ΛΕΤΟΝΙΑ: Απόψε ο δεύτερος προημιτελικός – Αποτελέσματα [Updated]!

Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Supernova 2017, που θα ολοκληρωθεί σε 2 εβδομάδες και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Λετονία, το Μάιο στο Κίεβο! Σήμερα θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 11 συμμετοχές (από τις συνολικά 22), όμως στον ημιτελικό της 19ης Φεβρουαρίου θα περάσουν μόλις 4 καλλιτέχνες. Από τον πρώτο προημιτελικό που έγινε την περασμένη Κυριακή και είχαμε αρκετές εκπλήξεις μπορείτε να δείτε ποιες 4 συμμετοχές προκρίθηκαν σε προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές θα επιλέξουν τις 2 καλύτερες εμφανίσεις και μετά η κριτική επιτροπή θα διαλέξει άλλα 2 τραγούδια από τα εναπομείναντα ώστε να δημιουργηθεί η 4αδα των προκριθέντων για τον ημιτελικό!

Τα 11 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Katrine Lukins – “Silhouette”

2. Markus Riva – “Dynamite”

3. Toms Kalderauskis – “We Won’t Back Down”

4. UP – “One by One”

5. Miks Galvanovskis – “Runaway”

6. The HiQ – “Taju ot lyubvi”

7. Santa Daņeļeviča – “Your Breath”

8. Laura & Chris – “Little Weird”

9. My Radiant You – “All I Know”

10. The Ludvig – “I’m In Love With You”

11. Triana Park – “Line”

Το show ξεκινά στις 21:25 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο δεύτερος προημιτελικός του Supernova 2017, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό show και οι 4 καλλιτέχνες που πέρασαν στον ημιτελικό είναι οι παρακάτω:

1. My Radiant You – (επιλογή κοινού) – live εμφάνιση

2. Triana Park – (επιλογή κοινού) – live εμφάνιση

3. Santa Daņeļeviča – (επιλογή κριτικής επιτροπής) – live εμφάνιση

4. The Ludvig – (επιλογή κριτικής επιτροπής) – live εμφάνιση

Τα αποτελέσματα δόθηκαν με τυχαία σειρά καθώς όπως έχει γνωστοποιηθεί τα φετινά αναλυτικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής θα τα μάθουμε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού! Η αλήθεια είναι ότι στο αποψινό show τα περισσότερα τραγούδια ήταν εξαιρετικά κι έτσι το έργο κριτικής επιτροπής και κοινού ήταν αρκετά δύσκολο. Ωστόσο το μεγάλο φαβορί Markus Riva έμεινε εκτός ημιτελικού παρόλο που προηγούνταν στις προβολές στο Spotify! Επίσης οι Miks Galvanovskis και Toms Kalderauskis έμειναν εκτός ημιτελικού προς έκπληξη αρκετών. Όσον αφορά τα ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί με το Spotify που θέλουν να χρησιμοποιήσουν στην ψηφοφορία του τελικού δεν υπήρξε κάποιο νεότερο, οπότε ας ελπίσουμε ότι λύθηκαν όλα τα σχετικά με τη διαδικασία.

Μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμό εδώ τα ενδεικτικά αποτελέσματα από το Spotify όπως είχαν διαμορφωθεί μέχρι 3 Φλεβάρη, γεγονός που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο 2ος προημιτελικός είχε τα πιο αγαπημένα τραγούδια και για αυτό και σήμερα δόθηκε μεγάλη μάχη!

Ραντεβού τώρα την επόμενη Κυριακή για τον ημιτελικό του Supernova 2017!

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσο και να μην με τρελαίνει νομίζω το Dynamite θα βγει. Αλλά it grows on me που λένε σιγά σιγά οπότε μια χαρά.

  2. Η Aminata πήγε Λιθουανία φέτος και το επίπεδο έπεσε… Κατακόρυφα.. Άλλες χρονιές (ακόμα και στην προ Supernova εποχή) υπήρχαν τουλαχιστον 2-3 τραγούδια που μου άρεσαν (αν και συνήθως επέλεγαν άκυρα). Φέτος τίποτα. Νερόβραστα. Κι εγώ μάλλον Markus Riva προβλέπω (βαρέθηκαν μάλλον να τον βλέπουν να συμμετέχει) αν και νομίζω είναι απο τα χειρότερα του, για την ακρίβεια το 2ο χειρότερο μετά το περσινό I Can, ακόμα και το τελευταίο του 2014 Lights On ειναι (αρκετά καλύτερο)
    Ό,τι κι αν επιλεγεί παντως δεν βλέπω μεγάλη “προκοπή” και σε συνδυασμό με τον δύσκολο ημιτελικό που συμμετέχει φέτος η Λεττονία η πρόκριση δεν είναι καθόλου δεδομένη…

  3. σοβαρα τωρα; δεν περασε το αγαπημενο μου dynamite; ειχα δεδομενη την προκριση του και ηθελα να ειναι αυτο που θα εκπροσωπησει τη χωρα φετος. λυπαμαι

  4. εντάξει πολύ περίεργα αποτελέσματα…η κοπελιά απορώ πως πέρασε αυτή και έμειναν εκτός τα άλλα 3 αγόρια…Κριμα…όπως και να χει στοχεύει ψηλά φέτος η Λετονία

  5. Έχοντας πλέον και τους 8 του ημιτελικού, τάσσομαι στο πλευρό των Triana Park, το μόνο που μου αρέσει… Έχει και τα ψεγάδια του, αλλά υπάρχει βελτίωσης…
    Line FTW!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ