ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Με τον Brendan Murray στο Κίεβο!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας, RTÉ, αποκάλυψε απόψε τον καλλιτέχνη που επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον επερχόμενο 62ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Όπως είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα σε προηγούμενο άρθρο, υπεύθυνος για τη φετινή συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision είναι ο Louis Walsh, καταξιωμένος manager και επί σειρά ετών κριτής στο ιρλανδικό X-Factor. H ανακοίνωση του ιρλανδού εκπροσώπου πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής “The Late Late Show” του RTÉ και το όνομα αυτού είναι Brendan Murray.

O 21-χρονος Brendan είναι μέλος του επιτυχημένου boyband “Hometown” από την ηλικία των 17. To συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 2 singles – “Where I belong” (2014) και “Cry for help” (2015) – εκ των οποίων το πρώτο εκτοξεύτηκε στην κορυφή των ιρλανδικών charts σε χρόνο ρεκόρ, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε Ιρλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

To RTÉ έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά με την υποβολή τραγουδιών, τα οποία θα εξεταστούν από τον Louis Walsh σε συνεργασία με μια επιτροπή που θα συγκροτηθεί από το κρατικό ιρλανδικό κανάλι. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψήφιων συμμετοχών για την επιλογή του τραγουδιού έχει οριστεί η Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

[Πηγή φωτογραφίας: RTÉ]

Πάνος Ζαχαράτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ