ΣΟΥΗΔΙΑ: Το πρώτο όνομα του Melodifestivalen 2017!

Παρόλο που μας χωρίζει αρκετό διάστημα από την έναρξη του Melodifestivalen 2017 αλλά και από την επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν σε αυτό, έγινε μόλις χθες γνωστή η πρώτη συμμετοχή. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ένας καλλιτέχνης επιλέγεται μέσα από το φεστιβάλ Svensktoppen Nästa το οποίο πραγματοποιείται στη Σουηδία στα τέλη Αυγούστου.

Έξι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν στο ραδιοφωνικό αυτό φεστιβάλ στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Noomi με το τραγούδι “Intoxicated”. Παρά τη νίκη της όμως ο Christer Björkman, μέλος της επιτροπής του Svensktoppen Nästa 2016 και παραγωγός του Melodifestivalen 2017, ανακοίνωσε πως στο φεστιβάλ του Μαρτίου θα συμμετέχει κάποιος από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενος.

Έτσι, αν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο διαγωνιστικό αυτό φεστιβάλ, οι Les Gordons αποφασίστηκε πως είναι έτοιμοι για να συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2017, όχι φυσικά με το τραγούδι “Need to feel” με το οποίο διαγωνίστηκαν χθες.

 Οι Les Gordons ξεκίνησαν ως duo to 2009, ενώ από το 2012 αποτελούνται από τους Jonatan Renström, Albert Björliden, Carl Ragnemyr, Andreas Persson και David Runebjörk. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και έχουν κάνει αρκετές περιοδείες.

[youtube id=”3bTkAhq-MJw” width=”600″ height=”350″]

Αν και οι συμμετέχοντες που επιλέγονται με αυτό τον τρόπο δεν έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο Melodifestivalen, ας σημειώσουμε πως οι Les Gordons είναι το πρώτο επίσημο υποψήφιο όνομα για τη Eurovision 2017.

Αλέξανδρος Λιάπης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπαρχουν φημες οτι ισως λάβουν μερος στο Melodifestivalen οι Wiktoria, Robin Bengtsson, Eric Saade , Benjamin Ingrosso. Πιστεύω πως το Μelodifestivalen του 2017 θα ειναι πιο δυνατο απο του 2016!!!!!

  2. Λατρεύω Robin Bengtsson και Oscar Zia και θαθελα να τους δω να συμμετέχουν ξανά στο Melodifestivalen.Λατρεύω όμως πολυ τους Alcazar και θαθελα επιτέλους να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ