ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Απόψε ανακοινώνει!

Σε λίγες ώρες όλοι θα γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη που θα αποτελέσει την 51η συμμετοχή της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision, καθώς θα αποκαλυφθεί απόψε στην εκπομπή The Late Late Show.

Ο Louis Walsh είναι ο άντρας που κλήθηκε ώστε να επιλέξει τη φετινή συμμετοχή της Ιρλανδίας και θα την ανακοινώσει σε λίγο και επιπλέον είναι αυτός που όπως φαίνεται θα αναλάβει και το όλο management του καλλιτέχνη όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Η απόφαση στο πρόσωπό του από τον εθνικό ραδιο-τηλεοπτικό φορέα της Ιρλανδίας πάρθηκε μετά την αποτυχία του Nicky Byrne να περάσει στο τελικό της Eurovision της Στοκχόλμης.

Πηγές λένε ότι η ευθύνη στην επιλογή του καλλιτέχνη ήταν και είναι αποκλειστικά δική του και από ότι φαίνεται έχει καταλήξει σε άντρα καλλιτέχνη με εξαιρετική φωνή και που μπορεί να αγγίξει όλες τις ηλικίες, αλλά υπομονή και θα τα ξέρουμε όλα σύντομα! Ο pop manager έχει μανατζάρει με επιτυχία αρκετούς καλλιτέχνες που πέρασαν από τη σκηνή της Eurovision όπως για παράδειγμα τη Linda Martin και τον Johnny Logan οι οποίοι κατάφεραν και οι δύο να κερδίσουν στη Eurovision! Αυτό και μόνο μας κάνει να ανυπομονούμε για το τι θα δούμε απόψε!!!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ