ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Απόψε ο 2ος προκριματικός του A Dal σόου!

Ο δημοφιλής εθνικός τελικός A Dal (ένα τραγούδι) στην Ουγγαρία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την επιλογή εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2017. Απόψε θα πραγματοποιηθεί  ο δεύτερος προκριματικός γύρος με παρουσιαστές τους Csilla Tatár (απόδοση βαθμολογίας esc 2015,2016) και Levente Harsányi γνώριμο πρόσωπο στην σκηνή της eurovision καθώς βρίσκεται σε αυτή από το 2008.

Επιπλέον δέκα συμμετοχές θα εμφανιστούν στην σκηνή του A Dal, για να περάσουν από την κρίση επιτροπής με ποσοστό συμμετοχής στην επιλογή 80% και ψήφων κοινού με ποσοστό 20%.

Όπως ακριβώς συνέβη  στον 1ο προκριματικό, έτσι και σε αυτόν από τον παραπάνω συνδυασμό θα προκύψουν 5 προκρινόμενοι. Μετά από ένα δεύτερο γύρο ψηφοφορίας αποκλειστικά από το κοινό, μία ακόμα συμμετοχή θα προστεθεί στους προκρινόμενους και θα ανεβάσει το σύνολο αυτών στις 6.

Σήμερα το βράδυ θα διαγωνιστούν οι παρακάτω :

  1. Joci Pápai – Origo
  2. Orsi SapszonHunyd le szemed
  3. The CoupleVége van
  4. Zävodi + Olivér Berkes – #háttérzaj
  5. Kyra Fedor – Got to be a day
  6. Enikő MuriJericho
  7. Benjámin PálFather’s eyes
  8. Gigi RadicsSee it through
  9. SoulwaveKalandor
  10. TOTOVA – Hosszú idők

Πείτε μας ποιους από τους σημερινούς διαγωνιζόμενους επιθυμείτε να προκριθούν αφήνοντας τα σχόλιά σας!





Στις 8:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ την αναμετάδοση του 2ου προκριματικού.

Για την συνολική εικόνα πρόκρισης – αποκλεισμού των καλλιτεχνών κάνετε κλικ ΕΔΩ.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από Ουγγαρία ξεχώρισα 2 τραγούδια φέτος και είναι και τα δύο σε αυτόν τον προκριματικό.
    Ως τραγούδια λοιπόν με άρεσαν πολύ το Origo και της Totova. Το ένα ανοίγει και το άλλο κλείνει τον σημερινό διαγωνισμό. Ελπίζω να έχουν ωραία σκηνική παρουσία και τα 2

  2. Φυσικά και είναι αυτονόητο υποστηρίζω την Totova.Φωνάρα και τέλειο τραγούδι.Ελπίζω να πάει στο Κίεβο για να μαγέψει τους πάντες.Καλή Επιτυχία Ουγγαρία!

  3. Το Origo και το Hosszú idők πιστεύω θα παλέψουν στον τελικό για το πολυπόθητο εισιτήριο. Είναι τα δύο που ξεχώρισα από την αρχή μαζί με το Deak που προκρίθηκε το προηγούμενο Σάββατο.

    Αγαπημένο μου αυτό της Totova και θα τολμήρω να πω πως είναι ικανό μέχρι και για τη νίκη το Μάιο! Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι και πρέπει να παρουσιαστεί σωστά, λιτά και ατμοσφαιρικά γιατί μπορεί να πέσουν στην παγίδα να το παραφορτώσουν και να γίνει κιτς. Έχω περιέργεια να το δω απόψε Live.

  4. 1.TOTOVA – Hosszú idők
    2.Joci Pápai – Origo
    3.Kyra Fedor – Got to be a day
    4.Soulwave – Kalandor
    5.Zävodi + Olivér Berkes – #háttérzaj
    6.Benjámin Pál – Father’s eyes

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ