ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σε αναζήτηση νέων ταλέντων για το 2017!

Η Γερμανία αποφάσισε να αναζητήσει τον εκπρόσωπό της για το 2017 ανάμεσα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες με στόχο να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα στον διαγωνισμό. Σε μια βραδιά με τίτλο Eurovision Song Contest – Unser Song 2017 πέντε νέοι ερμηνευτές θα παλέψουν για το εισιτήριο για το Κίεβο τραγουδώντας κομμάτια που θα έχουν συνθέσει πετυχημένοι μουσικοί παραγωγοί τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

Ο γερμανικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία στις 9 Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια για μία ακόμη χρονιά την Barbara Schöneberger. Όσοι επιθυμούν μπορούν ήδη να υποβάλλουν συμμετοχή. Στη συνέχεια ειδική επιτροπή θα επιλέξει τους 30 καλύτερους για τον επόμενο γύρο ακροάσεων από όπου θα προκύψουν οι 5 φιναλίστ. Παράλληλα θα επιλεγούν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι υποψήφιοι.

Στον τελικό ο ερμηνευτής και το τραγούδι θα επιλεγούν αποκλειστικά από το κοινό ενώ 3 σημαντικοί μουσικοί, ο Tim Bendzko, ο Florian Silbereisen και η νικήτρια της Eurovision 2010 Lena, θα σχολιάζουν κάθε εμφάνιση.

Το 2016 τη Γερμανία εκπροσώπησε η Jamie-Lee με το τραγούδι Ghost, το οποίο με 11 βαθμούς κατέλαβε την 26η θέση στον τελικό.

Λουκάς Βλαβιανός

Related posts