OGAE Second Chance 2016: Νικήτρια η Πολωνία!

Με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Σουηδία, η Πολωνία στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του OGAE Second Chance για το 2016! Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο καθώς το τραγούδι “Cool Me Down” με ερμηνεύτρια την Margaret είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς από τα τραγούδια που σχετίζονται με την Eurovision! Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ένα από τα τραγούδια που δεν πέρασε τα προκριματικά της Eurovision, γίνεται μεγαλύτερη επιτυχία κι από τις ίδιες τις συμμετοχές!

Στον φετινό διαγωνισμό ψήφισαν συνολικά 33 OGAE clubs, ανάμεσά τους και η Ελλάδα που δεν είχε συμμετοχή στον διαγωνισμό για πρώτη φορά από το 2001, καθώς δεν έγινε Ελληνικός τελικός. Ο OGAE Poland αναλαμβάνει την υποχρέωση να διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό OGAE Second Chance 2017.

Δείτε εδώ το video με την αναλυτική ψηφοφορία:

Το επίσημο video του τραγουδιού:

Και η άτυχη εμφάνιση του Πολωνικού τελικού που κέρδισε όμως τον διαγωνισμό Second Chance:

Αντώνης Καρατζίκος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω όλοι το ‘χαμε υποπτευτεί πώς θα κέρδιζε ήδη απ’τη μέρα που αντ’αυτού πήγε στη Eurovision το “Colour Of Your Life”. Πολύ καλό στη studio version, μέτριο εως κακό στο live και με πολύ λιτή (με την κακή έννοια) σκηνική παρουσία. Αλλά την studio version την ακούω συχνά πυκνά, για να είμαι ειλικρινής. Και του χρόνου λοιπόν!

  2. Στο studio είναι τέλειο… αλλά live ασ’ το καλύτερα. Η κοπέλα δεν ξέρει να ερμηνεύει… κι αν δεν ξέρεις να ερμηνεύεις live δεν τα πηγαίνεις καλά στην Eurovision. Δεν θα νίκαγε με την καμία. Για να είμαι ειλικρινής, καλύτερα που πήγε το “Color Of Your Life”. Αλλιώς θα κατέληγε σε μεγάλο φιάσκο και απογοήτευση για την Πολωνία.

  3. αναμενομενο στο studio version ειναι φοβερο,γι αυτο ακουγεται αρκετα κι στα ελληνικα κλαμπ κι ραδιοφωνα καθως κι σε αλλα ευρωπαικα,αλλα στην λαιβ εκτελεση…..κυριολεκτικα σκετη εκτελεση ηταν δικαιως δεν επελεγη….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ