ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: απόψε αποφασίζει – Eurovision: You Decide!

UK 270117

Σήμερα είναι η μεγάλη βραδιά για το Ηνωμένο Βασίλειο. O εθνικός τελικός Eurovision: You Decide, θα λάβει χώρα στο Eventim Apollo και θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το BBC, με παρουσιάστρια την Mel Giedroyc. Δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι θα κοσμήσουν τον αποψινό τελικό! Ο νικητής της Eurovision 2009 Alexander Rybak θα ερμηνεύσει το Fairytale και η Βρετανική pop μπάντα  The Vamps το All night.

Οι παρακάτω έξι επίδοξοι καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για το χρυσό εισιτήριο της Eurovision.

Ο νικητής θα προκύψει από τον συνδυασμό ψήφων κοινού και κριτικής επιτροπής με βαρύτητα 50-50 αντίστοιχα.

Το πάνελ των κριτών θα αποτελείται από οκτώ μέλη, όπου θα ασκούν κριτική και θα συμβουλεύουν τον κάθε διαγωνιζόμενο. Η σύνθεση της επιτροπής αποτελείται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία σε τομείς όπως το τραγούδι και την σκηνική παρουσία.

Τρία από τα μέλη της επιτροπής έχουν γίνει ήδη γνωστά και είναι:

  • Sophie Ellis-Bextor: Βρετανή τραγουδίστρια στιχουργός, γνωστή για το pop-disco ύφος της. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
  • Bruno Tonioli: Ιταλός χορευτής – χορογράφος, γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Elton John, Tina Turner, The Rolling Stones, Freddie Mercury και Duran Duran. Είναι επίσης κρητής στα UK’s Strictly Come Dancing και US’ Dancing with the Stars.
  • CeCe Sammy: Βρετανή δάσκαλος φωνητικής, γνωστή για τις πολυάριθμες συνεργασίες της στα σόου ταλέντων όπως, The Voice UK, Pop Idol, American Idol και America’s Got Talent. H Sammy διατέλεσε κριτής της Βρετανικής επιτροπής για την Eurovision 2016.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον τελικό Eurovision: You Decide στις 9:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος στον υπερσύνδεσμο παρακάτω :

Ακούστε τα τραγούδια κάνοντας κλικ στα ονόματα των διαγωνιζομένων και πείτε μας εσείς ποιον επιθυμείτε να αποτελέσει τον 60ο εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου αφήνοντας τα σχόλιά σας.

Πηγή φωτογραφίας – άρθρου esctoday

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αλλη μια χρονιά η αποτυχια ερχεται. Κανενα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να σου μένει κ να πεις ναι αυτο ωραίο είναι. Παρόλα αυτά μου αρέσει φωνητικά η Lucie Jones, αυτην θα ηθελα να δω στο Κιεβο!

  2. Πολυ μετρια όλα . Πιστευω πως μονο 2 μπορουν και να είναι πανω απο την 20 θεση και μονο το freedom hearts υπο παρα παρα πολλες προυποθεσεις μπορει να βρεθει στη αριστερη πλευρα αλλα παρα πολυ κατω !
    1 Olivia Garcia – Freedom hearts
    2 Nate Simpson – What are we made of
    3 Salena Mastroianni – I don’t wanna fight
    4 Holly Brewer – I wish I loved you more
    5 Danyl Johnson – Light up the world
    6 Lucie Jones – Never give up on you

  3. Δυστυχως για αλλη μια φορα το ην.βασιλειο εχει να επιλεξει μεταξυ 6 μετριων ως συμπαθητικων τραγουδιων(αλλα σαφως καλυτερων του you are not alone”)απο αυτα 3 ξεχωριζω κι πιστευω πτι μπορουν να ξεκολλησουν το ην.βασιλειο απο το bottom5 και να μπουν οριακα στην 20αδα,αυτα ειναι το “freedom hearts”το “never give up on you”και το “what are we made of”…καλη επιτυχια αλλα ειναι λυπηρο το ηνωμενο βασιλειο με μια τοσο σπουδαια μουσικη βιομηχανια να πηγαινει σχεδον απατο την τελευταια 10ετια τουλαχιστον(πλην 2009 και 2011)

  4. Τίποτα ιδιαίτερο και αυτή τη χρονιά αλλά από όλα αυτά έχω ξεχωρίσει την Lucie Jones που σύμφωνα και με τα στοιχήματα είναι πρώτη.

  5. Και τα έξι είναι αρκετά μέτρια. Μόνο το “freedom hearts” μπορεί να βάλει το Η.Β. στην εικοσάδα αν και οριακά…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ