ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Yosefin Buohler στον τελικό!

Η γερμανική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι ο 19χρονος Wilhelm “Sadi” Richter αποσύρθηκε από τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2017 σε συνέχεια αναφορών ότι κατηγορείται για απάτες και κλοπές. Ο ίδιος ο ερμηνευτής δήλωσε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στη διαδικασία και παραιτείται για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Τη θέση του Wilhelm θα πάρει η 21χρονη Yosefin Buohler από την Κολωνία, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που στα 13 της χρόνια συμμετείχε στον τελικό του τηλεοπτικού προγράμματος Das Supertalent. Για αρκετά χρόνια περιόδευσε στη Γερμανία με το musical The Ten Commandments για να ακολουθήσει η συμμετοχή της στο project Campus 4us. Έχει λάβει μέρος στο talent show Idol το 2013 στη Σουηδία και έχει ερμηνεύσει το γερμανικό εθνικό ύμνο στον προκριματικό αγώνα για το Μουντιάλ ανάμεσα στη Σουηδία και τη Γερμανία. Αγαπημένο της μουσικό είδος η soul.

Η εθνική επιλογή της χώρας Eurovision Song Contest – Unser Song 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου στην Κολωνία.

Παρουσιάστρια του τελικού για μία ακόμη χρονιά θα είναι η Barbara Schöneberger. Στον τελικό ο ερμηνευτής και το τραγούδι θα επιλεγούν αποκλειστικά από το κοινό ενώ 3 σημαντικοί μουσικοί, ο Tim Bendzko, ο Florian Silbereisen και η νικήτρια της Eurovision 2010 Lena, θα σχολιάζουν κάθε εμφάνιση χωρίς δικαίωμα ψήφου. Για πρώτη φορά φέτος η Γερμανική τηλεόραση θα εφαρμόσει το Ευρωπαϊκό “mood barometer” μέσω του οποίου οι fans από όλη την Ευρώπη θα μπορέσουν να εκφράσουν την προτίμησή τους.

Οι 5 υποψήφιοι για το Κίεβο είναι:

1.Axel Maximilian Feige

2. Felicia Lu Kürbiß

3. Helene Nissen

4. Isabella “Levina”Lueen

 5. Yosefin Buohler

Ας δούμε μία από τις εμφανίσεις της Yosefin στο σουηδικό Idol:

Λουκάς Βλαβιανός

Πηγή φωτογραφίας: NDR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ