ΛETONIA: Απόψε ο πρώτος προημιτελικός – Αποτελέσματα [Updated]!

Σήμερα το βράδυ ξεκινάει το Supernova 2017, ένα μουσικό ταξίδι που θα ολοκληρωθεί σε 3 εβδομάδες και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Λετονία το Μάιο στο Κίεβο! Συνολικά οι συμμετέχοντες είναι 22, όμως απόψε θα διαγωνιστούν οι 11, από τους οποίους στον ημιτελικό της 19ης Φεβρουαρίου θα περάσουν μόλις 4 καλλιτέχνες.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές θα επιλέξουν τις 2 καλύτερες εμφανίσεις και μετά η κριτική επιτροπή θα διαλέξει άλλα 2 τραγούδια από τα εναπομείναντα ώστε να δημιουργηθεί η 4αδα των προκριθέντων για τον ημιτελικό!

Τα 11 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Katrīna Cīrule – “Blood Runs Quicker

2. Miks Dukurs – “Spiritual Priest”

3. Anna Zankovska – “Rage Love

4. Edgars Kreilis – “We Are Angels

5. Crime Sea – “Escape

6. Rock’n’Berries – “Feel the Love”

7. Lauris Valters – “Magic Years”

8. First Question – “Naked”

9. Franco Franco – “Up”

10. Pikaso – “U (Can Keep Your Cools)

11. Linda Leen – “Who Is In Charge

Το show ξεκινά στις 21:25 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο πρώτος προημιτελικός του Supernova 2017, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό show και οι 4 καλλιτέχνες που πέρασαν στον ημιτελικό είναι οι παρακάτω:

1. Lauris Valters (επιλογή κοινού) – live εμφάνιση

2. Linda Leen  (επιλογή κοινού) – live εμφάνιση

3. Franco Franco  (επιλογή κριτικής επιτροπής) – live εμφάνιση

4. Miks Dukurs  (επιλογή κριτικής επιτροπής) – live εμφάνιση

Τα αποτελέσματα δόθηκαν με τυχαία σειρά και όπως είναι γνωστό φέτος τα αναλυτικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής θα τα μάθουμε μετά το πέρας του μεγάλου τελικού! Ωστόσο το Spotify που θέλουν να χρησιμοποιήσουν στην ψηφοφορία του τελικού δείχνει μάλλον αναξιόπιστο και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα επί αυτού τις τελευταίες μέρες! Μάλιστα στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής οι ιθύνοντες του Supernova τοποθετήθηκαν με σκληρό τρόπο αλλά ειδικά μετά τα σημερινά αποτελέσματα, που άλλοι προηγούνταν και άλλοι προκρίθηκαν θα πρέπει να ξανασκεφτούν το όλο θέμα.

Ραντεβού τώρα την επόμενη Κυριακή για τον δεύτερο προημιτελικό!

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο φιλικό στα αυτιά μου από τα 22 τραγούδια της Λετονίας είναι το spiritual priest του Miks Dukurs και χαίρομαι που πέρασε στον τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ