday.com]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός! – Τα αποτελέσματα! [UPDATED]”

 1. konios

  αδιαφορο καθως η ΤΑΥΑΝΝΑ εχει παρει ηδη το εισιτηριο σπιτι της!

Comments are closed.