ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: 27 Ιανουαρίου η επιλογή!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιλέξει τη συμμετοχή του για τη Eurovision 2016 σε ένα show με τίτλο You decide που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Eventim Apollo Hammersmith στο Λονδίνο. Τη βραδιά, η οποία θα μεταδοθεί από το BBC 2, θα παρουσιάσει η Mel Giedroyc.

Στον εθνικό τελικό θα διαγωνιστούν 5 – 6 τραγούδια και ο νικητής θα προκύψει από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά και από την επιλογή επιτροπής ειδικών. Η διαδικασία της επιλογής των συμμετοχών έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο υπό την επίβλεψη του Hugh Goldsmith, Record Industry Executive και μουσικού συμβούλου για το BBC. Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα της βρετανικής τηλεόρασης στις 23 Ιανουαρίου.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω ειδικής ιστοσελίδας.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς εμφανίστηκε ενθουσιασμένη και μίλησε για εξαιρετικό επίπεδο των φετινών υποψήφιων τραγουδιών, σε ένα τελικό σε μεγαλύτερο χώρο με υπέροχους καλεσμένους και εξαιρετική επιτροπή.

Η τελευταία νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου χρονολογείται από το 1997 με τους Katrina & the Waves και το τραγούδι Love Shine A Light που επικράτησε με 227 βαθμούς.

Λουκάς Βλαβιανός

Πηγή Φωτογραφίας: eurovisionworld.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω την εντύπωση ότι με τις επιλογές που κάνει τα τελευταία χρόνια, θα αργήσει να δει πολύ τον διαγωνισμό!

    • Τα τελευταία χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για μια αξιοπρεπή θέση και αυτό φαίνεται από τα αδιάφορα τραγούδια που έχει στείλει μέχρι στιγμής. Να δούμε αν θα στείλουν φέτος κάτι αξιόλογο μήπως καταφέρουν να μπουν στην 20άδα έστω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ