ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο νεαρός Nathan Trent στο Κίεβο!

austria_19-12-2016_2

Η αυστριακή τηλεόραση επέλεξε φέτος τον εκπρόσωπό της στη Eurovision μέσω εσωτερικής διαδικασίας κατά την οποία οι υπεύθυνοι του καναλιού σε συνεργασία με τους ειδικούς στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας στη χώρα Eberhard Forcher και Christof Straub έψαξαν ανάμεσα στους νέους εκπροσώπους της μουσικής σκηνής και επέλεξαν τον 24χρονο Nathan Trent.

O Nathan κλήθηκε να υποβάλλει ένα τραγούδι και έπεισε ότι μπορεί να ταξιδέψει στην Ουκρανία. Η συμμετοχή της χώρας θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αυστριακής τηλεόρασης.

Ο Nathan Trent είναι μουσικός και συνθέτης και αγαπά ιδιαίτερα τους Pop και R’n’B ήχους. Γεννήθηκε το 1992 και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Ξεκίνησε από μικρός να παρακολουθεί ιδιαίτερα μαθήματα βιολιού και πιάνου. Ο πατέρας του είναι βιολονίστας στην ορχήστρα του εθνικού Θεάτρου στο Ίνσμπουργκ και ο Nathan μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, ενώ σαν παιδί συμμετείχε σε παραστάσεις και musicals, όπου ξεκίνησε και η επαφή του με το τραγούδι.

Έχει κάνει σπουδές στο τραγούδι, την υποκριτική και το χορό, ενώ συνεχίζει μαθήματα φωνητικής με τον Previn Moore. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ερμηνευτές της χώρας του στο διάσημο Theater in der Josefstadt ενώ συμμετείχε και στην ταινία μικρού μήκους Eisland.

Τα πρώτα του τραγούδια τα έγραψε σε ηλικία μόλις 11 ετών, ενώ μετά τις μουσικές σπουδές του και τη συμμετοχή του σε μουσικά προγράμματα και παραγωγές μπόρεσε να βρει το προσωπικό του στυλ και τον τρόπο να εκφράζεται μέσα από την τέχνη. Πλέον γράφει στίχους, μουσική, ενορχηστρώνει και κάνει και την παραγωγή στα τραγούδια του ενώ όλοι μιλούν για ένα ιδιαίτερα προικισμένο μουσικό με μοναδικό ύφος.

Το πρώτο του single με τίτλο I like it έγινε επιτυχία στην Αυστρία.

Λουκάς Βλαβιανός

Πηγή φωτογραφίας: © Martin Hauser Photography, 2016

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παιδια αυτος ειναι και υποψηφιος στους 33 της γερμανικης επιλογης… τα σχολια νομιζω πως ειναι περιττα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ