ΑΡΜΕΝΙΑ: Καλεσμένος έκπληξη στον τελικό του «Depi Evratesil»

armenia-2017

Όπως έχουμε αναφέρει, ο μεγάλος τελικός του «Depi Evratesil» που θα αναδείξει τον εκπρόσωπο της Αρμενίας στην Eurovision 2017 πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016.

Καλεσμένος του τελικού θα είναι ένας καλλιτέχνης που γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο X-Factor 2009 και φυσικά θα συμμετέχει στην Eurovision 2017 με τα χρώματα της Κύπρου. Δεν είναι άλλος από τον Hovig, ο οποίος κλήθηκε από την παραγωγή του Depi Evratesil ως καλεσμένος του τελικού με τον ίδιο να απαντάει θετικά.

hovig_2011

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά του Hovig να βρεθεί εκεί όχι μόνο λόγω Eurovision αλλά και ως μία αφορμή να επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού όπως είναι γνωστό, η καταγωγή του είναι από την Αρμενία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Depi Evratesil θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι 1 της Αρμενικής Τηλεόρασης στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα νέα του τελικού της χώρας και τα τελικά αποτελέσματα μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com

Κρικόρ Κιφορκιάν

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΑΡΜΕΝΙΑ: Καλεσμένος έκπληξη στον τελικό του «Depi Evratesil»”

 1. inspector

  πιστεύω οτι αυτός ο διαγωνισμός δεν οφελεί σε τίποτα και θα μπορούσαν να εκμεταλευτούν αυτό τον χρόνο για να στείλουν προσκλήσεις σε ενδιαφερόμενους συνθέτες να υποβάλουν τις προτάσεις τους.

  1. Krikor Kevorkian

   Η αλήθεια είναι φίλε insprector ότι όσες φορές η Αρμενία έχει στείλει συμμετοχή μέσω απευθείας ανάθεσης, τα έχει πάει εξαιρετικά καλά. Σχεδόν πάντα. Τώρα, τι να πω… Μακάρι να βγει κάτι καλό…

 2. Manuel Navarro

  Λέτε να αποκαλύψει τίποτα ο Ηovig για τη συμμετοχή του και το ύφος του τραγουδιού?

Comments are closed.