ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η ανακοίνωση των 10 συμμετοχών – snippets!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας NRK, έδωσε στη δημοσιότητα τα τραγούδια που πρόκειται να διαγωνιστούν στο M.G.P. (Melodi Grand Prix). Υποβλήθηκαν αρχικά 1035 τραγούδια, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του εθνικού τελικού της χώρας. Ειδική επιτροπή,  από το σύνολο διάλεξε 10 τραγούδια. Στη συνέχεια ο NRK και οι στιχουργοί των 10 τραγουδιών επέλεξαν τους ερμηνευτές,  που θα λάβουν μέρος στον τελικό.

Οι συμμετοχές του Melodi Grand Prix 2017 είναι :

  • AmmunitionWrecking crew (Åge Sten Nilsen, Erik Mårtensson)
  • UlrikkePlaces (Ulrikke Brandstorp, Tony Alexander Skjevik)
  • Amina SewaliMesterverk (Amina Sewali)
  • JOWSTGrab the moment (Joakim With Steens)
  • Kristian ValenYou & I (Kristian Valen)
  • Elin & The WoodsFirst step in faith/Oadjebasvuhtii (Robin Lynch, Elin Kåven)
  • Jenny AugustaI go where you go (Jenny Augusta, Inga Þyri Þórðardóttir)
  • EllaMamma boy (Per Kristian Ottestad, Ida Maria)
  • Rune Rudberg BandRun run away (Peter Danielson, Åsa, Mars Larsson)
  • In FusionNothing ever knocked us over (Gustav Euren, Danne Atlerud, Niklas Arn, Ulrik Eurén, Cissi Kallin)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ SNIPPETS ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΔΩ

Μεταξύ των διαγωνιζομένων παρατηρούμε τον Åge Sten Nilsen κεντρικό τραγουδιστή των Ammunition, ο οποίος εκπροσώπησε την Νορβηγία στην Eurovision 2005, με τους Wig Wam, ερμήνευσε  το In My Dreams και κατέλαβε την 9η Θέση. Επιπλέον o Rune Rudberg από την μπάντα Rune Rudberg συμμετείχε 5 φορές στο παρελθόν του M.G.P.

Ο τελικός του Melodi Grand Prix θα πραγματοποιηθεί στο Oslo Spektrum στις 11 Μαρτίου 2017. Παρουσιαστές θα είναι οι Kåre Magnus Bergh και Line Elvsåshagen. To MGP θα αποτελείται από δυο γύρους. Στο πρώτο μέρος, ένας αριθμός μεταξύ 10-12 διεθνών επιτροπών σε συνδυασμό με τις ψήφους κοινού (ποσοστά 50-50 αντίστοιχα), θα οδηγήσουν 4 συμμετοχές στον υπερτελικό (2ος γύρος). Ο Νικητής του υπερτελικού θα αναδειχθεί αποκλειστικά από τηλεψηφοφορία και τα αποτελέσει τον 56ο εκπρόσωπο της Νορβηγίας για την Eurovision.

Η Νορβηγία θα διαγωνιστεί στο 2ο μισό του 2ου ημιτελικού

Ας απολαύσουμε τον Åge Sten Nilsen

Παραμείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision.

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • θα συμφωνησω απολυτα. ειναι σαν τραγουδι το καλυτερο κι ας ειναι δυσκολο ειδος το ροκ. Οι αντιτηλεοπτικες τους φυσιογνωμιες ειναι ενα θεμα παντως. Ευτυχως η δικια μας Ντεμη οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι γραφει αψογα στο φακο και ειναι πολυ φιλικη φυσιογνωμια για το τηλεοπτικο κοινο της ευρωπης.

  1. Τραγωδία! Ούτε ένα snippet δεν μ άρεσε….Βέβαια ένα κομμάτι μπορεί να είναι καλύτερο στην ολότητά του, αλλά τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν snippets που μου άρεσαν κι ρν τέλει αποδείχθηκαν και καλά ως τραγούδια, φέτος μάλλον δεν θα συμβεί αυτό… Έχουν δηλώσει ότι φέτος πάνε για πρωτιά, αλλά εγώ θα ήμουν πιο συγκρατημένος…

  2. πολλοι συνταξιουχοι και περιεργες φατσες που δεν γραφουν καλα στην καμερα. Μονο το πρωτο και το πεμπτο ειναι πιασαρικα και καλα κομματια αλλα το προβλημα και στα δυο ειναι οι φυσιογνωμιες των ερμηνευτων τους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ