Πολωνία: Ορίστηκε η ημερομηνία του τελικού!

poland-231216

Η Πολωνία μετά από 3 συνεχόμενες χρονιές που κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision και ειδικά μετά το περσινό πολύ καλό πλασάρισμα του  Michał Szpak στη 10άδα (8η θέση) άρχισε τις ετοιμασίες για το νέο εκπρόσωπό της!

Φυσικά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία επιλογής καλλιτέχνη και όχι την απευθείας ανάθεση όπως είχαν κάνει το 2014 και το 2015. Αυτό σημαίνει ότι θα διεξάγουν εθνικό τελικό με την ημερομηνία να έχει οριστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2017! Αυτή θα είναι η 10η έκδοση του γνωστού σόου Krajowe Eliminacje. Ωστόσο αυτό που θα είναι διαφορετικό για φέτος τουλάχιστον είναι ότι στον τελικό δικαίωμα ψήφου δε θα έχει μόνο το κοινό αλλά και κριτική επιτροπή.

Οι ιθύνοντες της ραδιοτηλεόρασης της Πολωνίας επιθυμούν να συνεχιστεί η καλή πορεία τους και έτσι έχουν πάρει το θέμα ζεστά με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σε λίγες μέρες. Βέβαια αυτό που ήδη ήταν γνωστό είναι ότι η προθεσμία για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους λήγει στις 20 Ιανουαρίου!

Για νεότερα σχετικά με το διάδοχο του Michał Szpak στη Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com. Πάμε όμως να θυμηθούμε τη περσινή εμφάνιση της Πολωνίας που κατάφερε να πάρει τη 3η θέση στο τηλεοπτικό κοινό!

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία:eurovision.tv]

[Πηγή άρθρου:Wirtualnemedia.pl]

Written by 

Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα Παιδοψυχολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και θέλω να ασχοληθώ με την εκπαίδευση. Eurovision παρακολουθώ από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά!

Related posts