Demy VS Stereo Soul!

greece211216

Σε ποιόν θα δοθεί το χρίσμα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision;

Tα δύο επικρατέστερα ονόματα είναι η Demy και οι Stereo Soul. H Demy είναι μια σύγχρονη pop τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες και 5 βραβεία MAD στο ενεργητικό της από το 2011 ως και σήμερα. Οι περισσότερες συνεργασίες της, με γνωστούς συνθέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν φτάσει στο top-10 ελληνικών και κυπριακών chart και είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε με το τέλος σχεδόν της Eurovision 2016.Οι Stereo Soul (Bradley White-Dale & Παναγιώτης Πάλλης) κέρδισαν την 3η θέση στο ελληνικό X-Factor μόλις φέτος το καλοκαίρι. Πολλές live εμφανίσεις, και ένα τραγούδι μόλις δύο εβδομάδων αποτελούν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Ανακοινώσεις θα γίνουν με το νέο έτος …

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω ποιον προτιμάτε εσείς ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2017.

79 ΣΧΟΛΙΑ

    • Demy δαγκωτο αυτη αξιζει να παει στο Κιεβο γιατι αμα πανε οι Stereo Soul θα εχουμε τις αποτυχιες οπως με Μαρια Ελενα Κυριακου και τους Argo

  1. τι θελετε να πειτε πως ειναι τα επικρατεστερα ονοματα; η ερτ θα ερθει σε επαφη (η εχει ερθει ηδη) με τις δισκογραφικες εταιριες οπου θα προτεινουν καλλιτεχνες για τη eurovision. παντως ειναι πολυ θετικο που επιτελους προσανατολιζομαστε σε κατι που θα μας εξασφαλισει μια καλη θεση μετα τον περσινο μας αποκλεισμο

  2. Εννοειται Demy! Και μονο που την φανταζομαι στην σκηνη της eurovision με τον Φωκα να εχει επιμεληθει το ολο στησιμο, αισθανομαι ηδη την 10αδα! Σε καμια περιπτωση δεν θελω stereo soul, δεν τραβουν καθολου το ενδιαφερον μου για καποιο λογο

  3. Demy εννοείται!!!
    Αλλά αν δεν ακούσουμε και τα υποψήφια τραγούδια τους και γενικά την ομάδα που θα τους πλαισιώσει τότε θα μπορούμε να κρίνουμε πιο σίγουρα…

      • Κακως…θα επρεπε να ειναι! Δεν καταλαβαίνω την κακια που βγαζουν καποιοι απεναντι στους Stereo… γνώμη τους να τους αρέσει η ντεμυ αλλα δε μπορούν να μειωνουν τους αλλους

  4. Ας ευχηθούμε να παρουσιάσουν καλά τραγούδια ούτως ώστε όποιος και να κερδίσει να μπορέσει να μας εκπροσωπήσει επάξια! Η ΕΡΤ φαίνεται πως κατάλαβε φέτος πόσο σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός είναι και δεν πειραματίζεται άλλο
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  5. Oi Stereo Soul κερδίζουν τη ψήφο μου λόγω φωνής. Η Demy είναι τουλάχιστον μέτρια live. Όλα θα εξαρτηθούν από το τραγούδι στην τελική.

  6. Σαν ονόματα τόσο η Demy όσο και οι Stereo Soul είναι φοβερά και έχουν όλοι μεγάλες φωνητικές ικανότητες και ξέρουν να στέκονται στη σκηνή. Ας πάει αυτός με το καλύτερο τραγούδι!

  7. Stereo Soul φυσικα! Φωναρες και πολυ δυνατοι στα live, τραγουδουν με ψυχη και παθος!!! Κατι διαφορετικο με διεθνεις προδιαγραφες, σιγουρη προκριση!

  8. Πολυ καλες και οι δυο επιλογες…καμια εκ των δυο προτασεων δε θα με χαλουσε!ισως η ιδεα της demy να φανταζει πιο πιθανη καθως η ιδια εχει δηλωσει πολλες φορες την επιθυμια της,εχει “μπλεχτει”ποικιλως τα τελευταια χρονια στο θεμα eurovision ειναι ενας διακαης ποθος των ελληνων φαν κι εχει πει οτι χωρις καλο κομματι κι ομαδα δε θα το επιχειρουσε…μαλιστα χθες δηλωσε οτι οχι μονο εχει ερθει σε επαφες αλλα κι ψαχνει κομματια για το θεσμο κατι που πυροδοτηθηκε σημερα με φωτογραφια της μαζι με το κοντοπουλο σε στουντιο….επομενως η υποψηφιοτητα της φανταζει πιο πιθανη απο των stereo,οι οποιοι ειναι κι αυτοι εξαιρερικοι αλλα για μενα το πακετα για κατι τετοιο-την eurovision-το χει η ντεμυ…εξαλλου η παραδοση θελει τη χωρα μας να πηγαινει καλυτερα με γυναικα εκπροσωπο… οσο για την φωνη στη eurovision πλεον παιζει μικρο ρολo αφου το πακετο ζητειται(πχ 7ος η μετριος φωνητικα σαρμπελ)
    Απλως φανταστειτε κατι σαν το “if love was a crime”με demy/ευαγγελινο/κοντοπουλο….
    Σαφως καθοριστικο ρολο παιζει το κομματι αν κι μεταξυ των 2 θελω demy χωρις να με χαλουν οι stereo…
    Απο αρχες του νεους ετους ευχομαι να ξερουμε κι επισημα” τι μελλει γινεσθαι” 🙂

  9. H Demy φυσικά.
    Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τραγουδίστρια , έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό με το “Fallin”, έχει τον Κοντόπουλο και τον Φωκά. Απορώ πως το συζητάμε.
    Η Stereo soul δεν έχουν λάμψη. Είναι “θολοί”. Μια κάκιστη αντιγραφή της συμμετοχής της Ιταλίας 2015.

  10. O,τι τι δηλαδή; Αυτά τα δυο ονόματα είναι οι μονομάχοι για το χρίσμα της Ελληνικής συμμετοχής μας; Μόνο αυτοί οι δυο? Χμμμ… Μάλιστα! Και οι δυο έχουν υπέρ και κατά! Η Demy είναι μια συμπαθητικά καλή μοντέρνα τραγουδίστρια οι άλλοι δυο έχουν σπουδαίες φωνές! Αλλα η πρώτη είναι και μια κουκλίτσα και γράφει καλά… Οι άλλοι… συνηθισμένοι! Τα τραγούδια θα παίξουν ρόλο εδώ! Η παρουσίαση μπορεί να κάνει θαύματα βέβαια και με μέτριο τραγούδι… Για την ώρα μου αρέσουν και οι δυο επιλογές, αν όντως είναι μόνο αυτές, αλλα δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια από τις δυο θέλω!

  11. Η όμορφη Δήμητρα Παπαδέα δε μπορεί να πιάσει ούτε μια νότα σωστά και απορώ πως τη βρίσκετε καλή τραγουδίστρια! Oι Stereo Soul και … soul και φωνές διαθέτουν, οπότε μ’ ένα καλό κομμάτι, γιατί όχι?

    • Φαντάζομαι θα αστειεύεσαι ή δεν θα την έχεις ακούσει live. Είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή τραγουδίστρια.
      Πήγαινε μια βόλτα στο Mamma mia.

    • Όλοι μέχρι να γίνουν γνωστοί θεωρούνται ανύπαρκτες προσωπικότητες. Γιατί,λοιπόν, να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί σπουδαίοι καλλιτέχνες; τι τους λείπει δηλαδή;

  12. Το σημαντικότερο όλων ειναι ότι μετά την περσινη αποτυχία βλέπω ότι η ερτ αρχίζει να συνέρχεται και να ξαναμπαίνει στο σωστό δρόμο.Οσο αναφορά τα ονόματα προτιμω μάλλον Demy αλλα μόνο όταν ακούσουμε τα τραγούδια θαμαι βεβαιος διότι μπορεί κ οι Stereo Soul να κάνουν την έκπληξη κ να έχουν καλύτερο κομμάτι.

  13. Κατι ακυρο αλλα μπορεις καποιος να μου εξηγησει πως ξερουμε σιγουρα οτι ειμαστε αναμεσα σε αυτους τους 2?Ειναι λιγο ξαφνικο ολο αυτο αλλα μακαρι να παει ο καλυτερος με το καλυτερο τραγουδι γιατι πραγματικα και οι 2 το αξιζουνε.

  14. Ακριβώς αυτό ρε παιδιά πως φθάσαμε ως εδω; Συγγνωμη αλλα είναι λίγο άκυρο το αρθρο δεν εξηγειται τίποτα και μας λέτε οτι αυτοι οι 2 ειναι οι επικρατεστεροι!Απο που προκυπτει αυτο, δεν γράψατε τιποτα!

  15. εγω θα πρότεινα να ακουσουμε τα τραγούδια τους,να τους δουμε ζωντανά να τα ερμηνέυουν και μετα να εκφράσουμε την υποστηριξη μας μεσω ψήφου!

      • α εστω!να ακουσουμε τα τραγούδια και μετα να αποφασίσουμε!
        αν και μια αδυναμία στην demy υπάρχει απο μέρους μου!
        το θέμα ειναι θα αποφασίσουμε εμεις η η ερτ?

      • συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες θα γινει ελληνικος τελικος αλλα με την προβολη video clips. καλυτερα ετσι απο το να γινει κλειστη επιλογη και μια επιτροπη να επιλεξει. αν και τι θα κρινουμε; το video clip; πως θα ξερουμε αν μπορει ο εκαστοτε καλλιτεχνης να αποδωσει φωνητικα και σκηνικα; ας περιμενουμε ομως επισημη ανακοινωση απο την ερτ

      • και τι ωραία που θα ηταν αν ηταν περισσότεροι οι υποψήφιοι…θα ειχε και το κοινό περισσότερες επιλογές…αλλα τι να λεμε η ερτ του τσακνή ειναι αλλού

  16. Τωρα σοβαρα πιστευετε οτι η ερτ μετα την δηλωση του τραγουδιστη οτι ειναι γκει θα στειλει να μας εκπροσωπησει ενας γκει? δεν νομιζω να ειναι στην ερτ τοσο προχωρημενοι!!!!

  17. Stereo soul θα λειτουργησουν καλυτερα…καλυτερη φωνη,μελος απο το εξωτερικο(Αγγλια) και ικανοτητες για μια πολυ καλη πορεια.
    Βεβαια και Demy με κοντοπουλο θα ειναι μια καλη περιπτωση…

  18. Αν νικησει ο καλυτερος αυτος που εχει το καλυτερο τραγουδι αλλα προσωπικα προτιμω Stereo Soul…την Demy δεν νομιζω να παμε καλα διοτι τραγουδαει τραγουδια της πλακας….ενω οι Stereo Soul εχουν παθος.

  19. Δεν λέω καλές φωνές οι stereo soul, αλλά θεωρώ ότι η Demy είναι πολύ πιο έμπειρη για κάτι τέτοιο. Χρόνια αρνούταν να πάει για να μαζέψει εμπειρία και να αισθανθεί έτοιμη και να κλείσει μια πολύ δυνατή και σίγουρη ομάδα. Πράγμα που φαίνεται ότι έκανε για να δηλώνει συμμετοχή. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουν και οι stereo soul. Δεν χρειάζεται να βιάζονται.
    Αλλά φυσικά είναι σημαντικό να ακούσουμε και τα κομμάτια

  20. Παιδιά η Demy για μένα φαίνεται και είναι πολύ πιο έτοιμη για κάτι τέτοιο. Οι stereo soul με θυμίζουν φαινόμενο Μαρία-Έλενα Κυριάκου. Βιάστηκε και πήγε με ένα πολύ απλό εώς κακό τραγούδι και πήγε άπατη. Θα αντιμετωπίσουν στο Κίεβο πολύ πιο έμπειρους τραγουδιστές και χορογράφους και τα πάντα. Πρέπει και ο τραγουδιστής αλλά και η ομάδα που τον πλαισιώνει να είναι σε αξιόλογο επίπεδο.

  21. Παιδες ΔΕΝ μπορω να μη σχολιασω την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της ερτ. Αφου αγαπημενη μου ερτ ηδη απο το καλοκαιρι συζητας με ΝΤΕΜΗ και κοντοπουλο και φωκα γιατι παιζεις τοσο θεατρο? Σου χαλασε τη μανεστρα η Παπαριζου που δηλωσε οτι θελει να μας εκπροσωπησει και επειδη ειναι χοντρο να απορριπτεις πρωην νικητρια, εκανες ΔΗΘΕΝ συζητησεις και με Παπαριζου αλλα τις αφησες να τραβηξουν ωστε να υπογραψει στο Voice η ελενα για να μπορεις να πεις μετα ”ααα η παπαριζου δεν μπορουσε λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων”. Αυτα ειναι ντροπη πραγματικα. Ολα γινονται στο μυστικο και ο φετινος μας εκπροσωπος ειναι ηδη προκαθορισμενος ηδη απο το καλοκαιρι. Ντεμη και κοντοπουλος θα μας εκπροσωπησουν ΚΑΙ ΕΑΝ γινει ”τελικος” που κληθει να ψηφισει και το κοινο θα ειναι απλα για το θεαθηναι. Θα ειναι υποψηφια η ντεμη και διπλα της καποιες προτασεις-κομπαρσοι. Θα την αβανταρει τρελα και η επιτροπη και Ο,ΤΙ τραγουδι και να εχει η Ντεμη αυτη θα παει. Και φυσικα δε θα την ακουσουμε και λαηβ γιατι φοβουνται μηπως ερθει τελευταια σε ψηφοφορια κοινου αν τραγουδησει λαηβ….Αν η ερτ εκανε αυτα που κανει φετος και το 2008 τοτε θα μας εκπροσωπουσε ο Μαρτακης που τοσο θελανε και οχι φυσικα η καλομοιρα. Τελος παντων το θεμα μου δεν ειναι η Ντεμη και το κομματι της (που δεν εχω ακουσει και μακαρι να ειναι καλο) αλλα η υποκρισια της Ερτ που δεν την νοιαζει να αναμετρηθουν πολλοι καλοι καλλιτεχνες και πολλα καλα τραγουδια αλλα θελει να στειλει οπωσδηποτε αυτον που εχει ηδη αποφασισει μηνες πριν. Νοοτροπιες παλιακές δεκατιας 1980 και 1990 και θλιβομαι για αυτο. Η δε ντεμη οπως την ειδα στη συνεντευξη στο Θεμο αναστασιαδη με αυτο το γατουλέ και ναζιαρικο υπεροπτικο υφακι της με εκνευριζει τρομερα και μου βγαζει αντιπαθεια. Ας ξεκαβαλισει λιγο, εχουμε χιλιαδες τραγουδιστες αξιολογους και δε χρειαζεται να την παρακαλαμε. Σιγα την ανυπερβλητη σταρ. Εχει βαλτωσει η καριερα της εδω και 1-2 χρονια δισκογραφικα (οποτε παιζει και σε κανα θεατρο να βγαλει τα προς το ζειν)

  22. Επισης να αναφερω οτι οι Stereo soul ειναι χαμενοι απο χερι και για αλλο λογο…ειναι δυνατον να εκπροσωπουν την ελλαδα καποιοι που το ενα τους μελος ποζαρει συνεχως γυμνο στο διαδικτυο? ειμαστε συντηρητικη ελλαδα και η ερτ αποκλειεται να το επιτρεψει αυτο ακομα και να εχουν κομματαρα επιπεδου Grande amore. Σε αλλες χωρες οι καλλιτεχνες ειναι πιο ελευθεροι και τρελοι και κανεις δεν τους παρεξηγει αλλα αυτα αλλου. οχι στην ελλαδα. Ευτυχως ή δυστυχως. Η ερτ αν ηθελε σοβαρο τελικο ας προσεγγιζε και Καλομοιρα και Παπαριζου (σοβαρα και οχι συζητησεις για το ”θεαθηναι”) και Φουρειρα και Ασλανιδου (που δηλωσε οτι θα το σκεφτοταν αλλα ποτε δεν την εχουν προσεγγισει για γιουροβιζιον) και κανα δυο ονοματα ακομα απο το χωρο του ποπ-εντεχνου και Μαλού κτλ….Αλλα μην το κουραζουμε. Η ντεμη θα παει και αυτη θελει η ερτ και εμεις ας ευχηθουμε για ενα πρωτοτυπο ποπ τραγουδι και οχι για ενα ποπ σαν την ελληνικη συμμετοχη του 2009 γιατι η Ντεμη ΔΕΝ ειναι σακης ρουβας.

  23. όποιος και να πάει είναι και οι δύο καλοί και η Demy πολύ δροσερή και ταλαντούχα
    Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως οι stereo soul είναι κάτι μοναδικό, διαφορετικό και σε βεληνεκές φωνητικό που αρμόζει σε Eurovision και festivals …
    Αν λοιπόν τους έγραφαν μια εκπληκτική μπαλάντα θα μπορούσε να γίνει ανατροπή !
    Οπως και να έχει το σίγουρο είναι πως φέτος, αν αυτοί είναι οι υποψήφιοι γενικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα απο άλλους. Φωνές , επιβλητικές παρουσίες, νιάτα..όμορφες κυρίες , ψηλούς επιβλητικούς άνδρες , έναν Αγγλο για να μας ψηφίσει και η Αγγλία !!!!

  24. το θέμα είναι ποιός έχει βαθύ καλλιτεχνικό πάθος .Και εγώ έχω χρόνια να δώ καλλιτεχνικό πάθος τραγουδιστικό σαν τους Stereo.Τους άκουγα στο X και σιωπούσαν οι πάντες.
    Αυτό είναι μοναδικό χάρισμα. Και ίσως δουλευε.Φυσικά και η Ντέμη είναι αρκετά eurovision
    για να δούμε !!!!Θα έχει αγωνία παντως!

  25. Επειδή οι κούκλες με φωνάρες κ ελαφροποπ μπορεί να μην εκτιμηθούν πολυ γιατι ειναι σύνηθες στη eurovision μάλλον στέρεο σόουλ θα πω που είναι κάτι καινούριο και διεθνές στυλ..

  26. Προτιμώ demy αν και δε νομίζω να έχουμε μόνο αυτά τα 2 ονόματα για επιλογή. Επίσης εύχομαι όσοι συμμετέχουν να έχουν καλά και ΨΑΓΜΕΝΑ τραγούδια και οχι πράγματα που έχουμε δει άπειρες φορές στη σκηνή της eurovision.

  27. Αγαπώ τη Ντεμη αλλα τα παιδια ειναι λάτρεια μεγάλη οποτε STEREOOOOO SOOOOUL!!!!!!❤❤❤❤???✌?✌?✌?✌?✌?

  28. Stereo soul λατρείες ..φωνές φοβερές..ανάστημα!
    Εγώ προτιμώ stereo soul ασχέτως που η Demy είναι επίσης καταπληκτική..

  29. Προσωπικά προτιμώ τους Stereo SOul!!!Είναι φωνάρες και αν έχουν και καλό τραγούδι,πιστευω ότι μπορούμε ακόμη και 5αδα..Η Demy απο την άλλη ναι μεν έχει καλή φωνή,αλλα μουσικά θα δούμε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό!

  30. Αυτό που απαιτώ είναι να έχουν καλά σύγχρονα τραγούδια επιπέδου 2016 (ή τουλάχιστον κάτι διαχρονικό). Αν ξαναακούσω φέτος μπουζούκι, λύρα και συρτάκι θα παραιτηθώ από κάθε ελπίδα.

  31. Ευχάριστες επιλογές και οι δύο για την φετινή Eurovision! Μέχρι στιγμής κανένα υποψήφιο τραγούδι από τελικούς των χωρών δεν με έχει συγκινήσει και πιστεύω πως με ένα καλό τραγούδι θα κάνουμε δυναμικό comeback στην διοργάνωση και φυσικά νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ!

    Εγώ προτιμώ την Demy! Οι λόγοι… πρώτον είναι περισσότερα χρόνια στην μουσική βιομηχανία, ένα γνωστό πρόσωπο στον ελληνικό μουσικό χώρο αλλά και στους EuroFans καθώς είναι μία επιλογή που προτείνεται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας (βλ. βίντεο στο YouTube). Δεύτερον θα είναι ένα πρόσωπο που θα “τραβήξει” χορηγούς για την χρηματοδότηση της αποστολής (τομέας που πονά η ΕΡΤ).

    Για τους Stereo Soul είναι ένα ντουέτο με εξαιρετικές φωνές. Δυστυχώς δεν έχουν δείξει πολλά δήγματα γραφής πέρα από το talent show που εντάξει δεν αποτελεί και δείγμα αγάπης από το κοινό… (βλ. τι κάνουν άλλοι συμμετέχοντες)! Θα ήταν μια καλή επιλογή για μία από τις επόμενες διοργανώσεις της Eurovision!

    Η επιλογή της ΕΡΤ για την φετινή εκπροσώπηση θα ακολουθήσει συνοπτικές διαδικασίες (δηλ. καλλιτέχνη(ες), τραγούδι, video clip). Δεν πρόκειται να γίνει τελικός για επιλογή καλλιτέχνη-τραγούδι ή για τραγούδι μόνο. Και αυτό γιατί η ΕΡΤ προτιμά να τα δαπανήσει αυτό το ποσό για την αποστολή (συν την οικονομική κατάσταση).

    Πάντως εύχομαι να είναι μια επιλογή (όποια και να είναι αυτή) που θα αγαπήσει όλη η Ελλάδα! Καλή χρονιά και Eurovision-οχρονιά! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

  32. Οι Stereo Soul έχουν πολύ καλές φωνές αλλά η Demy έχει όλο το πακέτο! Όλα θα εξαρτηθούν από το κομμάτι. Καλή επιτυχία στην επιλογή των τραγουδιών!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ