ΣΟΥΗΔΙΑ: Οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2017!

Αν και το θέμα της παρουσίασης ενός Εθνικού Τελικού δεν αποτελεί σημαντική είδηση, ειδικά αν δεν έχουν ανακοινωθεί καν οι συμμετοχές, η Σουηδία με το Melodifestivalen όμως αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση.  Σε ειδική συνεντευξη τύπου που διοργάνωσε το SVT και πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, ανακοινώθηκαν οι φετινοί παρουσιαστές του πιο δημοφιλούς Εθνικού Τελικού όλης της Ευρώπης.

Παρουσιαστές λοιπόν του Melodifestivalen είναι οι Clara Henry, David Lindgren και Hasse Andersson. H Clara Henry, 22 ετών, συμμετείχε σε χιουμοριστικά σκετς αλλά και στα backstage στο Melodifestivalen 2014. Ο David Lindgren, 34 ετών, έχει συμμετάσχει 3 φορές στο Melodifestivalen και έχει προκριθεί και τις 3 στον Τελικό. Το 2012 ήρθε 4ος, το 2013 8ος και το 2016 που ήρθε 11ος. Ο Hasse Andersson, 86 ετών, συμμετείχε στο Melodifestivalen 2015 και μέσω της Δεύτερης Ευκαιρίας προκρίθηκε στον Τελικό, όπου ήρθε 4ος με το «Guld och gröna skogar». Το τραγούδι του αποτέλεσε ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς στη Σουηδία.

Περισσότερα νέα για το Melodifestivalen 2017 εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΣΟΥΗΔΙΑ: Οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2017!”

  1. […] Παρουσιαστές της βραδιάς είναι οι Clara Henry, David Lindgren και H…. […]

  2. […] Παρουσιαστές της βραδιάς είναι οι Clara Henry, David Lindgren και H…. […]

  3. […] Η «Δεύτερη Ευκαιρία» ή αλλιώς Andra Chansen πραγματοποιείται στην πόλη Linköping που υποδέχεται το Φεστιβάλ για πέμπτη φορά. Παρουσιαστές της βραδιάς είναι οι Clara Henry, David Lindgren και H…. […]

Comments are closed.