ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Με τον Slavko Kalezić στο Κίεβο!

montenegro_slavko-kalezic

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου, RTCG (Radio i Televizija Crne Gore), ανακοίνωσε το όνομα του καλλιτέχνη ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη βαλκανική χώρα στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στο Κίεβο.

Πρόκειται για τον Slavko Kalezić, έναν καλλιτέχνη που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Μαυροβούνιο. Ο Slavko είναι, κατά βάση, ηθοποιός με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του θεάτρου. Συμμετείχε επίσης στο μουσικό talent show X Factor Adria, ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ πριν από 2 χρόνια.

Υπεύθυνη για την επιλογή του Slavko Kalezić ήταν πενταμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Sabrija Vulic (επικεφαλής του τμήματος Προώθησης / Προγραμμάτων του RTCG), Nada Vucinic και Vladimir Maras (μουσικοί συντάκτες του Radio Crna Gore), Slaven Kzenovic (μουσικός συντάκτης της Televizije Crne Gore) και Ivan Maksimovic (συντάκτης ψυχαχωγίας της Televizije Crne Gore).

Το Μαυροβούνιο καταφεύγει για μία ακόμα φορά στη διαδικασία της εσωτερικής επιλογής, όπως έκανε και το 2016 με το συγκρότημα Highway και το τραγούδι The Real Thing, το οποίο, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό.

[Πηγή άρθρου: esctoday.com]

[Πηγή φωτογραφίας: Facebook]

Πάνος Ζαχαράτος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλε τι κουκλος που ειναι αυτος; θα τον ψηφισουν μαζικα ολες οι γυναικες και γκει φαν του διαγωνισμου. προβλεπω top 10 σιγουρακι. στο insta παλι εχει πολυ sexy φωτο. ωραιο παιδι, οτι πρεπει για eurovision!!!

    • Ξέρεις, το να είσαι κούκλος δεν είναι αρκετό για ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Χρειάζονται πολλά περισσότερα.

      • Δε νομίζω να χρειάζεται να σου ζητήσω την άδεια για να την εκφράσω. Η εμφάνιση μετράει ελάχιστο. Μετράει πολύ μόνο για κάποιους που θέλουν να μετατρέψουν ένα διαγωνισμό μουσικής σε κάτι άλλο.

  2. Well, κάτι μου λέει ότι το “Space” δεν θα είναι βαλκανική μπαλάντα, άρα αυτόματα γίνεται δυσκολότερη η πρόκριση για το Μαυροβούνιο… Από ‘κει και πέρα δεν μπορώ φυσικά να ισχυριστώ ότι δεν θα τα πάει καλά το Μαυροβούνιο, δεν έχουμε τραγούδι. Προσωπικά πάντως ο τραγουδιστής μου βγάζει κάτι το αντιπαθητικό, δεν ξέρω γιατί… Θα δούμε!

  3. Υπερβολικός, εκκεντρικός, άφωνος, ατάλαντος, μεγάλο ψώνιο & ιδιαίτερα αντιπαθής. Μπορείτε να δείτε τις ζωντανές εμφανίσεις του στο youtube όταν συμμετείχε στο X Faktor Adria πριν 3 χρόνια & να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
    Βλέπω να φεύγει νύχτα από το Κίεβο!

  4. Με το ονομα μονο δεν κανουμε πολλα,ποσο μαλλον προβλεψεις.παντως διαβασα οτι ειναι ιδιαιτερα εκκεντρικος στις εμφανισεις του-ισως κατι σαν drama queen-ο τιτλος του κομματιου-space-με παραπεμπει σε ενα κακο ποπ ακουσμα-μακαρι να διαψευσθω.παντως αν η συμμετοχη ειναι κακο/φθηνο ποπ μαζι με μια εκκεντρικη εμφανιση νομιζω οτι το μαυροβουνιο θα μεινει εκτος τελικου!κακα τα ψεματα μονο με βαλκανικες μπαλαντες εχει βρεθει πολυ ψηλα για τα δεδομενα της χωρας τι το ζοριζουν με αλλα στυλ;(βλ.2016)
    Οψομεθα….

  5. Από εμφάνιση καλά τα πάει, από τραγούδι όμως;; Μπορεί να είναι αρκετά εμφανίσιμος αλλά αυτό από μόνο του δεν εγγυάται ότι θα πάει καλά… Εάν επιλέξουν ποπ συνταγή το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό που συνεπάγεται με αποκλεισμό… εάν πει βαλκανική μπαλάντα τότε έχει ελπίδες..

  6. Ρε παιδια τι λεμε τωρα ?
    Το ολο θεμα βρωμαει αποκλεισμό .Φετως το ΜΑυροβουνιο βαρεθηκε να ασχοληθει ελος

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ