EUROVISION 2017: Και πάλι στο Κίεβο!

Μετά από πολλές εικασίες και ψευδείς διαρροές, η EBU ανακοίνωσε την διοργανώτρια πόλη για την Eurovision του 2017! Αυτή δεν είναι άλλη από το Κίεβο, την πόλη που φιλοξένησε την Eurovision του 2005 μετά τη νίκη της Ruslana. Εκεί που η Ελλάδα κατέκτησε το μοναδικό της βραβείο με την Έλενα Παπαρίζου και το “My Number One”!

Το Κίεβο ανταγωνίστηκαν η Οδησσός και η Ντιπνοπετρόφσκ, με την πρώην διοργανώτρια τελικά να υπερτερεί. Ο διαγωνισμός της Eurovision του 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου στο International Exhibition Centre του Κίεβου.

Αντώνης Καρατζίκος

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαίρομαι πάρα πολύ που δίνουν την ευκαιρία στο κιεβο να επανακαμψει .
    Εύχομαι να κάνουν μια τέλεια γιουροβιζιον

  2. Μετά το 2005 που η Eurovision έλαβε χώρα στο Κίεβο φτάνουμε στο 2017 που η ιστορία επαναλαμβάνεται.Επίσης το 2005 στο Κίεβο η Ελλάδα πήρε την πρωτιά,ελπίζω να επαναληφθεί παλι η ιστορία κ το 2017 η Ελλάδα να πάρει τη δεύτερη νίκη της!!!!!

  3. Μετά από πολλές αναβολές το ανακοίνωσαν επιτέλους! Μετά από 11 χρόνια ξανά στο Κίεβο. Εύχομαι να κάνουν μια όμορφη διοργάνωση.

  4. Ωραία θα ήταν πάντως να γινόταν κ στην Οδησσό. Παραθαλάσσια πόλη με σπουδαίο πολιτισμό κ ιστορία!

  5. Το Ντνιπροπετρόφσκ ή Ντνίπτο* το οποίο είχε αποσύρει την πρότασή του λόγω της καθυστέρησης στην ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης. Επίσης το Κίεβο έχει διοργανώσει και τη Junior Eurovision το 2009 και το 2013

  6. Επιτέλους οι Ουκρανοι αποφασισαν! Λοιπον η γιουροβιζιον 2017 δεν θα ναι η υπερπαραγωγη του svt , αλλα ελπιζω σε ενα καλο σοου.Κατι μου λεει πως στις 13 Μαιου θα εχουμε νικη Γαλλιας, Αυστραλιας, Βελγιου, Σουηδιας, Ουγγαριας, Λετονιας η η Ιταλίας. Ελπιζω παντως το επιπεδο των τραγουδιών να είναι αρκετα καλο οπως το φετινο και ακομα καλυτερα.

  7. Η αλήθεια είναι πως εξαρχής πίστευα πως το Κίεβο ήταν η καταλληλότερη πόλη. Η όλη διαδικασία έμοιαζε λίγο φιάσκο. Πάντως για την Ελλάδα είναι η πιο τυχερή (έως τώρα) πόλη, ελπίζω μα διατηρηθεί αυτή η παράδοση (τηρουμένων των αναλογιών)

  8. Κιεβο ξανα μετα απο 12 χρονια λοιπον με την αξεχαστη νικη της Ελλαδας! Αντε μακαρι να μας εκπροσωπησει το Ελενακι παλι αφου οπως εχει πει το θελει παρα πολυ! Και δεν μας ενδιαφερει καθολου η νικη,απλα μια αξιοπρεπης εμφανιση θελουμε να το χαρουμε! Μακαρι!

  9. Κατα την γνωμη μου η Οδησσος επρεπε να παρει την διοργανωση!!!!…Ας δοθει η ευκαιρια και σε αλλες πολεις.
    Τελος σπαντως ευχομαι να ειναι καλη διοργανωση..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ