Η ΕΡΤ με την Έλενα στο Κίεβο;

Σήμερα η ΕΡΤ επιβεβαίωσε στο esctoday την συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Κάτι που λίγο ως πολύ το ξέραμε, καθώς μας το είχαν επιβεβαιώσει ήδη οι άνθρωποί της από τον Μάϊο. Μετά την αποτυχία των Argo να φέρουν την Ελλάδα στον τελικό, πολλοί fans του διαγωνισμού πίστευαν πως ο κρατικός φορέας θα προτιμήσει την αποχή. Γνωρίζοντας όμως την εμπορικότητα του προϊόντος της, η ΕΡΤ προτίμησε για το 2017 να καταφύγει σε πιο σίγουρες λύσεις.

Ήδη από τον Ιούνιο υπάρχει πολύ έντονη φημολογία για την τριάδα Demy – Δημήτρης Κοντόπουλος – Φωκάς Ευαγγελινός. Η ΕΡΤ γνωρίζοντας πως ο γνωστός συνθέτης και ο βραβευμένος χορογράφος έχουν σχεδόν εγγυημένη μια θέση στην πρώτη δεκάδα (κανείς τους δεν έχει έρθει κάτω από την 7η θέση όσες φορές συμμετείχαν) θα προτιμήσει σίγουρα να μην ρισκάρει έναν δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό. Φήμες λένε πως και οι 3 τους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας για το 2017.

Μια καινούργια εξέλιξη όμως σήμερα, είναι άραγε ικανή να ανατρέψει το σκεπτικό της ΕΡΤ και να την οδηγήσει σε μια καινούργια κατεύθυνση; Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωϊνό”, μετά από μία μίνι συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου, ο πανελίστας της εκπομπής Θέμης Γεωργαντάς, δήλωσε πως γνωρίζει προσωπικά οτι η Έλενα Παπαρίζου θέλει να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στη Eurovision! Αν αυτό αληθεύει θα θελήσει η ΕΡΤ χρησιμοποιώντας και πάλι όλα τα δυνατά της χαρτιά να ριχτεί στη διεκδίκηση ενός δεύτερου βραβείου και μάλιστα για άλλη μια φορά στο Κίεβο; Ή θα σκοντάψει πάλι στο στείρο σκεπτικό της οικονομικής κρίσης και μιας θέσης στη δεκάδα, έτσι απλά για να λέμε οτι πάμε καλά; Μένει να δούμε τις εξελίξεις που θα έχουμε το επόμενο διάστημα.

Το video από την σημερινή εκπομπή:

Αντώνης Καρατζίκος

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλη είδηση στην Ευρώπη αν η Έλενα μας εκπροσωπησει για δεύτερη φορά και πάλι στο Κίεβο! Από τη στιγμή που το θέλει why not? Για εμάς θα είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή. Και αυτό δείχνει ότι η ΕΡΤ λογικεύτηκε μετά το περσινό ναυάγιο και ψάχνουν λύση για να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

  2. Ο αποκλεισμός φαίνεται πώς λειτούργησε σαν φαινόμενο “Anna Bergendahl” (Σουηδία 2010) στην ΕΡΤ, κατάλαβαν το λάθος τους και αποφάσισαν να επιστρέψουν δυναμικά, όπως η Σουηδία από το ’11 και μετά. Επειδή όμως δεν είμαστε Σουηδία η αλήθεια είναι πως για νίκη δεν το βλέπω καθόλου, και όσο κι αν με δυσαρεστεί είναι αλήθεια πως δεν μπορούμε να αντέξουμε στην παρούσα οικονομική φάση έναν τέτοιο διαγωνισμό. Από ‘κει και πέρα μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα top 5. Η γειτόνισσα Βουλγαρία τα κατάφερε μια χαρά φέτος, με ένα καλό τραγουδάκι και με μία λιτή σχετικά σκηνική παρουσία. Αρα δεν βρίσκω το λόγο γιατί όχι κι εμείς; Τώρα όσο για τον/την εκπρόσωπο έχω πει πολλές φορές πως δεν με απασχολεί το όνομα, το τραγούδι (κι η φωνή) μετράει. Θα μου άρεσε πολύ να ξαναδώ την Έλενα στην Eurovision (η Eurovision 2005 ήταν η πρώτη που παρακολούθησα) και μάλιστα πάλι στο Κίεβο, αλλά θεωρώ πως δεν μπορεί να κάνει κάτι περαιτέρω. Μας έχει χαρίσει την μία και μοναδική πρωτιά μας κι επιπρόσθετα την 1η τρίτη μας θέση το 2001. Δεν νομίζω ό,τι θα καταφέρει κάτι περισσότερο. Μάλλον θα ακολουθηθεί το μοτίβο Carola (1983-3η, 1991-1η, 2006-5η). Συνεπώς θα ήθελα να δούμε καποιον άλλον καλλιτέχνη στη Στοκχόλμη (χωρίς αυτό να σημαίνει πως την απορρίπτω εντελώς). Η Demy είναι μια καλή επιλογή αλλά θέλει και το ανάλογο τραγούδι (κάτι τύπου “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα” θα ηταν πράγματι ενδιαφέρον) και ένα πολύ προσεγμένο στήσιμο στη σκηνή. Ωστόσο θα ήθελα και κάτι πιο εναλλακτικό (εναλλακτικό όχι τύπου Utopian Land). Δεν θεωρώ ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι pop ή τίποτα. To νικητήριο “1944” δεν ήταν pop, ούτε το -γλυκανάλατο για τα γούστα μου- “Color Of Your Life” που σάρωσε στο televoting ήταν ο ορισμός της pop. Συνεπώς υπάρχει πάντα ο τρόπος, θέληση να υπάρχει. Για την ώρα χαίρομαι που επιβεβαιώνεται επίσημα η συμμετοχη μας στη Εurovision 2017 που απ’ό,τι φαίνεται ως τώρα θα είναι αρκετά μεγάλων διαστάσεων. Καλή μας αρχή λοιπόν!
    Υ.Γ.: Κάτι “κλισέ” τύπου “η Πολωνία ήταν 3η γιατι ό,τι και να στείλει έχει διασπορά που ψηφίζει γι’αυτήν” μόνο ως αστεία τα αντιμετωπίζω. Δεν είχε διασπορά η εν λόγω χώρα το 2011 που καταβαραθρώθηκε στην τελευταία θέση του ημιτελικού; Δεν θα ψήφιζα το εν λόγω τραγούδι, αλλά 3η θέση δεν πας μονο με την ψήφο της διασποράς. Όποια χώρα και να ‘σαι…

  3. Mετά βαιων και κλάδων η Παπαριζου! Τι, το συζητάμε κιόλας? Να έχει και Φωκα/Κοντοπουλο…καράβι θα πάμε! Μακάρι όλα να πάνε κατ ‘ευχην και να την/τους δούμε το 2017! Έλενα με τα 1000!

  4. την αγαπω την εκτιμω αλλα νομιζω οτι ηταν να δωσει στη γιουροβιζιον η ελενα το εχει δωσει!!ας γινει αναθεση σε καποιον αλλον επιτυχημενο καλλιτεχνη!πηρε την πρωτια και μια 3η θεση γιατι να ξαναρισκαρει???δε νομιζω το ρισκο να της βγει σε καλο!

  5. Η ΕΡΤ είναι μούχλα. Θα στείλουν ενα γλυκαναλατο ποπ με καλη ομως σκηνική παρουσία ωστε απλα να μπούμε τελικο και ΙΣΩΣ και με πολυ τυχη να πλησιάσουμε τη μέση της κατάταξης του τελικου. Δεν
    Σκέφτονται οτι στην παρούσα φαση για να μπούμε εστω πενταδα θελουμε τραγουδι πρωτιάς. Η ebu δε μας δίνει νίκη με τιποτα οποτε πρεπει να παμε με οτι καλυτερο γιβεται για να ξαναδούμε επιτελους μια 3η ή εστω 5η θεση. Μετα απο τοςες αποτυχίες πρεπει να παμε με κομματι δυναμίτη. Μακάρι να πήγαινε η παπαριζου αλλα για αλλη μια χρονια θα παμε με καποια αλλη ,μικρού βελινεκους και μετρια φωνητικα. Και ναι η Ντέμη μετρια ειναι. Πλεον εχει σβήσει το αστέρι της και τα μεγάλα της σουξε που έγιναν την πρωτη διετία της καριέρα της. Και αν τη στείλουμε με τα ποπακια που λεει συνήθως και με τη μετρια φωνη στο λάηβ , μάλλον περνάμε τελικο και μονο με άψογο στήσιμο θα πάρουμε θεση απο 7 εώς 15 στον τελικο. Με λίγα λογια αλλη μια αδιάφορη συμμετοχη. Το θεμα φετος ειναι να ξεχωρίσουμε.

  6. Πιστεύετε ότι η ΕΡΤ θα επενδύσει σε μεγάλο όνομα; Μακάρι αλλά λίγο δύσκολο… Δεν είναι η παλιά ΕΡΤ που επένδυε στο διαγωνισμό. Αυτές οι εποχές είναι ανεπιστρεπτί

  7. Και να πάει η Παπαρίζου έτσι σκατά που έχουν κάνει τη ψηφοφορία δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Να δείς καμια Παπαρίζου τελευταία και μετά να το φυσάς κ να μην κρυώνει.. Όχι ότι θα με πολυπειραξει η θέση αλλά το προσωπο γιατί θα είναι κρίμα. Καλώς η κακώς έχει ένα όνομα στο διαγωνισμό. Διαβάζω απο πολλούς σχόλια του τύπου να δούμε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ή θα πατωσουμε 15η θέση ..
    Είστε σοβαροί? Άλλες χώρες κάνουν αμάν να περάσουν κ δεν τα καταφερνουν κ άλλες περνάνε κ μένουν στο πάτο. Κ μεταξύ μας τώρα τόσα χρόνια τοπ10 δν το περνάμε με την αξία μας.. Ξεκαβαλειστε λίγο και ελάτε στη πραγματικότητα.. Ελλάδα 2016 μέσα στη κρίση τι περιμένετε? Να γίνει Ρωσία κ Σουηδία π δν θυμούνται τ γίνεται κάτω από το τοπ 10?

  8. Ε όχι πάλι ρε παιδιά. Όσο και να θέλουμε. Έχει νικήσει το 2005 .Οπως η Σουηδία επενδύει σε νέα ταλέντα έτσι πρέπει και μεις. Μακάρι να δούμε τη Demy με ένα δυναμικό κομμάτι και γιατί όχι ένα Top5?
    Μετά την περσινή άθλια συμμετοχή μας ας.ελπισουμε ότι η Ερτ πήρε το μάθημα της και θα στείλει κάτι καλό.

  9. διπλο καλο κι θα δηλωσουμε το παρον στο κιεβο(ειχα τρομοκρατηθει μετα την 16η θεση στον ημιτελικο για πιθανη αποχη)κι η ελανα θελει αν αμς εκπροσωπησει ξανα!!! ευχομαι να παει με ενα δυναμικο κομματι αλλα οχι τυπου my number une,τα εθνικ εχουν”ξεπεσει”λιγο στε θεσμο την τελευταια πενταετια…ισως να επελεγε μια δυναμικη ελληνικη μπαλαντα,η ενα αγγλικο κομματι με συγχρονη μουσικη κι ελληνικες πινελιες(πχ αρμενια 2016)…απο τα τελευταια της κομματια το “ζωη μου”,εχοντας πρωτοακουστει μετα τη 1η σεπτεμβριου,οπως αναφερεται στους κανονισμους της ebu,θα μπορουσε να ηταν μια πολυ καλη επιλογη…. 🙂

  10. Aν θελει η ΕΡΤ να κερδισει μπορει θα πεσει σημα στις επιτροπες μην νομιζετε οτι δεν γινεται,αν θελει η ΕΡΤ ολα γινονται βγαζει παρα πολλα και ειδικα φετος με τους Ολυμπιακους αγωνες και της διαφημισεις πλουτισε απο αυτη την αποψη ειναι η καταλληλη χρονια ακομα και για μια νικη.Οπως ξερουμε επισης η EBU αναλαμβανει ενα ποσοστο απο τα εξοδα ,εξαλλου αν η ΕΡΤ εδωσε 90.000 με 100.000 χιλιαδες ευρω περυσι τοτε μπορει να κερδισει ,μην ακουτε τι λενε.Υπαρχουν χορηγοι που θα το ηθελαν παρα πολυ να επενδυσουν σε αυτο.η EUROVISION ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ.Η Ελενα απο τοτε που νικησε περασαν 12 χρονια ,12 ολοκληρα χρονια γιατι να μην ξαναπει? εχει το δικαιωμα,ειναι αγαπητη απο ολους για καμια χαζη την εχετε να παει με κανα χλιαροτραγουδο?φαινεται οτι φετος θα κανουν σωστη επιλογη!!!

  11. paidia nomizw pws mono me tin paparizou boroume na xanakerdisoume…itan i monadiki pou to katafere meta apo tosa xronia pou stelname tragoudia… kai mexri stigmis den ta exoume xanakataferei…9ewrw pws i paparizou einai typou johny logan … me mia dunamiki balanda (tupou survivor) tha ta kataferoume

  12. η ΕΡΤ θέλει να πάει με δυνατό όνομα για 1 μόνο λόγο: ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!
    ποιός θα κάτσει να δει φέτος eurovision αν πάμε με κάτι άγνωστους πάλι; ειδικά μετά την περσινή αποτυχία… πρωτιά δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά!!

    • Που το ξερεις??? αυτο δεν το ξερει κανεις,μπορει και να θελησει η ΕΡΤ να νικησει παλι καποια στιγμη,δεν ειναι και τοσο απιστευο.Μην προδικαζετε πραγματα.

  13. Βαριέμαι αυτούς που ΞΑΝΑπάνε στον διαγωνισμό. Ειδικά όταν τον έχουν κερδίσει. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναπάει. Το’χει κάνει 2 φορές και μάλιστα πετυχημένα.
    Ας στείλουμε έναν νέο καλλιτέχνη. Έχουμε υλικό

  14. Ότι και καλά το survivor τι; δεν ηταν σαχλοτραγουδο; πάτο θα έπιανε αν τελικά πήγαινε. Μην περιμένετε και πολλά. Όποιος και να πάει μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΈ κάτι καλό και σύγχρονο από την Ελλάδα. Πέρασε το έθνικ ξεπεσε και η Ελλάδα γιατί κακά τα ψέματα μόνο μέχρι εκεί αξίζει..

    • Σαχλοτραγουδα το Survivor;Τοτε τι να πούμε για αλλα κι αλλα που πραγματικά ηταν σαχλοτραγουδα και τελικά οχι μονο πέρασαν τελικό αλλα πλασαρίστηκαν και στην 10αδα.Μια χαρά τραγουδαρα ηταν και μια χαρά θα τα πήγαινε.

  15. ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙΕΒΟ!!! εγώ δεν θέλω απαραίτητα για πρωτιά δεν είναι ευκολία αυτά άλλα για κάτι κάλο και αξιοπρεπές για μια καλή θέση ΕΛΕΝΑ-ΚΙΕΒΟ-2017

  16. Νομιζετε οτι το να στειλουμε την μοναδικη νικητρια μας ειναι η ασφαλης λυση… Ξερω οτι θα δεχθω αρνητικα σχολια για αυτο που θα γραψω τωρα… Η Ελενα εχει υπεροχη φωνη αλλα τα τραγουδια που της δινουν ειναι απογοητευτικα, χαμηλου επιπεδου και για “εσωτερικη καταναλωση” , δηλαδη δεν εχουν διεθνη ηχο. Το Survivor ηταν μια εξαιρεση, ομως υπαρχει μια βασικη διαφορα : το Survivor δεν ηταν απο ελληνικο team. Ειμαι βαθια απογοητευμενη με την ελληνικη δισκογραφια τα τελευταια χρονια επειδη εχουμε ξεχασει πως να φτιαχνουμε καλα pop τραγουδια… Αν πραγματι μας εκπροσωπησει η Ελενα με ενα τραγουδι σαν αυτα που κυκλοφορει συνηθως, οι fans θα τη λατρεψουν, αλλα ο κοσμος που δεν ασχολειται με τον διαγωνισμο και ακουει τα τραγουδια για πρωτη φορα στο live δεν προκειται να την προσεξει.
    Επιπλεον, η Ελενα εχει παει δυο φορες… Ας δωσουμε την ευκαιρια σε καποιον αλλον καλλιτεχνη να ξεχωρισει. Η επιλογη μου εδω και πολλα χρονια ειναι η Demy, κυριως επειδη τα τραγουδια της ειναι “δυνατα” και εχουν διεθνη ηχο (αρα ειναι καταλληλα για εναν ευρωπαικο διαγωνισμο), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλοι ταλαντουχοι νεοι τραγουδιστες που μπορουν να μας εκπροσωπησουν. Εμενα μου αρκει να εχουν το καταλληλο τραγουδι και να μπορουν να το ερμηνευσουν ικανοποιητικα. Η Eurovision δεν ειναι διαγωνισμος καλλιτεχνων, το τραγουδι εχει τη μεγαλυτερη σημασια. Απο τη στιγμη που εχουμε προβλημα σε αυτον τον τομεα, ειναι δυσκολο να εχουμε επιτυχια.
    Λυπαμαι για το μεγαλο και εκνευριστικο σχολιο μου…

    • Mήπως είμαστε λίγο σκληροί με την Έλενα; Η Έλενα εχει πει πολύ ώραια κομματια γενικά αλλά και τα λιγότεο καλα της τραγούδια είναι αν μη τι αλλο αξιορεπή και σε καμια περιπτωση χαμηλου εππεδου.Επισης αρκετα απ’αυτα εχουν μια χαρα ευρωπαικό ήχο και κάποια είναι κι Ελλήνων συνθετών

  17. Διαφωνώ με τις επανεμφανίσεις παλαιότερων νικητών, σπανιότατα καταφέρνουν πάλι κάτι πολύ καλό. Η πιθανή επιλογή της Παπαρίζου (δεν νομίζω ότι πρόκειται να δεχθεί), όπως και των Κοντόπουλου-Ευαγγελινού, μου κάνει μία εύκολη και ανώδυνη λύση, απλά για να αποφευχθούν πάλι οι γκρίνιες, χωρίς πολύ ψάξιμο και προσπάθεια. Αναμασώντας όμως τις ίδιες ασφαλείς συνταγούλες ούτε οι συμμετοχές της Ελλάδας πάνε μπροστά, ούτε ο διαγωνισμός.

    • ”χωρίς πολύ ψάξιμο και προσπάθεια. Αναμασώντας τις ίδιες ασφαλείς συνταγούλες ”. τα ειπες ολα, συμφωνω. το ιδιο ισχυει και για ευαγγελινο κοντοπουλο και για παπαριζου. ελεος λες και δεν μπορουμε να βρουμε μια φωναρα και μια τριλεπτη τραγουδαρα και εχουμε και μηνες για να το κανουμε, ελεος.

  18. Για μένα η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή, είναι μια ανάθεση στο συγκρότημα των Stereo Soul…φοβερές αντρικές φωνές και σκηνική παρουσία. Οι ίδιοι δήλωσαν πρόσφατα στο περιοδικό antivirus ότι θα το ήθελαν πάρα πολύ να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision. Όσο για την αγαπημένη μου Έλενα, νομίζω πως δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα έτσι από μία τρίτη εμφάνιση στην Eurovision. Το αντίθετο δυστυχώς….

  19. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ( ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ VOICE).
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΥΡΟΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ…

    • μονο που η τζωρτζινα δοκιμαστηκε και θυμασαι τα αποτελεσματα!στο λαιβ το εχασε εντελως και σε κατι ριαλιτι που συμμετειχε δεν περασε καν στον τελικο!σιγα την τραγουδιστρια πια..

  20. Πολυ λάθος κινηση απο μερους της Ελενας; Τι να κανει στην γιουροβιζιον με εμάς να παρει μια χαλια θεση; Να ξανασυμμετασχει στο melodifestivalen με πιο δυνατο κομματι.Μονο με την Σουηδια μπορει να ξανακερδισει.Με την οικονομικη κριση που εχουμε και το νεο συστημα ψηφοφοριας δεν ξαναβλεπουμε νικη και top 10 ουτε σε 10 χρονια.Οσο καλο και να ειναι το κομματι δεν θα παει καλα.Αν δεν παρει καλη θεση το τραγούδι της δεν θα ανεβει ουτε στα τσαρτ.Αρα κανενα οφελος για την καριερα της.Εγω στην θεση της θα προσπαθουσα να εκπροσωπησω την Κύπρο η την Σουηδια για να εχω ελπιδες νικης η αλλιως μια θεση στο top5.Κακα τα ψέματα, ενας καλλιτεχνης πρέπει να κοιταει το συμφερον της καριερας του.

    • Μη λεμε και οτι θελουμε γιατι η ελενα δεν εχει καμια σχεση με την κυπρο.Τουλαχιστον ας εκπροσωπησει μια απο τις 2 χωρες οχι οτι να ναι.

    • Μάλλον ξεχνάς ότι η Έλενα πριν από 11 χρόνια μας έφερε το πρώτο βραβείο. Είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια με τεράστια καριέρα. Το ότι θέλει να μας εκπροσωπήσει ξανά είναι δικαίωμά της και δε θα το ρίσκαρε να πάει με ένα μέτριο τραγούδι (όπως και η ίδια είπε). Όσον αφορά το νέο σύστημα δε νομίζω ότι αποτελεί εμπόδιο στο να πάρουμε μια καλή θέση αλλά ούτε και η κρίση παίζει κάποιον ρόλο. Όταν στέλνουμε βαρετές μπαλάντες και γενικά αδιάφορα τραγούδια δε φταίει ούτε το σύστημα της ψηφοφορίας, ούτε η κρίση ούτε κανένας. Αν η Έλενα πάει με ένα καλό κομμάτι θα πάει πολύ καλά γιατί το χει! και είναι αγαπητή στο ευρωπαϊκό κοινό.

  21. Ελενα είσαι θεά κ φωνάρα!!!μακάρι να μας κανεις πάλι την τιμή να μας εκπροσωπήσεις!!

  22. συμφωνα με τον ΠΑΝΤΑ εγκυρο Λαμπρο Κωνστανταρα, Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ δυστυχως ΔΕΝ θα εκπροσωπησει την ελλαδα φετος καθως ο κυριος Τσακνης αποφασισε να ΜΗΝ της κανει αναθεση φετος θελοντας να την προστατεψει σαν παλια νικητρια απο μια πιθανη μετρια θεση και αποκαθηλωση στα ματια του κοινο.
    Αν ρωτατε τη γνωμη μου, φτηνη δικαιολογια ειναι αυτη για να μας φορτωσει παλι κανεναν αγνωστο και αφωνο ερασιτεχνη.

    Και αληθεια γιατι παλι ο τσακνης χωνει την ουρα του στη γιουροβιζιον?? περσι δεν κρυβοτανε μετα τον πατο και την προσωπικη του επιλογη και ελεγε σε ΟΛΑ τα σαητ οτι πλεον την γιουροβιζιον την αναλαμβανει ο Ταγματαρχης? Τελικα παλι ο Τσακνης αποφασιζει και διαταζει βλεπω.

  23. Να στείλουν την Τανια Μπρεαζου θα βγαλει τραγουδι σε πολυ λιγες μερες και εχω ακουσει το αποσπασμα και θα πηγαιναμε πολυ καλα μαυτο!!!Ας δωσει η Ερτ την ευκαιρια σε νεους.Εξαλλου η Τανια δηλωσε στο Χφακτορ πως ειναι ενα απο τα ονειρα της να παει στην Γιουροβιζιον!!!

  24. Μία καλή επιλογή πέρα από την Έλενα θα έλεγα τους mad street το συγκρότημα του Ιαν Στρατή…έχουν ωραία εναλλακτική μουσική και αρκετούς fans στο youtube…..Οπως και να είναι έχω την εντύπωση οτι φέτος θα είμαστε πιο οργανωμένοι….will see

  25. ΕΡΤ μου Αν διαβάζεις αυτά τα σχόλια σε παρακαλώ στειλε επιτελους ενα καλο και μελωδικό τραγουδι που θα μεινει διαχρονικό και ας μην πάρει καλη θεση. Μια τραγουδαρα και μια φωναρα θελουμε και οχι συνταγές και τραγουδια κονσέρβα. Η ανοιξη της βοσσου δεν πηγε καλα ΑΛΛΑ ειναι το μονο τραγουδι μας που επι 25 χρονια τωρα ακούγεται παντου. Έμεινε διαχρονικό . Γιατι ; Γιατι μας αρεσε και νιώθουμε περήφανοι για αυτο και ας μην πηρε καλη θεση. Καλο τραγουδι και καλη φωνη θελουμε. Καιρος για εναν έμπειρο τραγουδιστη να ανεβει σαυτο το stage. Αρκετα δεν νομίζετε ηταν τα πειράματα με άγνωστους και νεους και άπειρους ; Και καιρος επιτελους να ψαχτεί και το θεμα τραγουδι. Την τελευταια στιγμη να παρακαλάμε τις δισκογραφικές να μας πετάξουν κανα ξεροκόμματο που είχαν στον καλαθο των αχρήστων δεν ειναι λύση !! Ειτε θα παμε με ενα πραγματικα μοντέρνο και πραγματικα πρωτοτυπο σύγχρονο τραγουδι ειτε με κατι πραγματικα ποιοτικό και πραγματικα έντεχνο. Τραγουδια σαν την περσινή και την προπέρσινη κιτσερελα, ας μην τα εχουμε πια όχι μονο για εκπροσωπηση αλλα ούτε και για ελληνικο τελικο. Δώστε μας λιγο αισιοδοξία , μια περήφανη εκπροσωπηση. Πηξαμε στη μιζέρια σαυτη τη χωρα με τοσο δυσβάσταχτα οικονομικα μετρα 6-7 χρονια τωρα. Ας νιώσουμε εστω μια φορα το χρονο περήφανοι στο τραγουδι ρε παιδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ