OGAE GREECE: Πώς θα γίνεις μέλος!

OGAEGR030217

Πολλοί φίλοι από εσάς μας ρωτάτε κατά καιρούς τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε μέλη του OGAE Greece! Θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά την διαδικασία κι όλα τα προνόμια που μπορείτε να έχετε σαν μέλη της πολύ μεγάλης οικογένειας του OGAE International!

1.Πατώντας πάνω στο εικονίδιο που βρίσκεται στο δεξί μέρος της σελίδας ή επιλέγοντας από το μενού «OGAE -> Γίνε μέλος», θα εμφανιστεί μια φόρμα για να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας. Πατάτε «Αποστολή» και αυτόματα η εγγραφή σας έρχεται στο e-mail μας.

2.Η γραμματεία του OGAE Greece έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας μέσω του e-mail που μας έχετε αναφέρει. Προσοχή όμως! Αν το e-mail που γράψατε είναι λάθος δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας!

3.Θα σας ζητηθεί να αποστείλετε μια φωτογραφία μικρών διαστάσεων για την κάρτα του OGAE International. Η κάρτα αυτή είναι απαραίτητη για την ταυτοποίησή σας σαν μέλος. Ταυτόχρονα θα σας ζητηθεί να καταθέσετε το ποσό των 10 ευρώ για ετήσια συνδρομή. (Προσοχή, η μειωμένη συνδρομή ισχύει μέχρι 31 Οκτωβρίου, έπειτα η συνδρομή εγγραφής νέου μέλους θα επανέλθει στα 15 ευρώ)!


Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι ο OGAE Greece ξεκίνησε μία προσφορά (10 ευρώ) για όσα νέα μέλη θα εγγραφούν από την 1/10/2018 έως τις 31/10/2018. Το ΔΣ του σωματείου αποφάσισε να επαναφέρει την προσφορά που είχε κάνει και παλαιότερα ως δώρο στα νέα μέλη ! Οπότε μη χάνετε ευκαιρία, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

4.Ως μέλη του OGAE Greece (και συνεπώς του OGAE International) θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εισιτήρια για τον διαγωνισμό της Eurovision! Τα εισιτήρια αυτά δίνονται μόνο στα μέλη του OGAE International και απαρτίζονται από πακέτα 6 εισιτηρίων. Δηλαδή 3 εισιτήρια για τα shows (Α’ και Β’ ημιτελικός και τελικός) και 3 εισιτήρια για τις αντίστοιχες πρόβες τους της προηγούμενης βραδιάς (jury rehearsals). Η αγορά των εισιτήριων προϋποθέτει να έχετε στην κατοχή σας την κάρτα μέλους. Επειδή όμως, η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων για φέτος είναι σε αρχικό στάδιο, αν γίνετε μέλη μας τώρα, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε εισιτήρια για το Τελ Αβίβ.

5.Έχετε επίσης πρόσβαση στην ψηφοφορία των 3 διαγωνισμών του δικτύου OGAE: Second Chance, Song Contest και Video Contest. Μόνο τα μέλη του OGAE International έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν σε αυτούς.

6.Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Eurovision, η κάρτα του OGAE International μπορεί να σας εξασφαλίσει είτε εκπτώσεις σε κάποιες αγορές, είτε είσοδο σε διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στην εκάστοτε πόλη που γίνεται ο διαγωνισμός. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όσοι είστε μέλη του OGAE, είστε υποχρεωμένοι να ταξιδέψετε για τον διαγωνισμό!

7.Ως μέλη του OGAE Greece εξασφαλίζετε είσοδο και στον Ελληνικό τελικό, όποτε φυσικά διοργανώνεται από την ΕΡΤ! Έχετε επίσης δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο φεστιβάλ μας το ΜΠΛΕ που διοργανώνει ο OGAE Greece στο τέλος της χρονιάς!

8. Επιπλέον, θα μπορείτε να έχετε συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του σωματείου που διοργανώνονται κατά καιρούς. Δηλαδή μουσικά παιχνίδια όπως η εκδήλωση Fiesta στη Θεσσαλονίκη, Eurovision-party, συναντήσεις με καλλιτέχνες και διάφορα άλλα euro-παιχνίδια και events!

9.Για να γίνετε μέλη μας πρέπει να έχετε κλείσει τα 18.

Σας περιμένουμε!

OGAE Greece

Written by 

Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

Related posts

3 Thoughts to “OGAE GREECE: Πώς θα γίνεις μέλος!”

  1. Αριάδνη

    Κρίμα που πρέπει να είσαι πάνω από 18…

  2. Αφου τα εισιτήρια ειναι δωρεαν,η διαμονη ειναι δωρεαν επισης?

    1. Γιώργος Φλίγκος

      Τα εισιτήρια δεν είναι δωρεάν. Υπάρχει κάθε χρόνο συγκεκριμένο αντίτιμο που δίνουν όλα τα μέλη του OGAE International. Επίσης ούτε η διαμονή είναι δωρεάν, ποιος σας είπε κάτι τέτοιο; Απλώς εφόσον οι φανς γνωρίζουν καιρό πριν την τοποθεσία διεξαγωγής κλείνουν πακέτα διαμονής πολύ φτηνά ανάλογα πάντα και τη χώρα, όπως και αεροπορικά.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ