ΙΣΠΑΝΙΑ: 3 τραγούδια για την Pastora Soler… ή μήπως 4;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό του 2012. Η δημοφιλής στη χώρα της Pastora Soler φαίνεται να έχει λόγο και η ίδια για το τραγούδι που θα κληθεί να ερμηνεύσει στη σκηνή του Μπακού.

[youtube id=”S9LGvP9ycS4″ width=”600″ height=”350″]
Pastora Soler – Bendita locura (Video clip)

Ο Ισπανικός Τελικός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου, θα αποτελείται από 3 τραγούδια. Ήδη η ίδια η Pastora Soler έχει επιλέξει τα 2 τραγούδια που θα παρουσιάσει, ενώ το κοινό θα κληθεί να επιλέξει μέσω internet το τρίτο τραγούδι μεταξυ δύο επιλογών, από τις 15 έως τις 20 Φεβρουαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του TVE. Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 20 Φεβρουαρίου. Όλα τα τραγούδια, ακόμη και αυτά που έχει ήδη επιλέξει η ερμηνεύτρια θα βρισκονται online από την αρχή της ψηφοφορίας.

Η Ισπανία θα μεταδώσει και θα ψηφίσει στον Α’ Ημιτελικό (αυτόν που συμμετέχει και η Ελλάδα), ενώ ως μια από τις BIG 5 βρίσκεται απευθείας στον Τελικό. Το 2011 τη χωρα εκπροσώπησε η Lucía Pérez με το τραγούδι Que Me Quiten Lo Bailao, το οποίο συγκέντρωσε 50 βαθμούς και κατέληξε στην 23η θέση. Η Ισπανία περιμένει για μια νίκη από το 1969.

[youtube id=”91bKjEojSDU” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνε το θαύμα σου Pastora μου, μπας και δει η μπιγκφαϊβίτισσα χώρα σου άσπρη μέρα στο διαγωνισμό!!!

  2. Allexandre i elpida exei anapterothei arketa edo stin Ispania gia fetos, dioti ektos tis Pastoras einai kai oi synthetes poy mplextikane sto na tis dosoune ena katalilo tragoudi, poy mexri tora oute na ti ftisoune ti euro…anta na doume ean ginei kanena thabmataki fetos kai pame kanena top 20 jejejejej

  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

  4. Η Ισπανία πραγματικά μου κάνει κατάπληξη που τόσα χρόνια έχει μόνο 2 βραβεία και έχει να κερδίσει 43 χρόνια!Τα 1979,1990 και 1991 θα πρεπε να ήταν το 3ο,4ο και 5ο βραβείο της χώρας!Εύχομαι να κερδίσει σύντομα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ