ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Από την JESC στο Κίεβο!

Μετά την ανακοίνωση του πρώτου εκπροσώπου για την Eurovision 2017, από την αδερφή μας χώρα Κύπρο, σειρά είχαν οι κάτω χώρες! Ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας AVROTROS ανακοίνωσε σήμερα ότι μουσικό τρίο O’G3NE θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του στο Κίεβο. Οι O’G3NE αποτελούνται από τρεις αδερφές την Lisa ετών 22 και τις δίδυμες Amy και Shelly Vol ετών 21. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα συγκεκριμένα πρόσωπα στον κόσμο της Eurovision, καθώς οι τρεις αδερφές εκπροσώπησαν την Ολλανδία στην Eurovision Junior 2007 με το τραγούδι Adem in, adem ui (εισπνεύστε, εκπνεύστε). Τότε κατέκτησαν την 11η θέση από τις συνολικά 17. Η μουσική πορεία των κοριτσιών στέφθηκε με επιτυχίες στην δεκαετία που ακολούθησε καθώς έχουν κυκλοφορήσει ήδη τρία άλμπουμ, έχουν κερδίσει το The Voice of Holland 2014 και παράλληλα έχουν σκαρφαλώσει ψηλά στα μουσικά chart.

το μουσικό τρίο δήλωσε :

«είναι φανταστικό το ότι θα συμμετέχουμε στην Eurovision 2017 ως εκπρόσωποι της Ολλανδίας, ακριβώς δέκα χρόνια μετά την Junior Eurovision. Είμαστε περίφανες που ο AVROTROS μας έδειξε την εμπιστοσύνη του με το να μας επιλέξει και προσδοκούμε αυτή την περιπέτεια. Μετά την την JESC και την Νίκη μας στο The Voice, το Κίεβο αποτελεί νέο σημαντικό σταθμό στην καριέρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε την χώρα μας περήφανη»

Η συμμετοχή των τριών αδερφών στην JESC 2007

Οι O’G3NE ερμηνεύουν το Magic, μετά την νίκη τους στο The Voice of Holland

Το επίσημο βίντεο των O’G3NE – Wings to Fly

 

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φωνητικά…ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, και μια χαρα κορίτσια ως παρουσια! Με ενα συγχορδιακό φωνητικά και μπαλαντοειδους τυπου ποπ τραγουδι, μπορουν να κανουν θαυματα! Η επιλογη ειναι πολυ καλη, θα κριθουν ολα στο τραγουδι και την εμφάνιση τους! Το ζωντανό το εχουν παντως!

  2. Από φωνή είναι μια χαρά δεν μπορώ να πώ… Αλλά τώρα girl group, σοβαρά; Πρόκειται για τη Eurovision 2017, όχι τη Eurovision 2000. Το τελευταίο girl group που πήγε καλά ήταν οι Serebro, αλλά πάνε 10 χρόνια από τότε και δεν νομίζω πώς το στυλ της Eurovision 2007 έχει και πολύ σχέση με τη Eurovision των τελευταίων χρόνων, ιδίως από το ’12 κι έπειτα. Από την άλλη, δεν αποκλείω τίποτα, άλλωστε δεν έχουμε τραγούδι. Απλώς, θεωρώ πως η Ολλανδία, χώρα καταγωγής DJs παγκόσμιου βεληνεκούς (Martin Garrix, Armin van Buuren κλπ) μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στη Eurovision (όχι απαραίτητα τους προαναφερθέντες που πιο πολύ είναι wishful thinking). Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία!

  3. Φωνητικα ειναι θεικες,το τραγουδι να ειναι καλο και θα κατακτησει καλη θεση η Ολλανδια.

  4. Τετοια τραγουδια υπαρχουν παρα πολλα,αποκλειεται να ξεχωρισουν
    Σιγουρος αποκλεισμος για ολλανδια…

  5. Το πρώτο δείγμα που άκουσα μου άρεσε αλλά πρέπει να ακούσουμε και το τραγούδι για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα. Το αν θα προκριθούν ή αν θα αποκλειστούν τα κορίτσια θα εξαρτηθεί τόσο από τη σύνθεση όσο και από τη σκηνική τους παρουσία (για αυτά είναι νωρίς όμως).

  6. δεν τρελαθηκα αν κι φωνητικα ειναι πολυ καλες θεωρω οτι θα επιλεξουν κατι “φθηνο”κι ξεπερασμενο…. σαν το “wings to fly”το οποιο μια 5ετια πριν θα βρισκοταν αρκετα ψηλα αλλα εν ετει 2017(προσεχως)φανταζει σαν βεβαιος αποκλεισμος νομιζω η ολλανδια θα χει την τυχη που χε το 2015,η τουλαχιστον αυτο αισθανομαι αν και νωρις….
    καλη επιτυχια!!!!

  7. Καλή επιτυχία στα κορίτσια και την Ολλανδία,η οποία απο το 2013 και μετά στέλνει πολύ καλά και ενδιαφέρον τραγούδια!

  8. Η Ολλανδία στέλνει συνεχώς βαρετά τραγούδια. Τα κορίτσια όμως έχουν πολύ καλές φωνές και αξίζουν περισσότερα. Θα ήθελα μια μπαλάντα αλλά θυμάμαι το “Birds” και μετανιώνω…

  9. Θα περάσουν μόνο λόγω καλού Promoting..Δεν θα με χάλαγε μια πιθανή νίκη της Ολλανδίας..Γενικά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταιά φορά που έστειλαν κάτι πολύ καλό. Θεωρώ υπερεκτιμημένη τη θέση τους το 2014. Πολύ αλαζόνας ο περυσινός τους υποψήφιος. Αναμένω νίκη μέχρι το 2020.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ