ΑΡΜΕΝΙΑ: Απόψε ο τελικός του «Depi Evratesil»

armenia-2017

Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, ο κύκλος του τηλεοπτικού show «Depi Evratesil» από τον οποίον θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Αρμενίας στην Eurovision 2017.

Η φόρμουλα του «Depi Evratesil» κρατάει καιρό, καθώς ξεκίνησε από τις φάσεις των auditions τον Οκτώβρη που μας πέρασε για να φτάσει στους τελικούς γύρους του: τους δύο Ημιτελικούς που προηγήθηκαν τα δύο προηγούμενα Σάββατα αλλά και τον αποψινό τελικό.

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι 1 της Αρμενικής κρατικής τηλεόρασης (όσοι επιθυμείτε μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ) στις 20:00. Παρουσιάστρια του τελικού θα είναι η Gohar Gasparyan, η οποία είναι επί σειρά ετών η επικεφαλής της Αρμενικής αποστολής στη Eurovision.

Οι δύο τραγουδίστριες που θα «παλέψουν» για το εισιτήριο του Κιέβου είναι η Marta και η Artsvik. (πατώνοντας τα δύο ονόματα μπορείτε να δείτε τις τελευταίες τους εμφανίσεις στο Depi Evratesil) 

armenia-181216

Υπενθυμίζουμε ότι το show Depi Evratesil εξασφαλίζει μόνο το όνομα του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision. Το τραγούδι με το οποίο η Αρμενία θα συμμετέχει στον διαγωνισμό και ο τρόπος επιλογής του θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μάθετε ποια από τις δύο τραγουδίστριες θα είναι τελικά η εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision 2017

Κρικόρ Κιφορκιάν

Written by 

Related posts

One Thought to “ΑΡΜΕΝΙΑ: Απόψε ο τελικός του «Depi Evratesil»”

  1. Γιώργος

    Ελπίζουμε βέβαια πως το τραγούδι που θα διαλέξει η αρμενική τηλεόραση μετά τον τελικό ΔΕΝ θα περιέχει πολιτικό μήνυμα σαν αυτό της Jamala γιατί ζήτω και καήκαμε!! Ειδικά αν αναφέρεται ρατσιστικά στη Ρωσία!!

Comments are closed.